Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şuan tek huzursuz olduğum kişi o,onuda eliycem zatenSeni huzursuz edecek insanlardan uzak dur :)
Evet işte tam da sorun bu. Düşünceli yaklaştım,huyum kurusun empati yapmaya bayılırım çünkü. Ama kesinlikle hayatımdan çıkarıcam.Kesinlikle haklisin hep anlayisli davranmissin düşünceli yaklasmissin ama karsindaki hep kendini düşündüğünden ve kiskancligindan bunları görmemiş o yüzden hayatınizdan cikarin
Kimi kimsesi yok mu arkadasinizin.
İki arkadaş mukayeseye başladıysa dostluk bitmiştir.
Bence siz de o kadının dostu değilsiniz zaten.
merhametten maraz doğmuş
Yani merhameti kullandı gibi birşey mı bu söz?
Ayy ben üzüldüm yine de yaGörüştüğü 2 kişi var sadece,biri sevgilisi biri de kız arkadaşı ama benim kadar yakın gördüğü kimsesi yok. Sürekli bunu da dile getiriyor zaten.
Ayy ben üzüldüm yine de ya
Sinir bozucu tavirlari saygisizca konusmalari var ama siz de birakirsaniz hepten yoldan cikar gibi.
Ben olsam bu saatten sonra cok yüz vermesem de yine de hafif acik bir kapi birakirdim
Cok umursamaz cok rahat belli zaten.Bende tam anlamıyla silemiyorum bu sebepten. Ama mesafe koyup bu tarz şeylere izin vermeyi düşünmüyorum. Ne böyle konuşmasına ne de kıyafet vs vermemeyi. Zaten kıyafetleri de ter içinde gönderiyor o da ayrı bir saygısızlık
Cok umursamaz cok rahat belli zaten.
Kargoyla kiyafet gönderildigini de ilk defa duydum
Dediginiz gibi ergenlikte kalmis sanki ustelik başindan berbat bir evlilik gecmis yine de olgunlasip durulmamis
Belki birgun anlar da yanlisligini ona gore davranir.
Merhametten maraz doğar.Dost most değilmiş.
Ağızdan çıkanlara bakarsak herkes dost:)Bırak yoluna gitsin.Sen kimsenin hayatını yoluna sokmakla görevli değilsin tatlım.Buna rağmen yeterinden fazlasını yapmışsın.Malesef değil. Ama ağzından dost kelimesini de düşürmez
Ağızdan çıkanlara bakarsak herkes dost:)Bırak yoluna gitsin.Sen kimsenin hayatını yoluna sokmakla görevli değilsin tatlım.Buna rağmen yeterinden fazlasını yapmışsın.
Canikim herseyinbi kenara atalim ama kndi esiyle senin esini kiyaslamasi.sonra senin anneni arayip kizin a..l mi demesi sonra bnm esim senin esin gibi olsaydi hayatta ayrilmazdim demeleri :/ burnuma kotu kokular geliyor bnce gorusme
Not : ( a..l ) anlamadim ama kotu bisi demis heralde :))