Sizce Fazla Mı Abartılıyor ?

burnun dışardan bakıldığında çok işlem gerektirmeyen bir burun gibi duruyor.Güvenini kazanacak bir doktora gönül rahatlığıyla olabilirsin. muhammet dilber,bekir sivri,hakan soygür abdülkadir beyle görüşebilirsin.İnşallah istediğin tasarımı yapan doktoru bulursun.
teşekkür ederim siz karar verebildiniz mi?

Ben olmadım foruma göre değişiyor kararlar yukarıdada dediğim gibi bi süleyman hoca bi abdülkadir hoca bi muhammet hoca bi gün devlette diyorum sonra bi okuyorum çok sıkıntı çekenler olmuş hopp vazgeçiyorum.Benden sonra karar alanlar bile oldu.Kısmet artık.İyi günler.

Ben olmadım foruma göre değişiyor kararlar yukarıdada dediğim gibi bi süleyman hoca bi abdülkadir hoca bi muhammet hoca bi gün devlette diyorum sonra bi okuyorum çok sıkıntı çekenler olmuş hopp vazgeçiyorum.Benden sonra karar alanlar bile oldu.Kısmet artık.İyi günler.
Hiç düşünme devlette ol emin ol o paraları harcayıp mutlu olamamak daha kötü bunyen neye muaaitse o şekilde ilerlicek bu süreç cokta güzel doktorlar var devlette 1500 e yaptırdım muhteşem oldu 12. Günüm daha ama pişman değilim eğer bir aksilik olursada revizyon konusu hem maddi hem manevi yipratmaz

Bende devlette oldum şükür sıkıntı yok limdilik

Başlığa istinaden genel bir yorum yapmak istiyorum yıllar önce istanbul da Barış Çakır'a randevu almıştım, çok güler yüzlü nazik bir doktor kesinlikle ancak yaptığı burunlar güzel olsa da fiyatı beni çok aşıyordu, bu yüzden yaptırmamıştım. Sonra Ankara'da Nebil Bozdoğan'ı buldum en az Barış Çakır kadar harika burunlar yapıyor ancak reklamını yapmadığı için çok bilen yoktu, fiyat olarak da geçen yıl 4000-5000 arasındaydı bu yıl nasıl bilmiyorum. Ben Barış Çakır'ı düşünürken Nebil Bozdoğan'a ameliyat oldum, iyiki de olmuşum burnumu gören verdiğim ücreti çok az buluyor inanamıyor güzelliğine.

Eklentiler

• 1.png
    1.png
    266,5 KB · Görüntüleme: 578
  • 1-min.png
    1-min.png
    316,1 KB · Görüntüleme: 542
Cok elestiriliyor ucreti cok uzuluyorum gorunce:KK43: Ben de cok cook zor odedim inanin arkadaslar ama aci esigi cok dusuk bir insanim revizyon ihtimalini bile dusunmek istemedim oyuzden en az olumsuz sonuc alinan doktoru secmeye calistim. Baris cakiri sectim ama sans bu yani yuzde 90i basarilidr gelir o dusuk kotu olma ihtimali beni bulur bilmiyorum. Aylarin yillarin birikimi hayatimin sonuna kadar suratimin ortasida olacak oyuzden 5 -6 bin daha veririm en azindan pskolojim daha rahat olur dedim.... Umarim pisman da olmam hala alcida birsey anlasilmiyor beklemedeyim...

selam canim, nasilsun_? burnun nasil oldu.
acik teknik mi ameliyat olmustun sen. su an memnun musun hersey yolunda mi. gelismelerden bizi haberdar edebilir misin cok gecmis olsun

Arkadaşlar ne oldu barış çakıra ameliyat olanlar ? cvp yazabilir mi bende ameliyat olmayı düşünüyorum kendisine

Arkadaslar Baris bey in isi cok iyidir ama o kadar yogunki hasta -doktor arasi ozel ilgi falan beklemeyin . Makinaya baglamis , yap gonder , yap gonder ...

X