• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Sizce hamile miyim yardimci olur musunuz???

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaa :KK43: testin markası neydi bu kadar belirgin olması ilginç ve ne zaman çıktı bu sonuç
Canım ikiside oncomed dün akşam yaptım 5 dakika için de cıktı inanamayıp bi daha yaptım o da aynı şekilde bu sabah da kan verdim 0.0 oldu daha adetime 4 gün kadar var

Canım ikiside oncomed dün akşam yaptım 5 dakika için de cıktı inanamayıp bi daha yaptım o da aynı şekilde bu sabah da kan verdim 0.0 oldu daha adetime 4 gün kadar var
insan düşünüyor umutlanıyor bu testlere de güven kalmadı açıkçası benimde böyle çıkmıştı neyse onlardan almayalım ve en iyisi gecikme olsun 3 gün 1 hafta öyle kan vermek direk insan acaba mı diye diye canı sıkılıyor bende aynıyım ya :KK61::KK14:

insan düşünüyor umutlanıyor bu testlere de güven kalmadı açıkçası benimde böyle çıkmıştı neyse onlardan almayalım ve en iyisi gecikme olsun 3 gün 1 hafta öyle kan vermek direk insan acaba mı diye diye canı sıkılıyor bende aynıyım ya :KK61::KK14:
Yaa ne bileyim canım ikisini birden yaptm ve baya koyu çıktı bu beni yanılttı çok da umutlanmıştım gerçekten insan seviniyor sende mi aynı testten yaptım? Bidaha test filan yapmam bu ne 2 si birden yanlış çıktı😔😔

Sen ne zamandır istiyosun ilk çocuk mu

Back