Ben bi tane memnun olmayan hastasini gormustum rumuzunu hatrlayamadim simdi...fotosunu yollamisti ama herkes begenmisti. aslinda burnun sekli cok guzel ama yuzume uyumlu degil, siz tam yuzumu goremediginiz icin begeniyosunuz. belki zamnla ben de alisirim vs demisti htta... sonra ne oldu bilmiyorum...onun disinda iste "kaynim ameliyat olmus memnun degil" tarzi yorum da gordum bi kac tane ama guvenilirligi sorgulanir bu tarz yorumlarin :)Fiyattan cok goruntu yada saglik acisindan memnun olmayan var mi bizim icin daha onemli, belli bir yola girdik zaten fiyatinin pahali oldugunu bilmeyen yok. Bilinmeyen tek sey varsa o da memnun olmayan hastalarinin orani... Ona da bir turlu ulasamiyoruz burdan, bazi hastalarini da ozelden rahatsiz ettim sagolsun hepsi cok yardimci oldular... Bu yaziyi okuyan ama buraya yazmak istemeyen hastalari da olabilir onu da goz onunde bulundurmak lazim
buldum arkadasin ismini. belki gorusmussunuzdur.Hahaha :)) bakalim cikar belki kayni ameliyat olan disindakiler de
Merhaba bende Barış Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum genel süreçten bahsedebilir misiniz bir de öncesi ve sonrası fotoğraf görme şansım olabilir mi ? karar vermek çok zor :)Ayrica sunu da belirtmeliyim ki en zor ameliyatlardan biri olan burun ameliyatini oluyorsunuz ve aksamina evinize gidebiliyorsunuz rahatca. Ne kanama ne kusma ne narkoz etkisi ben hicbir olumsuzluk yasamadim.
Merhaba bende Barış Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum genel süreçten bahsedebilir misiniz bir de öncesi ve sonrası fotoğraf görme şansım olabilir mi ? karar vermek çok zor :)
Bence evet abartılıyor,reklamı çok başarılı.Begenmedigim burunları var reklami cok başarılı çok daha iyi burunlar gordum 4-5 bine yaptiranlarin
kimde karar kildiniz acaba? ya da kime oldunuzkesinlikle abartıldığını düşünüyorum. ameliyat olmadan önce mutlaka kendisine ameliyat olmak istiyordum sonrasında çok da iyi olmayan sonuçlarını gördüm
merhaba sizin ameliyatiniz ne zaman oldunuz mu?Hayir yok... Baris Beyle ilerleyecegim ben, buradaki olumsuz yorumlari da goz onunde bulundurup riskleri bilerek ameliyata girmek icin de memnun kalmayanlari dinlemek istiyorum. Olumsuz yorum yok denecek kadar az, bazi arkadaslari da ozelden rahatsiz ettim genelde olumlu yorumlar aldim