benimki bebetime dı bidaha asla almam onu valla senin dediğini de almayayım predictor iyi diyorlar o bile bazen yanlış gösteriyor yahuYaa ne bileyim canım ikisini birden yaptm ve baya koyu çıktı bu beni yanılttı çok da umutlanmıştım gerçekten insan seviniyor sende mi aynı testten yaptım? Bidaha test filan yapmam bu ne 2 si birden yanlış çıktı
temmuzdan beridir istiyoruz 1,5 yıldır evliyiz haziranda 2 yıl olcakSen ne zamandır istiyosun ilk çocuk mu
Maalesef
Neye guvenecegimizi şaşırdık vallahi yabenimki bebetime dı bidaha asla almam onu valla senin dediğini de almayayım predictor iyi diyorlar o bile bazen yanlış gösteriyor yahu
O test benide yanıltmıştı hayal kırıklığınızı anliyorumOncomed ikisi de iki tane yaptım ikisi de koyuydu baya
Yaa hayırlısı olsun kuzum ya bizimde 6 ay bitti çok istiyoruz ama zamanı değil demekki nasip kısmet bakalm rabbim isteyen herkese versintemmuzdan beridir istiyoruz 1,5 yıldır evliyiz haziranda 2 yıl olcak
amin canım inşallahYaa hayırlısı olsun kuzum ya bizimde 6 ay bitti çok istiyoruz ama zamanı değil demekki nasip kısmet bakalm rabbim isteyen herkese versin
Valla keşke silik olsaydı da olsaydı yani bu kadar kırmızı ama bisey de yok 0 cıktı azıcık bile yukselmemis
Öyle tabiki üzülmemek elde değil heleki bu kadar net belliyken bilmiyorum yani takdiri Allahtan hayırlısı bakalm.Her şerde vardır bir hayır üzülme demek zor ama bunda da bir hayır olduğunu düşün lütfen. İNŞALLAH onunda bir zamanı var ve o güzel haber gelecek
Yaa 2 si birden yani bide olmaması yıkıyor tamam da pozitifi görüp olmaması daha da yıkıyor insaniO test benide yanıltmıştı hayal kırıklığınızı anliyorum
Hormonlarınla alakalı demek ki koyu çıkmasının sebebi
Geçen ayda yapmıştım hiç çıkmamıştı aynı günlerde bikac gün kala testle alakalı birazHormonlarınla alakalı demek ki koyu çıkmasının sebebi
Yaa 2 si birden yani bide olmaması yıkıyor tamam da pozitifi görüp olmaması daha da yıkıyor insani
Yapilacak bisey yok nasip diyelimçok üzgünüm
Oncomed testleri bende hep doģru cikmisti.Oncomed ikisi de iki tane yaptım ikisi de koyuydu baya
Ya o kadar kırmıızı çıkıp test nasıl yanılabilir aklım almıyorYaa hayırlısı olsun kuzum ya bizimde 6 ay bitti çok istiyoruz ama zamanı değil demekki nasip kısmet bakalm rabbim isteyen herkese versin
Valla keşke canım bnde isterim ama 0 olması yanılttı bi 2 falan olsa yükselir derim ama 0.0 kanda çıkmadı lazım değil mi önce kana düşüyor.Ya o kadar kırmıızı çıkıp test nasıl yanılabilir aklım almıyoradete daha 4 gün varmış canım umudunu yitirme
Burda o kadar şey okudum ilk defa böyle şeyle karşılaştım , test o kadar pozitif ki nasıl olur anlamıyorum üzülme sakınValla keşke canım bnde isterim ama 0 olması yanılttı bi 2 falan olsa yükselir derim ama 0.0 kanda çıkmadı lazım değil mi önce kana düşüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?