• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce eşimin akrabasının derdi ne?

Gul_3535

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2024
98
10
3
20
Selam arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim eşimin kuzeninin eşiyle ilgili size bu danışacağım adını atıyorum Tuğba diyelim, biz bu Tuğba’yla oturmuşluğumuz var muhabbetimizde vardı ama öyle telefonla araşıpta konuşmamız felan yoktu sıkı fıkı değildik ama evime geldiğinde mesela atıyorum bende yeni bi şey bi eşya görünce mutlaka fiyatını sorardı bu fiyat sormalarından sonra onun samimiyetine karşı içimde bi şüphe oluştu her neyse ben hamile olduğumu öğrenince ilk bi 3 ay akrabalara gidip gelmedim çok bi yere çıkmadım o sürede hiç konuşmadık ben hamileliğimi sosyal medyadan paylaştıktan sonra hiç aramayan Tuğba paylaşımı görür görmez beni aradı hayırlı olsun diyerekten baya bi de sordu kaç aylık hangi hastaneye gidiyorsun nasıl gidiyor hamilelik, bunu bi merak saldı ondan bi ay sonra kayınvalidem gilde görüştük ilk şaşırdığım şu oldu haliyle kayınvalideme onlar gelmeden önce gittik geldiklerinde hoşgeldiniz faslında oda bana sende hoşgeldin dedi ne alakaysa zaten kayınvalidemin evi ben nereye hoşgeldim😃 güldüm geçtim mutfakta otururken geldi oturdu ismini ne koyacağımdan hangi doktora gittiğimden doğumun ne zaman olacağına kadar sordu normal doğum istediğimi duyunca da hemen kendi doğumunu öne attı ama o senin isteğinle olmaz belki sezeryan olacak bende normal diye gittim sezeryan oldum dedi cinsiyet için gitmediğimi söyledim benimki 12. Haftada göstermişti belki gösterir git ondan sonra senin daha saçların dökülecek demeler, oda kilolu ama ben onun kadar kilolu değilim aynı kiloda hamile kalmışız bana diyorki birde kilolular fazla kilo almıyor hamilelikte ama çocukları zayıf oluyor daha doğmamış çocuğa zayıf doğacak teşhisi bile koydu kayınvalidem mutfağa geldiğinde ona örgülere başlayıp başlamadığını sordu kayınvalidemde çok umursamaz bi tavırla valla hiç bişeye başlamadım var bir iki bişey bide biraz alınır tamam dedi bende şakadan gülerek örgüyü felan napacak altın takar o ilk torununa dedim kayınvalidem fazla bekleme olmadımıda olmaz dedi bekleyişte olma ben şok oldum öyle demesine Tuğba’nında o kadar hoşuna gittiki oda bana evet çok bekleyişe girme valla dedi ben hiç bişey diyemedim onun ağzına laf vermemek için kaynanamın canı sağolsun dedim ama ondan hiç böyle bi şey beklemezdim eve geldim gece ağladım hep tutamadım kendimi çok zoruma gitti ilk toruna bu umursamazlık sonradan pişman olmuş olacakki örgüye başlamış kayınvalidem bana gösterdi başka istediğin bişey varmı yapayım demeler anladım pişman olduğunu öyle davranmasından bu Tuğba birde kayınvalidemi her gördüğünde beni soruyormuş tekrar kontrole gittimi diye ben anlam veremiyorum yani neden hamile olduğumu öğrendikten sonra bu merak başladı hiç doğurmamışta değil bir çocuğu var sizce bu aşırı merakın sebebi ne

Selam arkadaşlar ben 1 buçuk yıllık evliyim eşimin kuzeninin eşiyle ilgili size bu danışacağım adını atıyorum Tuğba diyelim, biz bu Tuğba’yla oturmuşluğumuz var muhabbetimizde vardı ama öyle telefonla araşıpta konuşmamız felan yoktu sıkı fıkı değildik ama evime geldiğinde mesela atıyorum bende yeni bi şey bi eşya görünce mutlaka fiyatını sorardı bu fiyat sormalarından sonra onun samimiyetine karşı içimde bi şüphe oluştu her neyse ben hamile olduğumu öğrenince ilk bi 3 ay akrabalara gidip gelmedim çok bi yere çıkmadım o sürede hiç konuşmadık ben hamileliğimi sosyal medyadan paylaştıktan sonra hiç aramayan Tuğba paylaşımı görür görmez beni aradı hayırlı olsun diyerekten baya bi de sordu kaç aylık hangi hastaneye gidiyorsun nasıl gidiyor hamilelik, bunu bi merak saldı ondan bi ay sonra kayınvalidem gilde görüştük ilk şaşırdığım şu oldu haliyle kayınvalideme onlar gelmeden önce gittik geldiklerinde hoşgeldiniz faslında oda bana sende hoşgeldin dedi ne alakaysa zaten kayınvalidemin evi ben nereye hoşgeldim😃 güldüm geçtim mutfakta otururken geldi oturdu ismini ne koyacağımdan hangi doktora gittiğimden doğumun ne zaman olacağına kadar sordu normal doğum istediğimi duyunca da hemen kendi doğumunu öne attı ama o senin isteğinle olmaz belki sezeryan olacak bende normal diye gittim sezeryan oldum dedi cinsiyet için gitmediğimi söyledim benimki 12. Haftada göstermişti belki gösterir git ondan sonra senin daha saçların dökülecek demeler, oda kilolu ama ben onun kadar kilolu değilim aynı kiloda hamile kalmışız bana diyorki birde kilolular fazla kilo almıyor hamilelikte ama çocukları zayıf oluyor daha doğmamış çocuğa zayıf doğacak teşhisi bile koydu kayınvalidem mutfağa geldiğinde ona örgülere başlayıp başlamadığını sordu kayınvalidemde çok umursamaz bi tavırla valla hiç bişeye başlamadım var bir iki bişey bide biraz alınır tamam dedi bende şakadan gülerek örgüyü felan napacak altın takar o ilk torununa dedim kayınvalidem fazla bekleme olmadımıda olmaz dedi bekleyişte olma ben şok oldum öyle demesine Tuğba’nında o kadar hoşuna gittiki oda bana evet çok bekleyişe girme valla dedi ben hiç bişey diyemedim onun ağzına laf vermemek için kaynanamın canı sağolsun dedim ama ondan hiç böyle bi şey beklemezdim eve geldim gece ağladım hep tutamadım kendimi çok zoruma gitti ilk toruna bu umursamazlık sonradan pişman olmuş olacakki örgüye başlamış kayınvalidem bana gösterdi başka istediğin bişey varmı yapayım demeler anladım pişman olduğunu öyle davranmasından bu Tuğba birde kayınvalidemi her gördüğünde beni soruyormuş tekrar kontrole gittimi diye ben anlam veremiyorum yani neden hamile olduğumu öğrendikten sonra bu merak başladı hiç doğurmamışta değil bir çocuğu var sizce bu aşırı merakın sebebi ne
Belki sadece meraktır. Kıskançlık olarak düşünmeyin. Bu soruları bütün gebeler alıyordur. Bana da soruyolar hangi doktor nereye gidiyosun doğum ne düşünüyorsun diye/ hiç artniyet düşünmedim

Benim anladığım, arkadaşınız GEVEZE.
Siz epey ince hesaplar peşinde birisiniz.
Tipik beni kıskanıyor sendromu. Siz bahsettiğiniz kişiden daha çok takmışsınız ona.
İki sevmediğim insan tipi.

Son düzenleme:
ya boş gezenin boş kalfası aşırı meraklı
ya da kıyaslamacı kıskanç
bir iki kez bozsanız bir daha sesini çıkaramaz da işte

kv ye altın vurgusu doğru olmamış

Ay ne çok abartmışsınız herşeyin altında birsey aramışsınız ayrıca her hamileye sorulan genel sorular bunlar. Bildiğin fesatsın kızzz.... Kadınn işi gücü yok seni kıskanıyor. Hayret bişi kaynanann evi senin evin değil hergün orda yatıp kalkmıyorsun ben olsam ben de derim sende hoş geldin diye. Öyle bir takmışsınız ki ben bile alındım burdan asdfghjkl 😹

Çok gereksiz detaylara takılmışsınız bu kadarına gerek yok hoşgeldin meselesi gayet doğal yani sizde başka bi yerden kv nizin evine gelmişsiniz ne var bunda. Kv altın mevzusunda ayıp etmiş evet bunda haklısınız ama diğerleri gereksiz

Her şeyin merakla sorulup didiklenmesini sevmeyen biri olarak ben de hoşlanmazdım o kadar sorudanama sizde kayınvalideniz için yok altın takar falan demeniz komik olmuş bence

Bence kesin seni kıskanıyor.
Böyle aşırı sorunca da kıskançlıktan soruyor bunlar hiç sormayınca da kıskançlıktan😂
Sonunda beni beni anlayan biri ben çok böyle aşırı sorduğu için garip geldi yazdım buraya herkes suçu bende görmüş 😄 ben kimseyle bi derdi olmayan biriyim birde

Anlattıklarınıza göre kadın sizi kıskanmıyor sadece meraklı ve çok konuşuyor genellikle her hamilelere sorulan soruları sormuş kadın.

Kayınvalidenin evinde size hoşgeldin demeside çok normal çünkü orası sizin eviniz değil siz de misafirsiniz .

Kayınvalideye altın konusunda bozulmuşsunuz ama belkide o kadında size bozuldu insanların yanında benimle altın pazarlığına giriyor diye sizin zorunuza gitmiş belki de o kadının da zoruna gitti.

Bu yazdığımdan bu sendromumu çıkardın bence senin sorunun ve kıskançlığın var evli mutlu bebişli insanlarla kedili teyze
Teyzem benim boyumu geçkin oğlum var, kocam var ve bingo kedilerim de var. Bunlar kıskanılacak şeyler değil, Allah aşkına kim seni niye kıskansın. Pasta börek yiyip 80 kilo olmuşsun, üstüne bir de gebelik. Sağlığına ve bebeğine odaklan. Ha bu arada kayınvaliden haklı, emrivaki hediye altın istersen ulu orta yerde o da zort diye bozar seni böyle.

Back
X