- 15 Haziran 2016
- 7.712
- En iyi cevaplar
- 1
- 20.426
- 348
- 38
- Konu Sahibi iyi_biri_06
-
Siz duvar örmüyorsunuz kocanıza ördürmüyorsunuz, yazık adamceğiz aç kalıyooooo, çözümünüz ne?Öyle yapınca sorundan kurtulunuyor mu?
Sabahtan yemekleri yapmaya başlıyorum deyince nasıl olabilir diye düşündümEvet atanamadım da hatta 7 kere girdim KPSS'ye. Konunun bununla ne ilgisi var?
Çalışsa maaş kartı kocasında durur gibi bir izlenim aldım.Hayır ya paşasına sabahtan akşama kadar ağzına lâyık yemek yapabilmek için çalışmayan öğretmen
Ama kocası öyle istiyor ne fenasınız çok ayıpÇalışsa maaş kartı kocasında durur gibi bir izlenim aldım.
Bence kaynananız yapmak istediğinde bırakın tamamen o yapsın eşiniz sevmiyorsa onun yaptığı şekilde bi yerden sonra kendisi söylemek zorunda kalacaktır zaten.Merhaba iyi geceler sevgili kadınlar size sormak istediğim bir şey var gece gece
Cocukla anca uyudu
Benim eşim yemeği çok pişmiş sever ve sulu yemeklerin suyunu yoğun sever ben de ona göre dikkat ediyorum sabahtan başlıyorum bazen sırf yoğun olsun diye.
Bu üç ya da dört oluyor kayinvalide gelip benim yemekleri mundar ediyor. Kendi oğlu en iyi o tanır. Eşim ona da diyordu pişirmiyorsun diye oraya gittiğimiz zamanlar
Bir de kayinvalidem devamlı işte "Oğlum eskiden şunu yemezdi bunu yemezdi. El kızına düştü şimdi mecbur sevmediği şeyleri de yiyor." Diyor ki inanın kendisi yemek yapmayı bilmez güzel yapamaz yani çocukluğumdan beri tanıyorum.
Et yapmıştım bayramda geldi bana sormadan su koydu sonra geldi bir kez daha ben yaparım dedi yemeğimi yaktı. Bakın art niyetli düşünmek istemiyorum ama bugün bardağı taşıran son damla oldu çünkü oğluyla kavga ettik yemek yüzünden. Yemedi yemeği ki yine sabahtan başlamıştım istediği gibi olsun diye ama geldi yemeğimin üstüne suyu boca etti ondan önce az sulu yapacağım dememe rağmen.
Hatta demesem bile oğlunu tanıyor bunu niye yaptı anlamadım sinirlerim bozuldu canım sıkıldı. Bu kadın bana neden böyle yapıyor. Yanlışlıkla mi olmuştur yoksa bilerek mi yapıyor anlamıyorum. psikolojim bozuldu bu aile yüzünden
İnşallah eşi yoğun mesaisi olan ve iyi kazanan biridir de bu yapılanların o manada hakkını veriyordur…Hayır ya paşasına sabahtan akşama kadar ağzına lâyık yemek yapabilmek için çalışmayan öğretmen
Hah işte sinirlendiği şey annesinin devamlı böyle yapması. Bilerek mi yapıyor anlamıyorum diyor. Benim yapamadığım güzel olmayan yemekler olmuştu bana yarın işte biraz daha pişirelim der kavga falan çıkarmazdı. Annesi devamlı yaptığı için kasıtlı diye düşünüyor
Diğer konularına bakarsanız “mükemmel eşine çooook değer veren” koca hakkında yeterince çıkarım yaparsınızİnşallah eşi yoğun mesaisi olan ve iyi kazanan biridir de bu yapılanların o manada hakkını veriyordur…
Çalışan kadınsıniz sanırım? Bir yemek yaptığınızda yenilmedi hoşunuza gitmez mi? Kim olursa olsun.
Adam zor bir işte çalışıyor sonra eve gelip evin temizliğini yapıyor çocuklara bakıyor yeri geliyor. Her gün sabahtan başlamıyorum pişmesi zor yemekleri şansa bırakmamak için sabahtan başlıyorum
Böyle bir izlenim yaratacağımı düşünmemiştim ama her zaman böyle yemekler yapmıyorum yapacağım zamanlar onun da yiyebileceği tarzda yapıyorum. iki çocuk var zaten başımda maşallah anca onlara yetebiliyorum ayda yılda bir yapabiliyorumİstediği kadar zor bir işte çalışsın. Gün boyu zihninizi onun yemeklerini yaparak ve düşünerek yormak daha zor. Yanlış anlamayın. Tâbi ki eşinize yemek yapın, ilgilenin ama sürekli zihninizi onun mutlu olacağın düşüncelerle yönetirseniz bir süre sonra ruh halimiz bozulur. Biraz salın kendinizi O, kaynananın da ağzının payını verin ve mutfağınıza sokmayın.
Eşimin maaş kartı bende duruyor yanlış izlenime kapılmışsınız.Çalışsa maaş kartı kocasında durur gibi bir izlenim aldım.
Şimdi öyle bir imkanım yok ama evet hobiler ve sosyal hayat gelecekteki planlarım içinde.bence herkesin kendine bir meşgale bulması gerekiyor- evdeki erkeği beslemek dışında. İş, hobiler, sosyal hayat? Yani bunlar olursa yok oğlum yemeği böyle sevdi, yok o tenceremdeki yemegi yaktı gibi şeylerin biteceğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?