- 21 Temmuz 2015
- 6.643
- 6.058
teşekkür ederim siz karar verebildiniz mi?burnun dışardan bakıldığında çok işlem gerektirmeyen bir burun gibi duruyor.Güvenini kazanacak bir doktora gönül rahatlığıyla olabilirsin. muhammet dilber,bekir sivri,hakan soygür abdülkadir beyle görüşebilirsin.İnşallah istediğin tasarımı yapan doktoru bulursun.
Süleyman Taş . yurtdışında ödülleri var.Türkiyenin yeni Onur Erolu,Barış Çakırı gibi birşey Süleyman bey bence.teşekkür ederim siz karar verebildiniz mi?
Süleyman Taş . yurtdışında ödülleri var.Türkiyenin yeni Onur Erolu,Barış Çakırı gibi birşey Süleyman bey bence.
Ozel mesaj attim size.
bana da gönderebilir misiniz özelden bende barış bey e düşünüyorum daOzel mesaj attim size.
Hiç düşünme devlette ol emin ol o paraları harcayıp mutlu olamamak daha kötü bunyen neye muaaitse o şekilde ilerlicek bu süreç cokta güzel doktorlar var devlette 1500 e yaptırdım muhteşem oldu 12. Günüm daha ama pişman değilim eğer bir aksilik olursada revizyon konusu hem maddi hem manevi yipratmazBen olmadım foruma göre değişiyor kararlar yukarıdada dediğim gibi bi süleyman hoca bi abdülkadir hoca bi muhammet hoca bi gün devlette diyorum sonra bi okuyorum çok sıkıntı çekenler olmuş hopp vazgeçiyorum.Benden sonra karar alanlar bile oldu.Kısmet artık.İyi günler.
Bende devlette oldum şükür sıkıntı yok limdilikBen olmadım foruma göre değişiyor kararlar yukarıdada dediğim gibi bi süleyman hoca bi abdülkadir hoca bi muhammet hoca bi gün devlette diyorum sonra bi okuyorum çok sıkıntı çekenler olmuş hopp vazgeçiyorum.Benden sonra karar alanlar bile oldu.Kısmet artık.İyi günler.
Cok elestiriliyor ucreti cok uzuluyorum gorunceBen de cok cook zor odedim inanin arkadaslar ama aci esigi cok dusuk bir insanim revizyon ihtimalini bile dusunmek istemedim oyuzden en az olumsuz sonuc alinan doktoru secmeye calistim. Baris cakiri sectim ama sans bu yani yuzde 90i basarilidr gelir o dusuk kotu olma ihtimali beni bulur bilmiyorum. Aylarin yillarin birikimi hayatimin sonuna kadar suratimin ortasida olacak oyuzden 5 -6 bin daha veririm en azindan pskolojim daha rahat olur dedim.... Umarim pisman da olmam hala alcida birsey anlasilmiyor beklemedeyim...
İnstagramdan bile yazdıgım herseye cvp verdi bana öyle gelmiyor açıkcasıArkadaslar Baris bey in isi cok iyidir ama o kadar yogunki hasta -doktor arasi ozel ilgi falan beklemeyin . Makinaya baglamis , yap gonder , yap gonder ...
Seninle ilgilenmedi mi açıklarsan çok sevinirimHerkes kendi yasadigini bilir , ilgileniorsa ne ala .
Ben ameliyat oldumArkadaşlar ne oldu barış çakıra ameliyat olanlar ? cvp yazabilir mi bende ameliyat olmayı düşünüyorum kendisine
Ben ameliyat oldum