Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim yardimci olur musunuz???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benimki bebetime dı bidaha asla almam onu valla senin dediğini de almayayım predictor iyi diyorlar o bile bazen yanlış gösteriyor yahu

Her şerde vardır bir hayır üzülme demek zor ama bunda da bir hayır olduğunu düşün lütfen. İNŞALLAH onunda bir zamanı var ve o güzel haber gelecek

Her şerde vardır bir hayır üzülme demek zor ama bunda da bir hayır olduğunu düşün lütfen. İNŞALLAH onunda bir zamanı var ve o güzel haber gelecek
Öyle tabiki üzülmemek elde değil heleki bu kadar net belliyken bilmiyorum yani takdiri Allahtan hayırlısı bakalm.

Yaa hayırlısı olsun kuzum ya bizimde 6 ay bitti çok istiyoruz ama zamanı değil demekki nasip kısmet bakalm rabbim isteyen herkese versin
Ya o kadar kırmıızı çıkıp test nasıl yanılabilir aklım almıyor adete daha 4 gün varmış canım umudunu yitirme

Ya o kadar kırmıızı çıkıp test nasıl yanılabilir aklım almıyor adete daha 4 gün varmış canım umudunu yitirme
Valla keşke canım bnde isterim ama 0 olması yanılttı bi 2 falan olsa yükselir derim ama 0.0 kanda çıkmadı lazım değil mi önce kana düşüyor.

Valla keşke canım bnde isterim ama 0 olması yanılttı bi 2 falan olsa yükselir derim ama 0.0 kanda çıkmadı lazım değil mi önce kana düşüyor.
Burda o kadar şey okudum ilk defa böyle şeyle karşılaştım , test o kadar pozitif ki nasıl olur anlamıyorum üzülme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…