Merhaba 6 aylık evliyim hiç korunmadik bu ay yumurtlama dönemimi degerlendirdigimizi düşünüyorum. Bat 24 aralık . Kassık ağrım ve gaz sancim vardi bende test yapmak istedim dayanamadım bugün yani adete 5 gün kala test yaptım. Sizce testin yanls olma olasılığı var mı?? Olmadığı halde var gözükebilir mi?? Ikinci çizgi ilk 5 dakikada çıktı .
hamilesinMerhaba 6 aylık evliyim hiç korunmadik bu ay yumurtlama dönemimi degerlendirdigimizi düşünüyorum. Bat 24 aralık . Kassık ağrım ve gaz sancim vardi bende test yapmak istedim dayanamadım bugün yani adete 5 gün kala test yaptım. Sizce testin yanls olma olasılığı var mı?? Olmadığı halde var gözükebilir mi?? Ikinci çizgi ilk 5 dakikada çıktı .
Teşekkür ederim canım inşallah yarın sabah gideceğim kana insallahCanım çok belli ikinci çizgi inşallah hamilesindir tebrik ederim en kısa zamanda kan ver o kesin sonuç verir ama bence var
Ya ilk gebeliğim olucak inşallah olursa daha önce yine aynı marka testle yaptım yine çıktı ama kimyasal geçirmiştim o ay emin olamıyorum panik ve heyecan var bide.5 gün varken bu kadar belirgin çıkması kafa karıştırıcı ama belkide adetten sonra hemen yumurtladınız belli de olmaz. Ablamın 10. Geçtikten sonraki testi bu koyulukta idi. Bazen testler de de yanlış oluyor ama ne kadar çok kısmı tartışılır. Garantilemek için kan testi yaptırın en iyisi
Inşallah öyledir canım Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinbenimde 2gün kala böyle ıkmştı ilk hamileliğimm hayırlı olsun:))
Teşekkür ederimhamilesin
Inşallah vardır sizinde hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayi nasip etsin Rabbim.Benimde 5 gün kala böyle olmuştu Rabbim hayırla kucağınıza almayı nasip etsin
Canım kaç gün gecikmeyle yaptınHamilemiyim sizce ?
Var gözüküyo inşallah sağlıklı ilerlerIkinci testi de yaptım acaba çıkar mi diye sizce kesin var mı kizlar çok paniğim??
Yarın sabah ilk isim kan vermek olucak ama testin yanılma ihtimali var mı sizce?Var gözüküyo inşallah sağlıklı ilerleryarn kan ver kesinleştir canm
Ver ver ilk bize şöyleYarın sabah ilk isim kan vermek olucak ama testin yanılma ihtimali var mı sizce?
5 günCanım kaç gün gecikmeyle yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?