• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim yardimci olur musunuz???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa ne bileyim canım ikisini birden yaptm ve baya koyu çıktı bu beni yanılttı çok da umutlanmıştım gerçekten insan seviniyor sende mi aynı testten yaptım? Bidaha test filan yapmam bu ne 2 si birden yanlış çıktı😔😔
benimki bebetime dı bidaha asla almam onu valla senin dediğini de almayayım predictor iyi diyorlar o bile bazen yanlış gösteriyor yahu

1576834904434.png

benimki silikti seninki baya kırmızı ya :KK12:

Her şerde vardır bir hayır üzülme demek zor ama bunda da bir hayır olduğunu düşün lütfen. İNŞALLAH onunda bir zamanı var ve o güzel haber gelecek
Öyle tabiki üzülmemek elde değil heleki bu kadar net belliyken bilmiyorum yani takdiri Allahtan hayırlısı bakalm.

Yaa hayırlısı olsun kuzum ya bizimde 6 ay bitti çok istiyoruz ama zamanı değil demekki nasip kısmet bakalm rabbim isteyen herkese versin
Ya o kadar kırmıızı çıkıp test nasıl yanılabilir aklım almıyor 😔 adete daha 4 gün varmış canım umudunu yitirme

Ya o kadar kırmıızı çıkıp test nasıl yanılabilir aklım almıyor 😔 adete daha 4 gün varmış canım umudunu yitirme
Valla keşke canım bnde isterim ama 0 olması yanılttı bi 2 falan olsa yükselir derim ama 0.0 kanda çıkmadı lazım değil mi önce kana düşüyor.

Valla keşke canım bnde isterim ama 0 olması yanılttı bi 2 falan olsa yükselir derim ama 0.0 kanda çıkmadı lazım değil mi önce kana düşüyor.
Burda o kadar şey okudum ilk defa böyle şeyle karşılaştım , test o kadar pozitif ki nasıl olur anlamıyorum üzülme sakın

Back