sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

Film gibi okurkrn başım döndü aşığım gidiyorken ben geliyordum ben gelirken o dönüyordu sonra ikimiz birden gitmeye başladık. İkimizde oluruz demiş romanlardan alınmış film sahnesi gibi,

ayrılacağım diyerek aramız kotu diyerek beni kandırmış olmuyor mu
Adam nikahlı karısını kandırmış oluyor sizi değil..
Siz hazmedemiyorsunuz sadece tercih edilmediğiniz için :)
Bile bile evli adamla birlikte ol sonra da kandırıldım de. YERSENNN :)))

Yok yüzük parası göndermeler, yok hızlı hızlı araba sürmeler
Her işiniz poz
Allah sizi bildiği gibi yapsın

Yooo ben hiç yargılamadım çok haklısınız adam sizi kandırmış kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış.
Sümüğünü sildiği bir mendil gibi yere fırlatmış. Çöpe bile atmamış hadsiz mendili yere fırlatmış.
Yetmemiş mendilin üstüne basmış.Ezmiş sağa sola çevirip ayağıyla.
Baya oynamış sizle haklısınız. Sanırsınız elinde oyun hamuru var, stres topu var. Sanırsınız duvara atınca yapışan oyuncaklardan var…
Off çok üzücü be

meslektaşın bir de dr.

Adam nikahlı karısını kandırmış oluyor sizi değil..
Siz hazmedemiyorsunuz sadece tercih edilmediğiniz için :)
Bile bile evli adamla birlikte ol sonra da kandırıldım de. YERSENNN :)))
Adam çoluğunu çocuğunu bırakıp, hızlıca boşansa birde üstüne karısına mal vermemek için bu kadının üzerine mal yapsa çok dürüst ahlaklı bir adam olacaktı.
Bu tip kadınların gözlerinde böyle

aaa onu da gördük sitede.2. kadına imam nikahı yaptı tüm malını da üstüne yaptı eşine kalmasın diye.en son bebekleri de olmuştu

Adam bu akşam boşanacağım dese, bu kadın buna inanmasa bile ilişkiye devam eder. Yine bir ayrılır bir barışır.
Nerden biliyorum. Arkadaşım ile o kadar tartıştık, önce ikna oldu, boşanma dilekçesi vermeden görüşmem diye. 3 ay sonra adam bir telefon etmiş buna. O gece buluşmuşlar. 2 ay takılma sonra yine evli evine köylü köyüne.

aaa onu da gördük sitede.2. kadına imam nikahı yaptı tüm malını da üstüne yaptı eşine kalmasın diye.en son bebekleri de olmuştu
Keşke bizim eski komşunun başına gelen gelseydi neyi var neyi yoksa metresin üzerine yaptı. Metres her şeyin üstüne yatıp bir güzel sevgilisiyle yedi. Üstüne bu tehdit ediyor diye bir güzel dövdürdü.

Kandırılmış mıyım mı? Ortada kandırma yok ortada kandırılmayı bekleyen siz varsınız. Ben evli olduğunu öğrendiğim anda ne derse desin keserim muhabbeti. Boşanmış bağlarını tamamen koparmışsa anca öyle konuşurdum. Ya şu erkeklerin evliyken verdiği sözleri tutmayacağını boşanmayacağını bizim kadınlarımız niye anlayamıyor ya. Deliriciiğiimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…