Sizce gideyim mi?

Sizin anlamak istemediğiniz bir konu var o da kayınpederin kendi hakkıyla istediğini yapabilir.
Adam hakkını kaynınıza veriyor diye yediremiyorsunuz kendinize .

Sizin anlamak istemediğiniz bir konu var o da kayınpederin kendi hakkıyla istediğini yapabilir.
Adam hakkını kaynınıza veriyor diye yediremiyorsunuz kendinize .
Hayır bir de baba para koymuş mu arabaya koynuş. Babanın mirasçılarından biri kardeş mi? Kardeş. O zaman o arabada konu sahibi istese de istemese de hakkı var. Konu sahibinin hakkı yok. Kaynın hakkı var .

Senin eve aldıkları eşyalardan, sizin düğüne harcadıkları paradan fazla bişey vermemiştir kocan emin ol. Kocan da ayrı uyanık, ne kadar ödediğini söylemiyor, oturduğun yerden seni şişiriyor. Sen de ne güzel şişiyosun ahahahahhahah. Patla.

Birde kına gecesi mevzusu var ben karıştirmiyorum dimi

Önce kayın anan baban ölecek de sonra eşin ölecek de sonra kaynına dava aççan bi k.çıkırık ev araba için. 30 yıl yaşayacağın kesin değil bir lokma mal için 30 yıllık plan yapıyorsun nasıl bi açsın sen ya.

Evet travma yaptı. Ve şey düşünüyorum. Evladının hakkını yiyen bana neler yapmaz. Başlarda telefonda arada konuşurdum ailesiyle. Şimdi zorlamıyorum kendimi. Gitmekten vazgeçtim.Bayramda gidecegim sadece
Evladının değil siz hepiniz başkalarının hakkını yiyorsunuz hanımefendi.

Bu konuda aileye karşı hakkı yok konu sahibinin. Haktan bahsedecek kimse yok konuda. Başkalarının hakkı gasp edilerek alındı o araba.

Ben olsam bekarken aldığı arabaya karışmazdım..kocanız niye kendisi satmıyornonubda anlamadım ilana koysun anlaşsın devrini versin satsın yani.

Bekarlıkta malesef olabiliyor oyle şeyler koniyu uzatmayın..evliyken tabiki ayrı.

Eşim de abisine bekarlen çok para kaptirmiş luks icinde yasamıs onlar eşimde birikim yok. Biz tanıştıktan sonra hic vermedi onlar da isteyemedi sınır öylece kaldı.

Çekiniyor ilana koymaya.Benim hakkım yok biliyorum.Ama eşimin hakkını yediklerini düşünüyorum.Ve onun hakkını yiyen fırsat bulsa bana neler yapmaz.Ben karışmayı bıraktım.Ama artık ailesiyle samimi olmak istemiyorum.Çünkü samimi olsam ileride belki başka birşey isteyecekler. O yüzü vermek istemiyorum. Güvenimi kaybettim onlara. Paracı olduklarını düşünüyorum.

Araba engelli babaannesinin üzerinden alındı çünkü. Kocası da asgari ücretli biri. Bekarken babası da para veriyor koca da para veriyor babanne üzerinden ÖTV siz sıfır araç akıyorlar. Hangi asgari ücretli sıfır araç alabilmiş de bu koca alacak. Babasının da payı var arabada ÖTV’niz olduğu için babannenin fe hakkı var. Hakkı olmayan tek kişi konu sahibi.
Olay bahsettiği gibi değil

Paracının önünde bayrakla koşanı sizsiniz.
Kınanızı kayınvalide evinde masrafları ona kilitleyerek yapan paracıdır. Ne zaman ortak alınan araç size hibe edilmedi çıkarınız kalmadı ondan sonra küstünüz. Paracı olduğunuz ordan belli

Yok aslında araç olayı bahane, kendi bile dedi az önce. Araç konusunda sıkıntı çıkmadan evvel başlamıştı bağı kesmeye hatırlasana. Araç bahanesi oldu, gerçi iyi de oldu, kurtardı milleti kendinden.

Sanmam yaa. Bence es ailesine cok rest cekmek hata. Mesafe iyi evet ama gideceksiniz de vakit değeçireceksiniz. Gülüp eğleneceksiniz de. Yoksa zorunlu görev gibi bişey olur. Gerek yok yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…