barış bey mens döneminde ameliyat etmek istemiyormuş o yüzden ben de geciktirici kullanmaya başladım. salih emre üregene de bakmıştım zamanında ama ne biliyim beni çeken bir şey olmadı. ali murat akkuş ve barış bey arasında kalmıştım ben. ali murat bey de oldukça başarılı aslında, o da barış beyin arkadaşı ve onun tekniklerini kullanıyor. hem de ameliyat ücretleri oldukça uygun 7-9bin. zor bir burnum olmasa kesinlikle ve kesinlikle onunla yoluma devam ederdim. ama kalın deri ve dezavantajlı bir burun olunca işin ehline emanet ediyim kendimi dedim. sonuç hüsran mı olur ne olur artık bilemiyorum
hayırlısı.. bildiğim kadarıyla günde 2 ameliyat yapıyor barış bey. herkesi paylaşamaz tabii ki hesabında, ama sadece güzel ve ince derili olanlara öncelik verdiği ortada :) muayenehanesine gittiğinizde bekleme odasında elinize bir tablet veriyorlar, daha önce yapılmış burunları öncesi sonrası ile görebiliyorsunuz. ama orada da pek sorunlu burunlarla karşılaşmadım, mesela benimkine benzer bir burun yoktu. hatta bunun yerinde olsam yaptırmazdım dediğim bir çok kişi vardı resimlerde. Zaten büyük beklentilerim yok, minicik olsun kalkık olsun vs diyemiyorum zaten öyle bir ihtimal de yok, ama en azından kemer gitsin ucu düzelsin, ifademi bozmayacak doğal bir burun olsun, başka da bişey istemem:)