Sizce döner mi?

Aslii222

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2017
193
226
Merhabalar,
Evlenmek üzere olduğumuz nişanlımla araya giren ailelerle ilgili (senin ailen böyle dedi, benimki şöyle dedi) tartışmalar, laf dalaşmaları sonucunda ayrıldık. Ayrılık lafını o dile getirdi çünkü yorulduğunu söyledi. Bu tip tartışmaları ortada hiçbir şey yokken bile daha çok ben çıkarıyordum çünkü psikolojik açıdan zor bir süreçten geçiyordum. Babam rahmetli, annemin de bir rahatsızlığı vardı falan. Hakkını yiyemem çok yanımda oldu ama ben hep ona yüklendikçe yüklendim, kum torbam oldu sanki, ağır laflar edebiliyordum en ufak şeyde. Çok pişman oldum tabi hiç değilse arkadaş kalalım dedim (aynı zamanda lise yıllarından beri en yakın arkadaşım kendisi, ilişkimiz sonradan başlamıştı) o da bu mantıksız bir şey demişti. Ama sonradan arada benimle arkadaş gibi konuşur oldu hatta bir kahve içelim dedi, sen değerli bir insansın gibi laflar etti. Haliyle ben de umutlandım acaba geri dönmek mi istiyor, affedecek mi beni diye ama bir yandan da eskisi gibi değil tabi çok daha mesafeli. Bir konu hakkında konuşacağımız zaman mesela mesajlaşma başlıyor ama genelde ben uzatmaya çalışan taraf oluyorum, onun geç cevap verdiği de oluyor. Siz ne düşünüyorsunuz? Ben beni özlediğini, sevdiğini ama bu ilişki olur mu bunu düşündüğünü düşünüyorum. Ama bir yandan da diyorum acaba boş yere mi umutlanıyorum. Buradaki hanımların da fikrini almak istedim. Sevgilerle

Dönmez..Zaten üstüne gittikçe gittim,yordukca yordum diyen sensin.
O da artık darlanmis demek ki,içine atacağı yer kalmamış ve aileler de bahanesi olmuş.
Artık dönmez,dönse bile seni bu kadar alttan almaz.
Üzülürsün..

Keske donmese biz 7 yil oldu hala olgunlaşmamış adamla senin ailen soyle dedi bnm ailem soyle diye birbirimize giriyoruz hayat kısa mutlu olun

Hanımefendi hepimiz belirli yaşın üstündeyiz ve bu bize hatalarımızin bedelini ödeme erdemi vermeli.
bence sizde bunu yapın.
anlattığıniza göre pek hoş olmayan şekillerde davranmissiniz ve adam sizi terk etmiş.
hak ettiğinizi almışsınız yani, bunu hak ettim diyip yolunuza devam edin.
yeniden sevecek birini bulduğunuzda aynı hatalari yapmayın kafi.

Dönmez diyorsunuz ha :/ Eskiden çok daha katıyken şimdi arada mesajlaşmamız, bana "değerlisin, çok özelsin" vs yazması beni umutlandırmıştı.

Dönmez diyorsunuz ha :/ Eskiden çok daha katıyken şimdi arada mesajlaşmamız, bana "değerlisin, çok özelsin" vs yazması beni umutlandırmıştı.
Dönmez,dönse bile eskisi gibi olmaz.
Kirilmisi onarmak zordur.Asla eski şeklini almaz.
Özelsinler,degerlisinler bunlar da bir köşede küçük bir umur kirintisiyla beklemen için.
Kum torbası gibi kullandım dedigin adam seninle arasını düzeltmeye çalışıyorsa bu sevdiği için değil farklı bir beklenti içerisinde olduğu içindir.
Kuvvetle muhtemel boşta kaldı,birini bulunca biter bu ılıman tavırları.

Bunlar sizi umutlandırmasın. Tam tersi bittiğinin altını çizmek istiyor. Hani bazen ayrılmak istersin ama karşı tarafı da üzmek istemezsin ve sen daha iyilerine layıksın dersin. Bu da onun gibi bir şey.

Dönse ne? Sağlıklı olur mu? Evlenip cocuk yapıp çocukla boşandığınızı düşünün, keşke nişan attığında dönmeseydi diyeceksiniz o yüzden boşver, biraz üzülürsün ama geçer

Meseleler hep maddi mi ?

Özür dilersin tekrar deneyelim dersin olursa olur olmazsa olmaz.
Ama eskilerden arkadaş olmaz. Hem Ümit bağlayabilirsin hem önüne çıkan fırsatları kaçırmış olursun.

Akıllı adam/kadın dönmez, dönse de ilişkide direksiyona o geçer, istediği gibi yaşar, gık deseniz aha kapı aha sapı diye yol verir, çünkü o gücü artık tattı, sizin dayanamadığınız yerde yine biter, bitmesin derseniz de sineye çekip oturur burada bizi darlarsınız.

Soğumuş olabilir.Hic sesini çıkarma sabret belki geri döner.

Aslı Hanım yapılacak şey belli.
Olayı netlestireceksiniz.
Diyeceksin ki ben bunları yaptım ama seni kaybettim. Hatalarımi anladım.
Bu şekilde belirsiz olmak beni yoruyor.
Sevilip sevilmedigimi bilmek istiyorum.
Ben seni halen seviyorum ama sevilmedigim yerde de bir dakika durmak istemem.
Düşün taşın kararını ver. Devam etmek istersen geçmişe bir sünger çeker kaldığımız yerden devam ederiz.istenezsen de seni anlarım. Sen sağ ben selamet beni bir daha ne ara ne sor.

Önce tamam istemiyorum diyecek seni gerçekten kaybettiğini anlamalı.
Belki ancak o zaman aklı başına gelir.
Dönmezse de bil ki zaten agzinla kuş tutsan bu iş olmaz yolunabakmalisin o zaman da.

Inanin erkekler bizim kadar karmasik dusunmuyor.Isteseydi coktan donerdi,hatta bitirmezdi bile,ayrilmazdi sizden.
Donmez.Hala umidiniz varsa,arkadas olarak bile kalmayin.Yipranirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…