Var gibi. Kan verip netleştirinKızlar selam adetim iki gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım şimdi resim yükleyeceğim sizce pozitif mi dün ve bugün ayrıca normal kaset test yaptım onlar da çok silik çıktılar
Teste göre Evet hayırlı olsunKızlar selam adetim iki gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım şimdi resim yükleyeceğim sizce pozitif mi dün ve bugün ayrıca normal kaset test yaptım onlar da çok silik çıktılar
Göğüs hassasiyeti ve uyku hali yaşıyorum mens dönemi belirtilerine benziyor akşam kan vereceğim acilde hayırlısıVar gibi. Kan verip netleştirin
Belirtileriniz var mıydı
Evet gebelik var görünüyorKızlar selam adetim iki gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım şimdi resim yükleyeceğim sizce pozitif mi dün ve bugün ayrıca normal kaset test yaptım onlar da çok silik çıktılar
İnşallah vardır. Sonucunuzu bizimle de paylaşın. Hayırlısı olsunGöğüs hassasiyeti ve uyku hali yaşıyorum mens dönemi belirtilerine benziyor akşam kan vereceğim acilde hayırlısı
Şimdi kan verdim bekliyorum hayırlısıİnşallah vardır. Sonucunuzu bizimle de paylaşın. Hayırlısı olsun
Gözün aydın. Hayırlı olsun canım. SevindimŞimdi hastaneden geldim hcg 58 çıktı daha yeni gebelik kızlar
Harika bir haber çok sevindim Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallahŞimdi hastaneden geldim hcg 58 çıktı daha yeni gebelik kızlar
Hayırlı olsunKızlar merhaba hcg beta değerim 49.68 Salı günü sonuç göstermeye gıdeceğim için dr merak ediyorum şimdiden yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin hamilesiniz gerisi artık takibe kalmış inşallah süreç içerisinde yükselir git gideKızlar merhaba hcg beta değerim 49.68 Salı günü sonuç göstermeye gıdeceğim için dr merak ediyorum şimdiden yardımcı olursanız çok sevinirim lütfen
Gerçekten mi varmıdır 15 gün geciktiHayırlı olsun
Hayirli olsun tekrardan belirtileriniz nelerdi acabaŞimdi hastaneden geldim hcg 58 çıktı daha yeni gebelik kızlar
Hayırlı olsun gebesin canimKızlar selam adetim iki gün gecikti dün erken gebelik testi yaptım şimdi resim yükleyeceğim sizce pozitif mi dün ve bugün ayrıca normal kaset test yaptım onlar da çok silik çıktılar
Teşekkür ederim göğüs hassasiyeti yaşıyordum en fazla ama şuan kasıklarımda ağrı var geceleri sürekli uyandırıyorHayirli olsun tekrardan belirtileriniz nelerdi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?