Şimdi böyle düşünüyorsunuz.Yıllandikca değişiyor fikirler.O sizin kv kız.Ne zararı gelecek ki.
Aksine olumlu bir ilişki olurdu.Ben evime eşyama tapan biri değilim,umrumda değil,Zamanında kendim vermiştim anne sende dursun ne olur ne olmaz diye 10 yıldır en ufak sorun yaşamadık bu konuda.Tabi benim eşimin ailesi görgülü insanlar..onlarında anahtarı bulunur bende.
Evimde müsade isterdi odalara girince anne gir ev senin derdim.
Baba anneniz öyle çıkmış diye tüm insanlar öyle değil.
Bir arkadaşım vermişti sonra baktı sorun oluyor.Bigün anahtarını evde unutmuş gibi yapıp gitti yedeğini aldı daha da vermedi.
Ortada hiç sorun yokken boşa huzurunuzu bozmayın.
çalışan bayansiniz.ben şuan mecburiyetten elin bakıcılarına evimi emanet etmek zorunda kalıyorum.
Bende çalışıyorum.Keşke kayinvalideme emanet etseydim.
Hayat çok yorucu ve zor.İlk 4 yıl çocuğum yoktu rahattım.Ama şuan
2 çocuk iş hayatı ev hayatı hergun yemek derdim.
İnsan ailelerin desteğini arıyor inan.
Burda kayınvalidesi annesi yardımcı olan insanlara çok imreniyorum şimdi.
Ya en basiti.
Gece bir tepsi pohoca yapıyorum..Tabiki bakıcım yesin içsin ama pohocadan 3-4 tane kalmış oluyor.Kardeşi ilkokula gidiyormuşta onada götüruyor yaptıklarımdan..Hiç unutmam kızımla pasta yapmıştık minik ama.2 dilim ancak çıkar.
Eve geldim kızım okuldan geldi pastayı istedi baktım yok.kabi yıkanıp kaldirilmiş.
Bebeğim ufak o zamanlar yemez.
o kadar gerildim ki.isten yeni gelmişim kızim ağlıyor bir yandan.
Neden yedin denmez.
Ama şunu söyledim,çalışıyorum bak sürekli yapamıyorum yoruluyorum dedim.
kv olsa kendi yapar bırakır işim kolaylaşır.
Elin nazını niyazini çekiyoruz inan.
Ha belki ben bambaşka bir pencereden bakıp yoruyomluyorum ama inanın tecrübe bunlar işin gerçekleri
En baştan soğuk olmayın.İlişkinizi iyi tutun.bir şans verin.böyle basit mevzularla bozmayın huzurunuzu Kendinizce önlem alıyorsunuz ama hiç değmez