- 9 Temmuz 2021
- 5.351
- 5.187
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
Beni maddi olarak etkilemediği için devam ediyorum. Arabanın sigortasını ödeyelim derse resti çekerim. Ayrıca evde yatan kardeşine ileride ben bakamam.Eşim aşırı saf.Kardeşim anam babam diye ölecek.Tamam arabayı da versin, evi de versin.Ama benden maddi manevi bişey beklemesinler. En fazla bayramdan bayrama el gibi giderim. Belki ileride onu da gitmem.Diğer konularınızda da yazıldı, yine burada da yazıyoruz. Sizin eşinizle ciddi bir sorununuz var. Bu adam böyle. Değişeceğini sanmıyorum asla. Ya bu şekilde kabul edip hiç kafanıza da takmayıp "ağzımızın tadı bozulmasın" şeklinde oturacaksınız, ya da bitireceksiniz. Kendi paranızı kazanan çocuksuz kadınsınız. İşi olmayan çocuklu kadınlar çatur çutur boşanıyor.
Bu arada bu araba kavgası çıktığında kaynım masayı terketti.O günden beri iletişimim yok.Kvlerin karşı komşusu bi dershanede hisse almış.Kaynım eşime tanıdık oldugunu, şuanki dershaneden daha iyi alacagımı, adamı aramamı falan söylemiş.Bende eşime tanıdıkla iş yapmam ben dedim. Demek istedigim ben insanlardan uzak duruyorum.Onlar komşularının dershanesine girmemi istiyor.