- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 43
Boş verin, sizde bana takılmayın. Unutun gitsin.Bu hassasiyetniz neden anlayamadım bir türlü
Pis kadın dedim diye bu kdar kelime sarfedip bana telkin vermenize gerek yok
Onlar için kullanılan daha ağır ve yaygın kelimeler var
Üstelik pis kadın demek hor görmek değil
Bu konuya neden bu kadar takıldınız ?
Göz zinası denen bir şey var,tabiki normal değil bu durum.Bekar da olsa yanlış.
Kuran'da bir insanı pompalı tüfekle öldürmek günahtır da yazmıyor ,günah değil mi o zaman? , herşey spesifik olarak yazamaz zaten.kuranda bu konuda bir şey yazmaz. çeşit çeşit zina uydurmayın.. herkes kafasına göre zina tanımı yapıyor ondan sonra işte arap ülkelerinde saçma yasaklarla karşılaşıyoruz.
Kuran'da bir insanı pompalı tüfekle öldürmek günahtır da yazmıyor ,günah değil mi o zaman? , herşey spesifik olarak yazamaz zaten.
Bazi konularda genel bı değerlendirme yapılır, hangi kapsama giriyorsa ona göre.
Siz şimdi bir erkeğin kendine haram olan bir kadının başkasıyla cinsel ilişkiye girmesini izlemesini dine uygun mu buluyorsunuz?
Şaka mısınız?
Bı çok kez şu cümle geçer ; "hala akletmeyecek misiniz?"tamam işte o genel değerlendirme herkese göre değişiyor bunun bir standartı var mı hangi kapsama girdiğini siz mi belirleyeceksiniz?
bir erkeğin ya da kadının farketmez bu haram meselesi de kişiye göre değişiyor kuran'da mesela evlilik düşen kişiler belirtilir ama bunlar arasında torun yoktur mesela o zaman çıksın sapığın biri torunumla evleneceğim desin böyle bir şey var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?