• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları sizce ev tipi anakucağı çok gerekli mi.

edaberk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2010
456
2
66
Çanakkale
bebek arabası olarak travel sistem düşünüyorum anakucağını da hem evde hem arabada kullanma düşüncesindeyim ama ev tipi anakucakları da çok dikkatimi çekiyor acaba almalı mı.
kullanan arkadaşlar var mı menmun musunuz ve hangi marka hangi model.ne dersiniz.

cok kullanıldıgını dusunmuyorum .. kızkardesım aldı..2 kez ya yatırdı ya yatırmadı.. cocuk zaten 5 6 aydan sonra hareketlenınce yatmıyor ıstesenızde.. o sebeple ona verılen paraya yazık dıyorum ben.. ben de ondan aldım ..para vermekten se etrafında bebegı olan bırılerınden ısteyebılırsın ..zaten sende cok kullanmayacaksın .. bebegın buyuyecek ve o eskımeyecek.. gereksız ama olsun dıyorsan tabı.

benim sütüm 4. ayın başında kesildi ve mama yemeye başladı kuzum. ve asla kucağımda yemiyordu. o yüzden ev tipi anakucağı benim kurtarıcım oldu. ona yatırıp yedirmeye başladım ve kızım 7 aylık oldu hala kullanıyoruz. ama onun dışında pek koymuyorum ana kucağına

bende senin gibi travel sistem arabanın anakucağını(oto koltuğunu) kullandım evde çokta rahat oldu hangi odaya gitsem yanımda götürdüm özellikle mutfakta tam bi kurtarıcı bebeğiniz hem yanınızda oluyor sizde rahat rahat yemeğinizi,işinizi yapabilirsiniz 5-6 aya kadarda kullanılabilir daha sonrası içinde mama sandalyesi tercih edebilirsiniz

Araba tipi ana kucağı hiç almadım.Ev tipinden aldım gündüz çocuk evdeyken henüz yürüyemediği dönemde çok kullandım.Hem mama yedirmek hem oynamak için elverişli oldu.Ne zamanki oradan inmeye başladı o zaman yere halı onun üzerine battaniye yada çarşaf serdim öyle oyaladım şimdi çok iyi emekliyor kendi başına oynamaktan çok memnun oluyor. Bir de yürüteç var. O da sıkıntısını gidermede yardımcı oluyor.

Bende ilk önce oto koltugunu kullanıyodum ama oğlum içinde cok sıkılıyodu.Sonra ana kucagı gıbı salıncak aldık bız çok buyuk kurtarıcı oldu benım için o sallanırken bende tum işlerimi yapıyorum,bazen içinde uyuduguda oluyo çok rahat müzik kutusunu bazen yatagına takıyorum kendı kendıne uyuyo,şimdiye kadar aldığım en hayırlı şey valla.

bir de sizce böyle bir ürün ikinci el olarak alınabilir mi.

bence cok kullanıslı ben cok kullandım hemde cokk bazen onda bıle uyudugu oluyor cok sevıyor ana kucagını annemlere gıdınce orda kalacagımızda oraya bıle goturuyoruz arabada onda uyuyorr

ev tipi olanlar daha rahat oluyor oto olanlarindan fisher price veya chicco tavsye ederim.. fisher price salincak modelleride cok iyi oluyor mothercareden almistim ben

bende ev tipi ana kucağını tavsiye ederim bizde fisherprice aldık bende ilk aylarda hep onu kullanındım benim oğlum travel sistem ana kucağını hiç sevemedi onda hiç durmadı

yalnız bakacaksanız bebeğinize gerekli bence. tuvalete gitmek bile mesele oluyor yoksa.

Back