- 2 Şubat 2017
- 3.300
- 3.460
- 133
- Konu Sahibi minikserce24
-
Film gibi okurkrn başım döndü aşığım gidiyorken ben geliyordum ben gelirken o dönüyordu sonra ikimiz birden gitmeye başladık. İkimizde oluruz demiş romanlardan alınmış film sahnesi gibi,şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Adam nikahlı karısını kandırmış oluyor sizi değil..ayrılacağım diyerek aramız kotu diyerek beni kandırmış olmuyor mu
Yok yüzük parası göndermeler, yok hızlı hızlı araba sürmelerşimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Adam her tarafı idare edip mutlu mesut yaşamasını hazmedemedim
arabanın benzin parasını da konu sahibi vermiştirYok yüzük parası göndermeler, yok hızlı hızlı araba sürmeler
Her işiniz poz
Allah sizi bildiği gibi yapsın
Evli adamla boşanmadan gönül ilişkisine giren kadına metres denir ve biz buralarda metresleri pek sevmeyiz. Ayrıca adama metreslik etmek için para yedirmekte ne bileyim.
Eşi maliyeti görsün diye bankadan göndermiş.Neden parasıni yolluyosun yüzüğü geri yollasaydin ya karısına takardı
meslektaşın bir de dr.Yooo ben hiç yargılamadım çok haklısınız adam sizi kandırmış kedinin fareyle oynadığı gibi oynamış.
Sümüğünü sildiği bir mendil gibi yere fırlatmış. Çöpe bile atmamış hadsiz mendili yere fırlatmış.
Yetmemiş mendilin üstüne basmış.Ezmiş sağa sola çevirip ayağıyla.
Baya oynamış sizle haklısınız. Sanırsınız elinde oyun hamuru var, stres topu var. Sanırsınız duvara atınca yapışan oyuncaklardan var…
Off çok üzücü be
Şimdi beş kat üzüldüm yaşadıklarınameslektaşın bir de dr.
Bile isteye kandırılan olmak istemişsiniz."Aramız kötü oldu boşandım"ayrılacağım diyerek aramız kotu diyerek beni kandırmış olmuyor mu
Adam bu akşam boşanacağım dese, bu kadın buna inanmasa bile ilişkiye devam eder. Yine bir ayrılır bir barışır.Bile isteye kandırılan olmak istemişsiniz."Aramız kötü oldu boşandım"
demesi gerekiyordu.
Muhteşemsin böyle devam et. Yatakta kardeş kardeş uyuyoruz dedi mi baskasinin kocası ya nasıl mideniz alıyor
Adam çoluğunu çocuğunu bırakıp, hızlıca boşansa birde üstüne karısına mal vermemek için bu kadının üzerine mal yapsa çok dürüst ahlaklı bir adam olacaktı.Adam nikahlı karısını kandırmış oluyor sizi değil..
Siz hazmedemiyorsunuz sadece tercih edilmediğiniz için :)
Bile bile evli adamla birlikte ol sonra da kandırıldım de. YERSENNN :)))
aaa onu da gördük sitede.2. kadına imam nikahı yaptı tüm malını da üstüne yaptı eşine kalmasın diye.en son bebekleri de olmuştuAdam çoluğunu çocuğunu bırakıp, hızlıca boşansa birde üstüne karısına mal vermemek için bu kadının üzerine mal yapsa çok dürüst ahlaklı bir adam olacaktı.
Bu tip kadınların gözlerinde böyle
Nerden biliyorum. Arkadaşım ile o kadar tartıştık, önce ikna oldu, boşanma dilekçesi vermeden görüşmem diye. 3 ay sonra adam bir telefon etmiş buna. O gece buluşmuşlar. 2 ay takılma sonra yine evli evine köylü köyüne.Adam bu akşam boşanacağım dese, bu kadın buna inanmasa bile ilişkiye devam eder. Yine bir ayrılır bir barışır.
Yok artık.aaa onu da gördük sitede.2. kadına imam nikahı yaptı tüm malını da üstüne yaptı eşine kalmasın diye.en son bebekleri de olmuştu
Keşke bizim eski komşunun başına gelen gelseydi neyi var neyi yoksa metresin üzerine yaptı. Metres her şeyin üstüne yatıp bir güzel sevgilisiyle yedi. Üstüne bu tehdit ediyor diye bir güzel dövdürdü.aaa onu da gördük sitede.2. kadına imam nikahı yaptı tüm malını da üstüne yaptı eşine kalmasın diye.en son bebekleri de olmuştu
Kandırılmış mıyım mı? Ortada kandırma yok ortada kandırılmayı bekleyen siz varsınız. Ben evli olduğunu öğrendiğim anda ne derse desin keserim muhabbeti. Boşanmış bağlarını tamamen koparmışsa anca öyle konuşurdum. Ya şu erkeklerin evliyken verdiği sözleri tutmayacağını boşanmayacağını bizim kadınlarımız niye anlayamıyor ya. Deliriciiğiimmmşimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Sat al yapınca değeri düşüyor ya maddi olarak zarar verip intikam almışNeden parasıni yolluyosun yüzüğü geri yollasaydin ya karısına takardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?