Sizce görüştüğüm kişi hasta mı

Senin nasıl bir çevren var düşünmek istemiyorum. En iyisi buysa en kötüsü seri katil falan herhalde

Bence siz de hastasınız.

Sen başına geliceklerin farkında mısın? Senin aklın şuurun yerinde mi ciddi soruyorum?

Korkmuyorsunuz da yine birgün kahve içip arabayı tenha bi yere sürer yine yeltenir karşı koyarsam azgınlığından gözü döner beni öldürür diye de korkmuyorsunuz. Vallahi billahi pes ya artık. İdrak yolunuz mu tıkalı sizin.

30 yaş da mı sizi olgunlaştırmadı anlamadım ki.

Sapıklar ortalıkta ben sapığım diye dolasmazlar zaten. Çoğunu dışardan bakınca beyefendi bir adam sanırsın. Aynı şey pedofililer içinde geçerli. Otoparkta değilde daha tenha bir yerde olsanız muhtemelen tecavüze ugrayacaktiniz. Hala hiç öyle biri değil diye adamı savunuyorsunuz.

İki hasta birbirini bulmuş... sapıkça fantezileri de olabilir, çok değişik. Üstüne bir daha yaparsa görüşmem diyor, zaten görüşmemesi gerektiğini anlamamış.
O kadar korkuyorum ki evladım böyle kendine zarar verildiğini anlayamacak derecede kıt olursa diye. Sabır.

Bir önceki sevgilisi Dexter bence.
Dexter en azından kötüleri avliyordu...bence Amerikan filmlerindeki hayat kadınlarını arabasına alan sosyopatlar var ya, kadınları işkence ile öldürüp çöp gibi atıyorlar onun gibi tiplerle takılıyor. Bu kafa ile 30 yaşına kadar başına bişey gelmemesi mucize bile olabilir.

Cahiller cesur olur.

Yahu ne evlenmesi adam sapık sapık. Sapık karısı mı olmak istiyorsun. Anlamadım ki. Başına gelse twitter da fotona kanat takıp hakkını arayacaklar azıcık aç gözünü

Verdiği cevaplara bakın hele... Kime ne anlatıyoruz ki biz
2 senedir taniyormuş adamı, öyle biri değilmiş.
Garibim sevisemedigi için agzinliga girdi sanırım Allah'ım nasıl güzel pırıl pırıl kafa... Ulen millet 40 sene aynı yastığa baş koyduğu kocasını tanıyamiyor

Derhal hayatından defet bu sapığı. Kendine hakim olamayan insan neler neler yapar bir düşün ? Şuan bunu yapan ilerde çok daha kötüsünü yapar. Asla masum duruşuna aldanma. İçinde bir sapık yatıyor. Uzak dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…