15 bin tl mi fiyatı emre ilhandan pahalı mı yani ?Evet varmis ama daha sonraki durumlarindan haberdar olamadim... 1-2 ay kotu oldu diye aglayip sonra memnun kalanlar da olmus, pisman olup sessizlige burunenler de... İnsan seyi merak ediyor 15-20 bin tl verecegiz, gercek uyeler memnun olmayan uyeler yazsin istiyor, 1 kere pisman oldum yazip da kaybolanlari degil...
Amacim pisman olan 3 kisi dahi olsa o riski goze alarak verelim 15-20 bin tl leri... Basligi guncel tutalim lutfen belki goren olur eski uyelerden
ben bi doktora gitmistim revzyon icin burun derin gayet guzel ameliyata elverisli demisti ama bana kalin gibi geliyor...ameliyattan dolayi sis diye mi nedirkalın deriliyim. Barış Bey zaten kalın derili hastaları pek almıyor. Benim hemde revizyon olacak. Ultra kalın derim var.
harika bir konu olmuş gerçekten :) ben de aynı şeyi düşünüyordum. ameliyat günü aldım barış çakır'dan.. ben de revizyon olacağım bu arada. başka doktor düşünmedim hiç hemen hemen.. kendisiyle görüştüm, yaptığı burunları genel olarak çok doğal buldum. ama tabi benim de endişelerim yok değil.. neticede zor bir karar. ama "daha kötü" bir sonuçla karşılaşmış olan. yani eski halini arayan insan pek duymadım barış beyin hastalarında.. varsa ve belirtirse.. memnuniyetsizliğinin sebeplerini çok iyi olur gerçekten.. ha bu arada barış beyle ilgili tek endişem çok ünlü olduğu için biraz ilgisiz ve konuşması çok basitleştirir geldi bana .. yani havaya girmiş epey diyebilirim :) yani işleri çok iyi havaya girmesi normal ama randevu alıp gelen hastasına o tavrı yapmamalı bence. bunun yanısıra güncel bey'in tarzına bayıldım, ilkkez ameliyat olacak olsam hiç düşünmez ona olurdum.Bu konuya cevap veren sayisina da bakacak olursak sanirim memnun kalmayan yok denecek kadar az?? Varsa duyan bilen bilgilendirirse cok seviniriz
canim ne kadar revizyon ucreti ve muayene ucreti baris beyin? 20 000 civari diye duymustum ama en guncel bilgiyi senden alabiliriz su an sanırımharika bir konu olmuş gerçekten :) ben de aynı şeyi düşünüyordum. ameliyat günü aldım barış çakır'dan.. ben de revizyon olacağım bu arada. başka doktor düşünmedim hiç hemen hemen.. kendisiyle görüştüm, yaptığı burunları genel olarak çok doğal buldum. ama tabi benim de endişelerim yok değil.. neticede zor bir karar. ama "daha kötü" bir sonuçla karşılaşmış olan. yani eski halini arayan insan pek duymadım barış beyin hastalarında.. varsa ve belirtirse.. memnuniyetsizliğinin sebeplerini çok iyi olur gerçekten.. ha bu arada barış beyle ilgili tek endişem çok ünlü olduğu için biraz ilgisiz ve konuşması çok basitleştirir geldi bana .. yani havaya girmiş epey diyebilirim :) yani işleri çok iyi havaya girmesi normal ama randevu alıp gelen hastasına o tavrı yapmamalı bence. bunun yanısıra güncel bey'in tarzına bayıldım, ilkkez ameliyat olacak olsam hiç düşünmez ona olurdum.
Tesekkurler... Bence de ameliyati yakin olan arkadaslara altin degerinde bir topic... Ancak cok yazan olmadi sikintilarini, ameliyat olun arkadasi bile olsa memnun kalmayan bir tanidiginiz varsa lutfen yazin... Okadar borca girmeden herkes bilsin tartsin riskini oyle versin kararini....harika bir konu olmuş gerçekten :) ben de aynı şeyi düşünüyordum. ameliyat günü aldım barış çakır'dan.. ben de revizyon olacağım bu arada. başka doktor düşünmedim hiç hemen hemen.. kendisiyle görüştüm, yaptığı burunları genel olarak çok doğal buldum. ama tabi benim de endişelerim yok değil.. neticede zor bir karar. ama "daha kötü" bir sonuçla karşılaşmış olan. yani eski halini arayan insan pek duymadım barış beyin hastalarında.. varsa ve belirtirse.. memnuniyetsizliğinin sebeplerini çok iyi olur gerçekten.. ha bu arada barış beyle ilgili tek endişem çok ünlü olduğu için biraz ilgisiz ve konuşması çok basitleştirir geldi bana .. yani havaya girmiş epey diyebilirim :) yani işleri çok iyi havaya girmesi normal ama randevu alıp gelen hastasına o tavrı yapmamalı bence. bunun yanısıra güncel bey'in tarzına bayıldım, ilkkez ameliyat olacak olsam hiç düşünmez ona olurdum.
evet revizyon icin 20000 civari diye okudum bu forumda yanlis hatrlamiyosam...ilk ameliyat ne kadar bilmiyorum...ondan yakin zamanda revzyon olacak arkadaslardan ogreneyim son fiyati dedim bulmusken20 bin mi nasıl ya yuh hayatta vermem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?