Elimde hic test yok ya eşime soylesem alsamiYapacak birşey yok kuzu varsa da allahtan yoksa daben öyle bakıyorum o yüzden 2 gün sonra ha regli olmuşum ha şimdi negatifi görmüşüm en azından onun stresini çekmiyorum. Güzel düşün dua et ve yap hadi
Yakınlarda eczane yokmu kuzum hemen gidip al. Eşine söyleme ben söylemedim duruma göre söyle istersenElimde hic test yok ya eşime soylesem alsami
Yakınlarda eczane yokmu kuzum hemen gidip al. Eşine söyleme ben söylemedim duruma göre söyle ist
Bilemedim yaYakınlarda eczane yokmu kuzum hemen gidip al. Eşine söyleme ben söylemedim duruma göre söyle istersen
Bende de şeffaf akıntı geliyo dünden beriBilemedim yabende akıntı da var ama şeffaf gbi dünden beri bilmiyorum ,
Bende de şeffaf akıntı geliyo dünden berinormalde leke gelmesi lazım dı ben adet olurken hep öyle olurdu hadi nolurr gitt
Kızzz sen diyince bende heyecanlanıyorumKz dur heyecanlandirma ya uzulcm sonra kendimi zor durduruyorum zaten hangi testi yaptniz siz o dediğin kişiyle ilk idrarda belli oluyor ya
Sabretmek istiyorum ya ,Kızzz sen diyince bende heyecanlanıyorumerken gebelik testi aldı geldi hemen eczaneden yaptı benimkinden koyu çizgisi çıktı sen bilirsin kuzum negatifte olsa üzülme ama rabbim verir elbet bir gün haber verr banaaa yaptığında merak ederim bak
İnşAllah sende de vardırSabretmek istiyorum ya ,tam da cumartesi ye geliyor regl zaten haftasonu bde uf ne güzel sizde ümit var
Canım kaset test deneseneİnşAllah sende de vardırbende korkuyordum arkadaşımın zoruyla yaptım,
Ya kuzum bunda bile böyle çıkıyorsa kaset test göstermez hiç diye yapmadım ondaCanım kaset test denesene
Canım çıkar aslında 2 gün mü kaldı adeteYa kuzum bunda bile böyle çıkıyorsa kaset test göstermez hiç diye yapmadım onda
Evet kuzu 2 günüm kaldı cumartesi günü adet günüm. Normalde ben 3 4 gün öncesi lekelenir adet tarihinden 1 gün önce de regli olurum. Yani takvim cumartesi ama yarın olmam lazım normal şartlarda. İnşallah olmam daCanım çıkar aslında 2 gün mü kaldı adete
İnşAllah kuzum bnmde yumurtlma oldu buğünEvet kuzu 2 günüm kaldı cumartesi günü adet günüm. Normalde ben 3 4 gün öncesi lekelenir adet tarihinden 1 gün önce de regli olurum. Yani takvim cumartesi ama yarın olmam lazım normal şartlarda. İnşallah olmam da
Ayy inşallah hadi bak mutlaka değerlendir bugünü. Bende ovilasyon ile takip ettim valla 3 gün önce 3 gün sonra hiç boş bırakmadımİnşAllah kuzum bnmde yumurtlma oldu buğün
Cnm bi çizgi görüyorum erkn gebelik testimi buBata 4 gün var sizce ?
EvetCnm bi çizgi görüyorum erkn gebelik testimi bu
tamda boğaz ağrısından ölüyoken öksürük kırizi tuttu herhalde öksğrmekten içerde bişi kalmıcakAyy inşallah hadi bak mutlaka değerlendir bugünü. Bende ovilasyon ile takip ettim valla 3 gün önce 3 gün sonra hiç boş bırakmadım
İki gün sonra testi tekrarla canm kaset test yap daha net olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?