Sizce Fazla Mı Abartılıyor ?

ben de ayni sekilde dusunuyorum. size ulasan oldu mu?

Ayrica sunu da belirtmeliyim ki en zor ameliyatlardan biri olan burun ameliyatini oluyorsunuz ve aksamina evinize gidebiliyorsunuz rahatca. Ne kanama ne kusma ne narkoz etkisi ben hicbir olumsuzluk yasamadim.
merhaba memnun musunuz? sekil olarak dilediginiz gibi oldu mu

karar verebildiniz mi? ben de revizyon, baris beyden tarih aldim

aralıkta muayene olmuştum kendisine. görüşme sonrasında büyük hayal kırıklığı yaşamıştım. burnumun kalın derili olduğunu öğrendim, fazla küçülmez dedi, ilgisiz davrandı, kalkın gidin der gibi bi haldeydi. 10dklık görüşmeye 200tl vermiştim ve içime oturmuştu resmen. kendimi kesinlikle rahat hissedemedim yanında. odasından çıkarkan asla ameliyat olmam ona diyordum. ben fazla duygusal ve alıngan bi insanım, bunun da etkisi var tabi. 1 temmuza gün vericeklerdi istemedim. aradan 1 ay geçti. instagramda bi kızla konuşuyordum kız resmen aklımı çeldi:) ve ben yine bi şekilde ikna oldum. arayıp gün aldım 15 ağustosa. sonrasında erken tarih olursa aramalarını istedim. 15 gün önce arayıp 15 hazirana gün verdiler. yani anlayacağınız 6 gün kaldı. Bugün gittim 3 sene ödeyeceğim 15binlik krediyi çektim, istanbul dışındayım, ailem ankarada filan. herşeyi organize ettim. ama gelin görün ki regl olmadım hala. zaten düzensiz kim bilir ne zaman olucak, bugün olur diyordum ama tık yok. sırf bu sebeple ameliyat iptal olucak sanırım. 1 sene bekle sonra böyle olsun, çok üzülüyorum. Adam ocağa kadar doluymuş, tekrar gün verirlerse zamlı fiyattan mı ameliyat olmak zorunda kalırım onu da bilmiyorum. ama 18 ya da 20bin verecek gücüm yok memur halimle. sanırım doktor değiştiricem o durumda kalırsam

Bnde temmuz ayına randevu aldım kendisine ama hala para olayı beni düşündürüyor :/ muayene ücreti 400 ameliyat 18bin dediler çok fazla bende memurum bir an özdeşleştim sizinle. hala kararsızım eminim parayı hak ediyor ama benim bütçemi zorlar napıcam bilemiyorum. Muhammet beyi düşünüyorum alternatif olarak burunlarını çok beğendim onunla da mı görüşsem diyorum bilemiorum kafam karışık :) riskli bir iş burun estetiği umarım herkesin istediği gibi olur.

Regl olmanız ameliyata engel değil bende son günlerinde girmiştim ameliyata. Ameliyat ertelenirse de daha fazla ücret ödemezsiniz randevu aldığınızda söylenilen ücret baz alınır. Barış beyle ilgili soru işaretleriniz varsa Salih Emre üregeni düşünebilirsiniz. Barış beyden teknikler konusunda eğitim almış içe katlama,poligonun rinoplasti ve birçok uygulamasını daha kullanıyor. Barış beyde kendisiyle maliyet konusunda sorun yaşayan hastalarını Salih emre beye yönlendiriyormuş sanırım. Bende kendisine revizyon düşünüyorum

Salih bey ve barış bey arasında çok fazla fark yok fiyat olarak biri 18 biri 16 diyor. Aşırı yüksek fiyatlar. Fakat dikkat edilirse çok az fotoğraf yayınlıyorlar facede ve instagramda bu kadar az ameliyat yapmıyorlar sonuçta gündawe en az 1 -2 burun ameliyatı yapıyordurlar ama sayfalarında çok az fotoğraf var . Geri kalan ameliyatlar başarısızmı ki?

Reactions: Oof
Salih beyin güncel ücreti 11250 civarında. 16 diye söylenmedi bana. Geri kalan ameliyatların da başarısız olduğunu sanmıyorum belki hasta izninde sıkıntı yaşanıyordur muayenehaneye gidildiğinde daha fazla gösterebilirler

barış bey mens döneminde ameliyat etmek istemiyormuş o yüzden ben de geciktirici kullanmaya başladım. salih emre üregene de bakmıştım zamanında ama ne biliyim beni çeken bir şey olmadı. ali murat akkuş ve barış bey arasında kalmıştım ben. ali murat bey de oldukça başarılı aslında, o da barış beyin arkadaşı ve onun tekniklerini kullanıyor. hem de ameliyat ücretleri oldukça uygun 7-9bin. zor bir burnum olmasa kesinlikle ve kesinlikle onunla yoluma devam ederdim. ama kalın deri ve dezavantajlı bir burun olunca işin ehline emanet ediyim kendimi dedim. sonuç hüsran mı olur ne olur artık bilemiyorum hayırlısı.. bildiğim kadarıyla günde 2 ameliyat yapıyor barış bey. herkesi paylaşamaz tabii ki hesabında, ama sadece güzel ve ince derili olanlara öncelik verdiği ortada :) muayenehanesine gittiğinizde bekleme odasında elinize bir tablet veriyorlar, daha önce yapılmış burunları öncesi sonrası ile görebiliyorsunuz. ama orada da pek sorunlu burunlarla karşılaşmadım, mesela benimkine benzer bir burun yoktu. hatta bunun yerinde olsam yaptırmazdım dediğim bir çok kişi vardı resimlerde. Zaten büyük beklentilerim yok, minicik olsun kalkık olsun vs diyemiyorum zaten öyle bir ihtimal de yok, ama en azından kemer gitsin ucu düzelsin, ifademi bozmayacak doğal bir burun olsun, başka da bişey istemem:)

Reactions: Oof
Anlıyorum Barış beyin prosedürünü bilemem tabi. Bence doğru yerdesiniz. 2 tanıdığım Barış beye ameliyat oldu birinin burnu oldukça zordu. Şuan sanki doğuştan güzelmişcesine bir burnu var. Ben biraz daha iddialı estetik gibi dursun istediğim için Salih beyi düşünüyorum çünkü şuan burnum düz kavissiz ince derili olmama rağmen küçülmedi pek revizyonu bu sebepten istiyorum. Umarım istediğiniz gibi olur burda güzel burnunuza maşallah deriz

Merhaba konuyu acip kacmisim gibi oldu resmen kizlar kusura bakmayin. Neredeyse 1 senedir tanimadigim bir suru kisiden bu site sayesinde yardim aldim bilgiler edindim. Buraya cevabimi yazmayi da bir borc bilirim. Ben ameliyatimi gecen hafta oldum baris beye. Ameliyatim normalinden biraz daha uzun surmus. Ciktigmda pek birsey hissetmiyordum keyifliydim hatta baris bey geldi sarildik gulustuk vs. Ayni gun taburcu oldum, aksama kadar hersey guzelken aksam cok zor gecti. Siddetli bas agrisi burnumun zonklamasi vs.hic uyumadim. Agri kesici etki etmedi. İkinci gece 4 saat de olsa uyudum daha agir bir agri kesiciye gectim daha rahat ettim, asistani sevin hanim da her durumda telefonla yardimci oldu. 3. Gun tamponlar alindi, canim cok acidi. Ama saniyelik bir aci. Burnunun seklini henuz bilmiyorum cunku hala alcili ve biraz sismis durumda. Baris bey cidden cok tatli bir doktor suan icin hicbir sikinti yasamadim nefes alabiliyorum, morarma yok. eger sekliyle ilgili nefes almayla ilgili en ufak bir problem yasarsam sizi bilgilendirecegime emin olabilirsiniz, cunku ben de ayni yollardan gectim kolay cikarip odenecek paralardan bahsetmiyoruz, sure de kolay degil... Hepinize simdiden kolay gelsin ve karar verenlere de gecmis olsun:)

Eğer barış beye olamasaydınız kimi tercih ederdiniz? Barış bey çok pahalı ben ondan vazgeçmek üzereyim.

Ben 5-6 doktorla gorusmustum, guncel ozturk,salih emre uregen, emre ilhan,bekir sivri vs... Ama bu icine sinme meselesi benim icime sinmediler baris bey'e guvendim, siz gidip gorusun sizin guvenmeniz onemli olan. Bence oneriyi ameliyat olan varsa yapmali diger doktorlara. Bir tecrube olmadan x doktorunu oneriyorum demenin dogru oldugunu dusunmuyorum. Bence gidin bir gorusun...

Sizin adınıza çok sevindim. 2 kez ameliyat olmuş ve tekrar düşünen biri olarak benimde aklımda Salih bey var ama Barış beye muayene olmadan kimseye ameliyat olmamaya karar verdim

Estetik çok göreceli bir kavramdır. Eğer gerçek dışı beklentileriniz varsa işler daha da kötüye gider. Bence dr. unuza güveniyorsanız ameliyatınızı gerçekleştirmelisiniz. Bir de her dr un bir tarzı vardır. Dr unuzun daha önceden yaptığı burunları incelemenizi tavsiye ederim. Barış Çakırın da farklı bir tarzı var, sadece artık ünlü bir dr olduğu için her sene fiyatları çok fazla artıyor.

gecmis olsun cok dilerim istediginiz gibi saglikli ve gonlunuzdeko gibi olur. aynen ben de bilgiye acim suanda benim agustosta insallah

Bu site sayesinde öyle burunlar g rdüm ki 18 bin Tlyi geçin yol parasına yani 1-2 TLYe gedip ameliyat olmuş ama 18binlik 20binlik burunlara fark atar. Bence herşey abartılıyor.18 bin tl aşırı fazla evet işi başarılı ama çoğumuz 18-40 yaşları arasındayız o parayla Nişan yaparız kira öderiz küçük ber dükkan bile açılır en kötü ikinci el araba alırız ya da çoğu doktorun yaptığı gibi o parayla italya fransa filan en az 2 ülke full gezilir:)))Bende barış beyi düşünüyordum ama 18bin olduğu için çok düşündüm vazgeçtim.

Acikcasi benim simdiye kadar yurt icinde yurt disinda gordugum en iyi doktorlardan bir tanesi. Adam burnun anatomisini tekrardan olusturuyor. Fiyati icin birsey diyemeyecegim adini marka yapmis bir doktor. Baris bey e ameliyst oldum ve burnumu mahvetti diyen hic duymadim, o acidan gozun kapali guvenebilecegin bir doktor. Ben ilk ameliyatimi ona olmak istedim ama randevu tarihleri tutmadi. Gelisimi ayarlayamadim, baska birisine oldum simdi ne oldu birdaha duzeltme yaptirmam gerekiyor, hem masrafi hem o cekilen sikintilari tekrar cekecegim, zaman kaybi ve hayal kirikligi da cabasi, bir de etraftan gelen yorumlar.. Bence eger imkaniniz varsa ve tarzini begeniyorsaniz hic alternatifleri dusunmeyin ona gidin. Biraz daha dusuk fiyatli onun tekniklerini yapan kisiler malesef bir Baris Cakir degil.Yaptigi islere bakinca ne kadar ozenerek calistigini goruyorsunuz.

Tarzı bana fazla doğal gelse de kesinlikle anesteziye kadar sizi düşünebilecek tek hekim bencede. Köşe yazılarını devamlı takip ediyorum. Bende ilk ameliyatımı devlette oldum burnumun üstünden kemik çıkıntısı oldu burnum sağa yamuldu burun ucundaki doku deformitelerini saymıyorum bile. İkincisini 4bine bulunduğum şehirde en iyi plastik cerraha oldum 10 istese 10 da verirdim çünkü en iyisiydi. Sorunlarım %80 çözüldü ama kime göre neye göre. Burnun şurası çöker burası çöker diye gözümü korkuttu ne sırtını ne ucunu küçültmeye çok yanaşmadı. Burun ucunun esnekliği, anesteziden güvenli uyanma, hastanedeki rahatlığınız, iyileşme süreniz, o kıkırdakların burun ucunuzdaki 1 mm sapması bile o kadar önemli ki. Ben Barış bey gibi açılara ölçülere önem veren başka bir doktor görmedim. Facet poligon,columellar poligon,footplate vs diye adlandırdığı yerler o kadar önemli ki. Revizyon isteyenler anlayabilir ancak bunu. 1-2-3 bine bu konforu hiçbir doktor sağlayamaz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…