- 10 Mayıs 2022
- 1.154
- 802
- Konu Sahibi hayatbeninedenyoruyosun
Benim amacim ev kimim kime kalacak kim ödemiş değil isterlerse tapu hep onlarin üzerinde kalsın sorun ve konu bu değil he bu arada tapusu üzerine diye kimse benim oturdugum eve cat kapi giremez ev üzerine olabilir ama ben yasiyorum burada ve benim eşyalarım.Yorumları okuyunca anladım mi ev kv üzerine. Bu durumda sizin anahtar kv ye verildi mi ya da kbirader yukarı kata çıkarsa gibi düşüncelerle kendinizi üzeceğinize ev bizim değil ilerde ne yaparız diye düşünmeniz daha uygun olur.
Ev kv nin ve anahtarı da çatır çatır alır. Oğlu da bir şey diyemez. Tapu onun çünkü. Başka çocuk da varmış ortanca falan dediniz öyle anladım. İlerde o çocuk da hak sahibi oluyor.
Eşim le kardeşi ödemiş demenizin hiç anlamı yok çünkü ilerde eşiniz ailesine halkınız yok ev benim demez diyemez. Zaten öyle niyeti olsa evi iki kardeş üstüne yaparlardı.
Sen evini kiraya verince ev benim uzerime diyip cat kapı giruyormusun yada bir anahtar beklentin talebin mi oluyor üstüne üstlük benim eşim odemis bu dairenin parasını kimsede bisey diyemez eşimden başka
hukuksal yollardan kv ye gorunebilir ama kendisi de o kadar vicdansiz birisi değil Kimse evladina cikin demez