Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim yardimci olur musunuz???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tam hayırlı olsun yazacaktımki bende şok oldum bu kadar bariz belliyken nasıl çıkmaz laboratuvardan şüphelenicem nerdeyse birilerinin testiyle mi karıştı acaba diyesim var
Allah hepimize sağlıkla nasip etsin

Burda o kadar şey okudum ilk defa böyle şeyle karşılaştım , test o kadar pozitif ki nasıl olur anlamıyorum üzülme sakın
Ya bilmiyorum valla anlayamadım birinciye inanmayıp ikinciyi de yaptım olmasa onda cikmaz dedim ama bilmiyorum test yanıldı galiba. Bana denk gelir böyle şeyler hep zaten.

Tam hayırlı olsun yazacaktımki bende şok oldum bu kadar bariz belliyken nasıl çıkmaz laboratuvardan şüphelenicem nerdeyse birilerinin testiyle mi karıştı acaba diyesim var
Allah hepimize sağlıkla nasip etsin
Valla onu bnde düşündüm ama maalesef keşke öyle olsa testler yanıldı sanırım âmin inşallah

Adetim geçene kadar bekleyim bakalm tabi geçerse ama kahverengi leke geliyor 2 gündür bilmiyorum adetim gelecek gibi geliyor
Himm. Bekle bakalim ama cok hassas bi test değerim 9 iken gostermisti bak ilerleyen zamanda adetinde buyuk ihtimal hic cizgi olmaz hamile degilsen. Dene oyle bi kere.

Himm. Bekle bakalim ama cok hassas bi test değerim 9 iken gostermisti bak ilerleyen zamanda adetinde buyuk ihtimal hic cizgi olmaz hamile degilsen. Dene oyle bi kere.
Pazartesi sali olmam lazim zaten olmazsam yine yaparim ama bu kez o testten degil fobi oluştu resmen

En azından bi gün bari geçsin öyle vereyim diyorum bilmiyorum kan yanılır mi ama sanmam adet olurum yani hiç umudum kalmadı.
Ben de 23 aralığı bekliyorum , testler bile kokulu rüyamız oldu Artık neye güvenicez biz rabim gönlüne göre versin kUzum ben testi görünce kesin var sedim içimden

Ben de 23 aralığı bekliyorum , testler bile kokulu rüyamız oldu Artık neye güvenicez biz rabim gönlüne göre versin kUzum ben testi görünce kesin var sedim içimden
Aynen yani neye guvenecegimizi şaşırdık benim de 24 aralık inşallah seninde vardır biseyler kuzum var gibiydi ama.yok demekki

Aksine bende eczaneye gittigimde oncomed istiyorum guvenli diye:))
Ya belki de tarihi filan geçmişti o yüzden böyle çıktı eczaneye göre fark eder belki çünkü kaç aydır yapıyorum hiç bisey çıkmıyo her markada da yaptım bütün çevre eczanelerden aldım yani durduğu ortam saklama koşulları da önemli tabi bilemiyorum

Aynen yani neye guvenecegimizi şaşırdık benim de 24 aralık inşallah seninde vardır biseyler kuzum var gibiydi ama.yok demekki
Yaşadığın hayal kırıklığını anlayabiliyorum , bir dahakine başka test alırsın (inşallah gerek kalmaz ) beni de ovula marka gebelik testi yanıltmıştı

Valla onu bnde düşündüm ama maalesef keşke öyle olsa testler yanıldı sanırım âmin inşallah

Laboratuvar deyince aklıma geldi bundan sanırım 3 sene önce filan arkadaşım adet olmayınca test yaptı ama test negatif hani testte ikimizde 30 dk sonra hayali çizgi görüyoruz yani öyle olsun istediğimizden bence Neyse dedi benim ilkide böyleydi gidip kan vericem gitti devlet hastanesinde kan verdi sonuç 46 filan biz tabi hepimiz seviniyoruz sonra rutin kontrole yeniden kan verdi sonuç 0 doktor hamile değilsin dedi onu da kimse açıklayamadı mesela yükselip düşme değil ne oldu ise laboratuvar da karışma filan olduğunu düşündük sonra özelde başka bir yerde de bakıldı hamile değildi. Bir kaç ay sonra hamile kaldı

Yani bilmiyorum kanda daha bariz çıkmalı diye düşündüm bu hayali çizgi de degil ki canım 5 dakika geçti geçmedi hemen belirdi ikisi de yani bilemedim benimde aklıma geldi acaba kanda bi sorun olabilir mi karıştı mi diye ama test yanlıştır diye düşündüm hayırlısı buymuş valla ne deyim. Allahtan ümit kesilmez.

Hakkında hayırlısı sen adet olmadın dimi daha

Hakkında hayırlısı 2020 inşallah sana güzel haberler ile gelir beni de haberdar et lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…