O kadar iyi anlıyorum ki sizi. Revizyonlarda bile sanki primer operasyon görüntüsü görünce Barış beyin yaptığı burunlarda içim gidiyor çünkü. Kesi yeri izi,kesi yerinde çukur ne ararsanız var bende. Bundan sonra asla açık teknikle ameliyat olmam. Her insanın ilk burnuna bakar hale gelmek, aynada ilk burnunuza bakmak, fotoğrafları sosyal medyaya ekleyip eklememeye burnun güzel çıkıp çıkmadığına göre karar vermek daha sıralayabileceğim birsürü şey var ki hepsi çok zor psikolojik olarak.Ben gecen sene 9000 odedim ama malesef sonuc pek tatminkar olmadi. Eskiye gore daha iyi tabiki burnum ama duzeltilmesi gereken yerleri var, yamukluk hala duruyor. cok iyi arastirmamistim ve cok buyuk hayal kirikligi yasadim. Sonucta normal yasantinizda yaptiginiz bircok rutinden belli bir sure icin fedakarlik ediyorsunuz ve hersey bir kerede olsun bitsin istiyorsunuz sonra terslik olunca cok uzuluyorsunuz. Bir de bu is sizi maddi bir yuk altina sokuyorsa o zaman tabiki daha buyuk hayal kirikli olur. Baris bey de 12000 fiyat vermisti o zaman. Onun yaptigi islere bakinca ben 9000lik bir sonuc alamadigimi soyleyebilirim yani o ozeni bulamadim.
fotoğraf ekleyebilmeniz mümkün mü?Cok elestiriliyor ucreti cok uzuluyorum gorunceBen de cok cook zor odedim inanin arkadaslar ama aci esigi cok dusuk bir insanim revizyon ihtimalini bile dusunmek istemedim oyuzden en az olumsuz sonuc alinan doktoru secmeye calistim. Baris cakiri sectim ama sans bu yani yuzde 90i basarilidr gelir o dusuk kotu olma ihtimali beni bulur bilmiyorum. Aylarin yillarin birikimi hayatimin sonuna kadar suratimin ortasida olacak oyuzden 5 -6 bin daha veririm en azindan pskolojim daha rahat olur dedim.... Umarim pisman da olmam hala alcida birsey anlasilmiyor beklemedeyim...
kalın deriliyim. Barış Bey zaten kalın derili hastaları pek almıyor. Benim hemde revizyon olacak. Ultra kalın derim var.
Mesela?Ben baria cakirin yaptigi burunlara baktim. Gercekten bu mu yani dedim? Gercekten cogunu begenmedim.. fiyati da uçuk geldi bana . Bence ona gelene kadar cok daha iyi doktorlar var.şahsi fikrim..
size katılıyorum.Ben baria cakirin yaptigi burunlara baktim. Gercekten bu mu yani dedim? Gercekten cogunu begenmedim.. fiyati da uçuk geldi bana . Bence ona gelene kadar cok daha iyi doktorlar var.şahsi fikrim..
Muhammed dilber, bekir sivri, selcuk inanli ve cankiri devlet hastanesinde calisan ismini bi turlu aklimda tutamadigim doktor.. yaptiklari burunlari cok begeniyorum bu doktorlarin..Mesela?
Ben de muhammed dilber, bekir sivri bi de barış çakırı düşünüyordum ama barış çakar çok fazla.. Bekir hocanın da ocakdan itibaren 8bin olacakmış.Muhammed dilber, bekir sivri, selcuk inanli ve cankiri devlet hastanesinde calisan ismini bi turlu aklimda tutamadigim doktor.. yaptiklari burunlari cok begeniyorum bu doktorlarin..
Burununuzdaki sorunlar ne?deviasyon varmı eğrilik mesela.Bu konuda alparslan yıldırım,süleyman taş çok iyi.Eğer sadece kemer ve kaldırma yaptıracaksanız muhammet bey bekir bey iyi.Birde abdülkadir bey var oda başarılı.Ankarada tevfik sözen ve hakan soygür var.Bunları zamanında forumdan ve sosyal medyadan takip ettim.Ben de muhammed dilber, bekir sivri bi de barış çakırı düşünüyordum ama barış çakar çok fazla.. Bekir hocanın da ocakdan itibaren 8bin olacakmış.
kemer var evet. hatta konum da vardı.Burununuzdaki sorunlar ne?deviasyon varmı eğrilik mesela.Bu konuda alparslan yıldırım,süleyman taş çok iyi.Eğer sadece kemer ve kaldırma yaptıracaksanız muhammet bey bekir bey iyi.Birde abdülkadir bey var oda başarılı.Ankarada tevfik sözen ve hakan soygür var.Bunları zamanında forumdan ve sosyal medyadan takip ettim.
burnun dışardan bakıldığında çok işlem gerektirmeyen bir burun gibi duruyor.Güvenini kazanacak bir doktora gönül rahatlığıyla olabilirsin. muhammet dilber,bekir sivri,hakan soygür abdülkadir beyle görüşebilirsin.İnşallah istediğin tasarımı yapan doktoru bulursun.kemer var evet. hatta konum da vardı.
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/sizce-ne-yapsam.937005/ şurdan bakarsanız sevinirim.
abdulkadir bey e de şimdi baktım ve çok beğendim. tevfik sözen e karşı da önyargılıyım.
hakan soygür ü de şimdi duydum bakarım ona da :)