- 4 Mart 2012
- 14.798
- 34.094
-
- Konu Sahibi whispersOFhope
Siz neden oraya gidince yemek yapmıyorsunuz? Belki de kadın bu hallerinize tepki veriyor.Hayır yapıyorsun madem neden acı yapıyorsun? Çocuk daha 3 yaşında. Kendisi acı seviyor diye her şeyi acı yapıyor zaten..
Evet son söylediğinizdennde sizden beklediği anlaşılıyor.
Durumları nasıl? 3 maaş giriyor demussinuz, ev vb kira mi? Arabaları var mı? Peki sizin durum nasıl? Yani yiyecek vb alın demesi tamam da deterjan ne ya?
Ayyy bayılazzaammEvet sanırım yarın gidip kızıma alışveriş yapacağım ama bu da ayıp olur gibi geliyor bana. Yani sen bizim yaptıklarımızı beğenmiyor musun de gidip alıyorsun der gibi. Bize ne mesaj vermek istiyorsun der gibi olmaz mı? Zaten yanımda kuru gıda anlamında birkaç bir şey getirdim ama yine dengeli bir menü oluşturmak adına yarın çıkıp alışveriş yapayım.
Ne alaka kurban etlik mi kesiliyorGenel bir cevap vereyim, dün yoldan gelir gelmez akşam kurban kestiniz mi diye sormadım tabii ki. Geldik ve direk yemeğe oturduk. Kesmeyi Planlıyorlardı, ne yaptılar bilmiyordum. Yemeği yiyip kızımı uyutmaya geçmiştim. Bugün öğrendim, buzlukta henüz çok et var diye kesmemişler. Önce bayramda onları tüketeceklermiş.
Bugün evden çıkarken eşime gelirken markette indirim varmış gelirken Alışveriş yapın dedi. Dolapta salata yapacak malzeme, peynir vs yok, deterjanlar da indirimde dedi. Sanırım bizden beklentisi olduğu için özenmiyor. Bugün o karara vardım.
Bir yaşıma daha girdim. Kurbana yüklenen anlam bu olamaz.Genel bir cevap vereyim, dün yoldan gelir gelmez akşam kurban kestiniz mi diye sormadım tabii ki. Geldik ve direk yemeğe oturduk. Kesmeyi Planlıyorlardı, ne yaptılar bilmiyordum. Yemeği yiyip kızımı uyutmaya geçmiştim. Bugün öğrendim, buzlukta henüz çok et var diye kesmemişler. Önce bayramda onları tüketeceklermiş.
Bugün evden çıkarken eşime gelirken markette indirim varmış gelirken Alışveriş yapın dedi. Dolapta salata yapacak malzeme, peynir vs yok, deterjanlar da indirimde dedi. Sanırım bizden beklentisi olduğu için özenmiyor. Bugün o karara vardım.
Ben de şu şekilde bekledim ama kaos olmadı. HayrettSayfalar boyu polemiğe girilmiş (Hızır idi Yunus idi) ama hayret ki hayret dini yorumlar yapılıp bi canlıyı yemekle alakalı kavga dövüş çıkarılmamış. Şükretmekle birlikte şoktayım da
Kesinlikle pinti !Aynısını yazacaktım, eve gelen misafire deterjan al ne demek yahuuu.. paraları var demiş konu sahibesi bence KV basbayağı pinti. Neyse hangi marka istedigini sorup alirdim herhalde.
Etli kuru fasulye gözünüzde dünyaysa vay misafirlerinizin haline! Zaten yapılan yemeğe et eklemek çok zor değil herkesten önce torunu ve oğlu da yiyecek o yemeği senede 1 hafta kv özen gösterse ölmez.Bir tane de böyle bizim var başımızda. Gelince dünyaları önüne serelim ister. Yahu sen de ev sahibi sayılırsın. Yaşlı kadıncağız kendince yapmış bir şeyler, beğenmiyorsan kalk pişir.
İster etli yaparım ister etsiz. Evime gelen misafirin bana şunu yap bunu yap deme hakkı yok. Beğenmediyse ve canı istiyorsa pişirsin yesin. Benim bahsettiğim kişi de gelinimiz değil halalarım genellikle öyle. Etli yemek yapsak başka bir şeyi didiklerler. Aşırı sinir bozucu. Kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil.Etli kuru fasulye gözünüzde dünyaysa vay misafirlerinizin haline! Zaten yapılan yemeğe et eklemek çok zor değil herkesten önce torunu ve oğlu da yiyecek o yemeği senede 1 hafta kv özen gösterse ölmez.
Bence her yemekte et olmak zorunda değil ama dünden kalan yemekleri sürekli önüne koymak problem.İster etli yaparım ister etsiz. Evime gelen misafirin bana şunu yap bunu yap deme hakkı yok. Beğenmediyse ve canı istiyorsa pişirsin yesin. Benim bahsettiğim kişi de gelinimiz değil halalarım genellikle öyle. Etli yemek yapsak başka bir şeyi didiklerler. Aşırı sinir bozucu. Kimse kimseyi memnun etmek zorunda değil.