• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce haksız mıyım?

Jameya

Guru
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2015
14.274
13.937
298
kızlar bir karar verme aşamasındayım.. hayatımdan "DOST" yerine koyduğum biriyle arama mesafe koymaya karar verdim..
dost diyorum ama aslında sanırım tek taraflık bir dostluk bu. Bilmiyorum anlattıkça sizin fikirlerinizi aldıkça karar vericem,belki de hamilelikten dolayı böyle düşünüyorum.. biraz uzun olabilir çünkü detaylı yazıcam anlaşılabilmek için.
Bu kız benim 11 senedir hayatımda,benden 3 yaş küçük ama ben onu hiç bir zaman sorun etmedim.. neyse gelelim konuya,bu kızın bana karşı bazen kıskançlıklarının olduğunu fark ettim ama pek oralı olmadım özeniyordur belki diye düşündüm. Bir ihtiyacı olduğunda her zaman destek oldum.. para konusunda destek oldum,kıyafet istedi verdim üstelik bedenimiz aynı değil ben 34 giyorum o 38.. evlenmeden önce aynı şehirde yaşıyorduk,şimdi 3 senedir farklı şehirdeyiz ama hala aynı..şuan istediği şeyleri kargolamamı istiyor.. geçen hafta benden düğün için elbise istedi,o bu aralar fazla kilo aldı kalçası gerçekten büyük ve benim elbiselerim kısa ve dar. Haliyle o giydiğinde genelde bol geliyor bana ve giyemiyorum,buna rağmen ihtiyacı vardır neyse dedim gönderdim iki tane elbise. Sözünde bile benim sözde giydiğim elbiseyi istedi,onu da verdim..
Bunlar sorun değil asıl sorunlar sürekli benimle yarışa giriyor olması. Geçen yaz boşandı,ama boşanmadan önce sürekli bir yarış içine giriyordu eşimi kendi eşiyle kıyaslıyordu,onun eşi üstelik eve bir katkısı dahi yoktu,esrar kullanıyordu,evlendi evleneli 1 kazak,tişört dahi almadı. Hatta bu süre içinde yine ben birşeyler alıyordum üst baş ihtiyacı olur diye ve asla küçümsemedim. Benim eşim ise çalışkan,kötü bir huyu yok sadece işkolik. Arada sırada abartmadan içki içer arkadaş çevresiyle..
Kıyaslama yaparken yine üzülmesin diye çok fazla sesimi çıkartmadım. Sadece bir kez sinirlenip kıyaslama yaptığın insanlar birbirilerinden çok farklılar o farkı da sen biliyorsundur! demiştim ama o devam etti kıyaslamalara,saçma sapan triplere girmeye. Şimdi eşim onun gözünde ideal eş.. kendi eşi benim eşim gibi olsaymış asla ayrılmazmış.. ben artık nerdeyse 2 senedir evliliğimle alakalı birşey anlatmıyorum. Evime kalmaya da geldi boşandıktan sonra bikaç kez,gördüklerinden sanırım bu düşünceye varmış..
Birgün eşimle tartışmıştım anneme gittim.. haliyle yeni evliyim ve her yeni evli bu dönemden geçiyor. Eşim gelip gönlümü aldı ve eve döndüm. Bu bir hışımla annemi arayıp senin kızın a...l mı niye döndüdemelere.. yahu tartışmaların alasını yaşayan birisi,ve bunu söylerken de ben böyle birşey yaşasam asla katlanmazdım :/ (kafasına sehpa yiyen bir insan bunu söylüyor,evine haftada 1 polis gelen birisi bunu söylüyor)
Her neyse anlatılacak çok şey var ama uzasın istemiyorum..
4 gün önce bana yazdı "S.O.S x (eski eşi) face profiline ismimi yazmış.."
bende takılma dikkat çekmeye çalışıyordur dedim ama sanki hoşuna mı gitti?" Diye sordum..
Ve bu sözden sonra bana s......k s....k konuşma dedi o_O
Bende orda patladım ve benimle düzgün konuş ne hakla böyle konuşursun dedim,her zaman ki halim dedi. Evet her zaman ki hali ama ben artık ergen hareketlerden bıktım! Anne olucam ve benimle bu şekilde konuşulmasından hoşlanmıyorum! Üstelik ben bu kıza her konuda destek olurken böyle bir konuşma geçmesine çok sinirlendim. Derken üste çıktı tartışma uzadı ve ben en sonunda ergenlikten çık artık dedim daha da o günden beri konuşmadık..kendisini haklı sanıyor..
aklıma daha gelmeyen biçok şey var dediğim gibi şimdi bu birikmişlerden mı hamilelikten mı bilmiyorum sizce haklı mıyım? Yani arama mesafe koymakta haklı mıyım?
Kolay kolay insan silmem ama artık çok seçici olmaya başladım ve bana faydası olmayan insanları elemek istiyorum. Ve bu kızın cidden bir faydası yok bana. Hiç bir zaman da olmadı,tek derdi benimle bir yarışın içine girmek oldu! boşandığından beri yeni sevgilisiyle olan biteni anlatıp duruyor gına geldi diyebilirim. Yatak odası muhabbetleri bitmiyor,ergence hareketleri bitmiyor. Bu süreç boşluk süreci dedim yine alttan aldım,dinledim akıl da verdim yaptığı yanlışları da söyledim ama yok. Geçen haftaya kadar her gün "y ile şöyle yaptık,işte bardan çıktık elimi tuttu"detayına varana kadar anlatıyor. Ne diyeceğimi şaşırdım artık :) ne yapacağımı da bilemiyorum bana akıl verin..
Karışık olmuş olabilir yanlışlarım varsa affola (Türkçeyi sonradan öğrendim)

dost derken?
ben ortada dost goremedim ayrica cok basit bir kadin , neden bunca sene dostluk yaptiginizi da anlayamadim

:KK43: sanırım çok yanlız olduğu için.. yani sürekli bunu söylüyor hala senden başka kimsem yok der ve gerçekten yok. Yaşadığı hayatı baştan sona biliyorum diyebilirim. Pek sevilen birisi değil ve ben sanırım bu durumuna üzülüyorum diye ona destek olmaya çalıştım sürekli..

Bu Dostluk degil ki . Sizin de hosunuza mi gidiyor rekabet etmek ? Okurken dayanamadim sahiden.

:KK43: sanırım çok yanlız olduğu için.. yani sürekli bunu söylüyor hala senden başka kimsem yok der ve gerçekten yok. Yaşadığı hayatı baştan sona biliyorum diyebilirim. Pek sevilen birisi değil ve ben sanırım bu durumuna üzülüyorum diye ona destek olmaya çalıştım sürekli..
boyle bir insanin sevilmemesi normal
yanliz kalmak istemiyorsa caba gosterecek
ben sizin yaptiklarinizin miluonda birini yapmam hak etmeyene

boyle bir insanin sevilmemesi normal
yanliz kalmak istemiyorsa caba gosterecek
ben sizin yaptiklarinizin miluonda birini yapmam hak etmeyene

Evet normalde ben de yapmam. Ama bu kıza neden bu kadar katlandım ben bile anlamıyorum. Çok sabırlıyım galiba..

sizinle kendini yaristiran sizi rakip goren birine hala DOST diyorsunuz . Ben konunun gercek oldugundan suphe ettim acikcasi. sizden soz kiyafetini istiyor bilmem ne ... iyiki ilk gece kiyafetinizi istemedi Tovbe Tovbe...

Nasıl dostum diyebildiniz bu insana? Sömürge devleti gibi mübarek... Boşverin uzak olun. Yalnız kalmak istemeyen çaba gösterir(di)..

Nasıl dostum diyebildiniz bu insana? Sömürge devleti gibi mübarek... Boşverin uzak olun. Yalnız kalmak istemeyen çaba gösterir(di)..

Aslında benim tabirim değil onun tabiri dost..
ben onu daha çok kız kardeşim yerine koydum. İhtiyacı vardı yardımcı oldum biçok konuda işte. Yoksa dost olmadığının farkındayım bende birşey paylaşmıyorum uzun zamandır..
doğru söylüyorsunuz sanırım arama mesafe koymalıyım hatta silmeliyim.

Seni huzursuz edecek insanlardan uzak dur :)

Back