Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba yok gibi ama bilemedim benimde çok silik bugün adet günüm ama olmadim göğüs ağrım yok ara ara kasik ağrım var bende bugün kan vericem insllh hamisizdir
Merhaba yok gibi ama bilemedim benimde çok silik bugün adet günüm ama olmadim göğüs ağrım yok ara ara kasik ağrım var bende bugün kan vericem insllh hamisizdir
Ben adet günü kan verdim negatif çıktı ama 5gün geciktim halende olmadım şiddetli göğüs ağrım var bu sabah da su kokuyor gibime geldi ama açlıktan veya oruçtan da olabilir
Ben adet günü kan verdim negatif çıktı ama 5gün geciktim halende olmadım şiddetli göğüs ağrım var bu sabah da su kokuyor gibime geldi ama açlıktan veya oruçtan da olabilir
12 yıllık evliyim 8 yaşında oğlum var Aralık'ta kimyasal gebelik geçirdim bu ayda doktora gitmiştim klomen vermişti çok Ümitliydim 6 aydır istiyorum ama bişey yok bakalım ne diyimki çok dalginm şuan