SİZCE HAMİLE MİYİM

Elimde hic test yok ya eşime soylesem alsami

Bende de şeffaf akıntı geliyo dünden beri normalde leke gelmesi lazım dı ben adet olurken hep öyle olurdu hadi nolurr gitt
Kz dur heyecanlandirma ya uzulcm sonra kendimi zor durduruyorum zaten hangi testi yaptniz siz o dediğin kişiyle ilk idrarda belli oluyor ya

Kz dur heyecanlandirma ya uzulcm sonra kendimi zor durduruyorum zaten hangi testi yaptniz siz o dediğin kişiyle ilk idrarda belli oluyor ya
Kızzz sen diyince bende heyecanlanıyorum erken gebelik testi aldı geldi hemen eczaneden yaptı benimkinden koyu çizgisi çıktı sen bilirsin kuzum negatifte olsa üzülme ama rabbim verir elbet bir gün haber verr banaaa yaptığında merak ederim bak

Sabretmek istiyorum ya , tam da cumartesi ye geliyor regl zaten haftasonu bde uf ne güzel sizde ümit var

Canım çıkar aslında 2 gün mü kaldı adete
Evet kuzu 2 günüm kaldı cumartesi günü adet günüm. Normalde ben 3 4 gün öncesi lekelenir adet tarihinden 1 gün önce de regli olurum. Yani takvim cumartesi ama yarın olmam lazım normal şartlarda. İnşallah olmam da

İnşAllah kuzum bnmde yumurtlma oldu buğün

Eklentiler

• BF25302A-6CB3-4C64-BAD4-3783D61F18E5.jpeg
    179,3 KB · Görüntüleme: 47
Bata 4 gün var sizce ?

Eklentiler

• B04447B5-264C-49F8-B226-D71CD99CC810.jpeg
    118,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…