Sizce Fazla Mı Abartılıyor ?

Ben bi tane memnun olmayan hastasini gormustum rumuzunu hatrlayamadim simdi...fotosunu yollamisti ama herkes begenmisti. aslinda burnun sekli cok guzel ama yuzume uyumlu degil, siz tam yuzumu goremediginiz icin begeniyosunuz. belki zamnla ben de alisirim vs demisti htta... sonra ne oldu bilmiyorum...onun disinda iste "kaynim ameliyat olmus memnun degil" tarzi yorum da gordum bi kac tane ama guvenilirligi sorgulanir bu tarz yorumlarin :)

Reactions: Oof
Baris Bey in hastalarindan fenomen frenchos / french oje vardi, instagramda son koydugu fotolarda burnunun ucu dusmus mu yaa??? Baris beyin paylastiklarinda daha kalkik guzeldi sanki baslarda. Yada ben abartilacak sekilde inceler oldum

ben de olumsuz yorum duymadım.. bir rahatsızlığı veya memnuniyetsizliği olan varsa lütfen paylaşırsa çok iyi our.

Haha maddi anlamda abartildigi kesin de basari anlaminda olumsuz bir yorum yapamayacagim hastalarinin heralde yuzde 90i memnun en az :)

Acikcasi ben esttetik cerrahlsrin aldigi paralarin elestirilmesini anlayamiyorum. Sonucta burnunuzu ya da memenizi yaptirmak tercihtir sart degildir. Ben 12 bin vermistim aralikta , gorusmeye gittigimde agustostu ve bu fiyat verildiginde acibademde yapiyordu baris bey ameliyatlarini sonra malum kisi dolayisiyla hastanesini degistirmek zorunda kalip amerikan hastanesine gecmisti ve ben ameliyatimi orada oldum. Sunu soyleyebilirim ki en iyi sartlarda ulkenin en pahali hastanesinde ameliyat oluyorsunuz, bu hastanenin ucretleri malum, yani baris bey biraz hakli fiyati yukseltmekte.

Ayrica sunu da belirtmeliyim ki en zor ameliyatlardan biri olan burun ameliyatini oluyorsunuz ve aksamina evinize gidebiliyorsunuz rahatca. Ne kanama ne kusma ne narkoz etkisi ben hicbir olumsuzluk yasamadim.

Ayrica sunu da belirtmeliyim ki en zor ameliyatlardan biri olan burun ameliyatini oluyorsunuz ve aksamina evinize gidebiliyorsunuz rahatca. Ne kanama ne kusma ne narkoz etkisi ben hicbir olumsuzluk yasamadim.
Merhaba bende Barış Bey'e ameliyat olmayı düşünüyorum genel süreçten bahsedebilir misiniz bir de öncesi ve sonrası fotoğraf görme şansım olabilir mi ? karar vermek çok zor :)

Salih Emre üregenin yaptığı burunları da çok beğeniyorum. Barış beye o ücreti verebilecek olsaydım ona mı olurdum bilmiyorum bana çıkan sonuç fazla doğal geliyor ama barış beyin köşe yazılarını takip eden biri olarak anestezi uzmanından tutun tüm ekibiyle işini harika yapıyor diyebilirim bu konuda fazlasıyla titiz

Barış Bey'in teknikleri bana da çok başarılı geliyor. Fakat sanki herkese aynı burun şeklini yapıyor. Oysa yüze uyumlu, kişiye özel burunlar yapması gerekmez mi? Sağlam burunlar yaptığını düşünsem de bu kafama takılıyor biraz. Bi de ameliyat olmuş bi burun, ne kadar başarılı bir doktora yaptırılırsasa yaptırılsın doğallığını yitiriyor bir süre sonra. Düşmeler, şekil değişiklikleri vs. zamanla çok yapaylaşıyor burun.

bu nedenle bi burun ameliyatınının başarısına ameliyattan hemen sonra değil, ameliyatın üzerinden en az 3-5 sene geçtikten sonra karar vermek gerekir diye düşünüyorum.

ben de revizyon istiyorum ama kararsızım da..

kesinlikle abartıldığını düşünüyorum. ameliyat olmadan önce mutlaka kendisine ameliyat olmak istiyordum sonrasında çok da iyi olmayan sonuçlarını gördüm

Merhaba tekrar, ben çok da iyi olmayan sonuca denk gelmedim hiç merak da ediyorum aslında sıkayeti olan hastalarını ama henüz net şikayetler göremedim... Araştırmadayım hala ama daha az şikayeti olan yada daha iyi sonucları olan doktor var mı ki?

herkese selam, baris cakir hakkinda ben de cok olumsuz sey duymuyorum. kendisinde karar kildim.. mesaj atabilir mi olanlar yardimci olabilir mi bana

merhaba sizin ameliyatiniz ne zaman oldunuz mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…