• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım?

Kesinlikle haklisin hep anlayisli davranmissin düşünceli yaklasmissin ama karsindaki hep kendini düşündüğünden ve kiskancligindan bunları görmemiş o yüzden hayatınizdan cikarin

Kesinlikle haklisin hep anlayisli davranmissin düşünceli yaklasmissin ama karsindaki hep kendini düşündüğünden ve kiskancligindan bunları görmemiş o yüzden hayatınizdan cikarin
Evet işte tam da sorun bu. Düşünceli yaklaştım,huyum kurusun empati yapmaya bayılırım çünkü. Ama kesinlikle hayatımdan çıkarıcam. :KK73:

İki arkadaş mukayeseye başladıysa dostluk bitmiştir.
Bence siz de o kadının dostu değilsiniz zaten.

Görüştüğü 2 kişi var sadece,biri sevgilisi biri de kız arkadaşı ama benim kadar yakın gördüğü kimsesi yok. Sürekli bunu da dile getiriyor zaten.
Ayy ben üzüldüm yine de ya:110:

Sinir bozucu tavirlari saygisizca konusmalari var ama siz de birakirsaniz hepten yoldan cikar gibi.
Ben olsam bu saatten sonra cok yüz vermesem de yine de hafif acik bir kapi birakirdim:110:

Ayy ben üzüldüm yine de ya:110:

Sinir bozucu tavirlari saygisizca konusmalari var ama siz de birakirsaniz hepten yoldan cikar gibi.
Ben olsam bu saatten sonra cok yüz vermesem de yine de hafif acik bir kapi birakirdim:110:

Bende tam anlamıyla silemiyorum bu sebepten. Ama mesafe koyup bu tarz şeylere izin vermeyi düşünmüyorum. Ne böyle konuşmasına ne de kıyafet vs vermemeyi. Zaten kıyafetleri de ter içinde gönderiyor o da ayrı bir saygısızlık :kusmuk:

Bende tam anlamıyla silemiyorum bu sebepten. Ama mesafe koyup bu tarz şeylere izin vermeyi düşünmüyorum. Ne böyle konuşmasına ne de kıyafet vs vermemeyi. Zaten kıyafetleri de ter içinde gönderiyor o da ayrı bir saygısızlık :kusmuk:
Cok umursamaz cok rahat belli zaten.
Kargoyla kiyafet gönderildigini de ilk defa duydum:KK57::KK48:
Dediginiz gibi ergenlikte kalmis sanki ustelik başindan berbat bir evlilik gecmis yine de olgunlasip durulmamis:KK57:
Belki birgun anlar da yanlisligini ona gore davranir.

Cok umursamaz cok rahat belli zaten.
Kargoyla kiyafet gönderildigini de ilk defa duydum:KK57::KK48:
Dediginiz gibi ergenlikte kalmis sanki ustelik başindan berbat bir evlilik gecmis yine de olgunlasip durulmamis:KK57:
Belki birgun anlar da yanlisligini ona gore davranir.

Anlamıyor malesef ben son konuşmamızda bile söyledim. O kadar şey yaşadın ama olgunlaşmak yerine daha da çocukça davranıyorsun diye. Ama o hala üste çıkmaya devam etti :kızgın: anlamaz zaten. Uzak kaldıkça daha da saçmalıyor sosyal medya hesaplarında. Neyse iyice soğudum zaten mesafemi korurum artık.

Ağızdan çıkanlara bakarsak herkes dost:)Bırak yoluna gitsin.Sen kimsenin hayatını yoluna sokmakla görevli değilsin tatlım.Buna rağmen yeterinden fazlasını yapmışsın.

Ben destek olmasaydım çok kötüydü şuan. Biraz da bu beni rahatlatıyor ama sanırım elimden gelenin fazlasını yaptım..

Canikim herseyinbi kenara atalim ama kndi esiyle senin esini kiyaslamasi.sonra senin anneni arayip kizin a..l mi demesi sonra bnm esim senin esin gibi olsaydi hayatta ayrilmazdim demeleri :/ burnuma kotu kokular geliyor bnce gorusme

Not : ( a..l ) anlamadim ama kotu bisi demis heralde :))

Canikim herseyinbi kenara atalim ama kndi esiyle senin esini kiyaslamasi.sonra senin anneni arayip kizin a..l mi demesi sonra bnm esim senin esin gibi olsaydi hayatta ayrilmazdim demeleri :/ burnuma kotu kokular geliyor bnce gorusme

Not : ( a..l ) anlamadim ama kotu bisi demis heralde :))

Görüşmicem kuzum evet herşeyin farkındayım. Bana onları annem anlattı. Gerçi kendisi de söylemişti de işte bilmiyorum fazla iyi niyetli davrandım ben ona karşı eşiyle olan sorunlarını bildiğim için,hayatında olan sorunlarını bildiğim için sanırım.. ama artık gerçekten çocuk gibi toparlamaya çalışmaktan sıkıldım.

Not: çok tatlısın :)) apt.....

Back