- 15 Temmuz 2019
- 4.226
- 6.707
- 158
- Konu Sahibi minikserce24
Yüzüğün parasını vermek aynen baya asil baya ahlaklı bir davranış tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç yaşındasın? Adam kac yaşında? Seni evli biriyle iliski kurmaya iten duygu durumun nedir? Bu sekilde nahoş bir duruma girmeni sağlayan hislerin nelerdir? Öncelikle kendi iç dünyana bi bakmanı tavsiye ediyorum. Kınamam kimseyi ama yaptığın yanlış ve buna meyil etme sebebini arastır.şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Çok masraflı olur. O kadar çoklar ki. Üstelik normalleştirmiş aferin bekliyorlar. Annesine çok üzüldüm. Ne umutlarla hayallerle dünyaya getirmiş kadın, bir bilse kahrından utancından yerin dibine girer.az kaldı metresleri koruma kollama ve yaşatma derneği açacağımm.kendileri beni pek sevmez ama olsunnn
Esasında win win. Adam her iki kadınla fiziksel ve manevi yönden kendini tatmin ediyor kadınlarda diğer kadın yüzünden adamı suçlu hissettirip maddi olarak kullanıyor. Ama pardon konu sahibimiz maddi olarak kullanmamış. Çiftlikbank gibi yatırım yapıp batmış.Bana tuhaf gelen hikaye şu: metres boşatmak için herşeyi yapıyor. İnstagram, whatsup vb uygulamalar sürekli mesaj trafiği , buluşmalar, günlük evler falan. Evli kadında boşamıyor çünkü bu metres, bu kaşar kadın (benim adam bu oros.u ile evlenmez ki diyor) adam her ikisini de kullanıyor. İki kadında da karakter yok. Adam 3-5 ay sadece eşiyle, sonra 3-5 ay hem eşi hem metresiyle gününü gün ediyor. Salak metres te hala boşanmasını bekliyor.
bu aralar borsadan coinlerden battığımız gibi konu sahibinin evli adam projesi de elinde patlamış.o da zararda bizim gibi anacığımmmEsasında win win. Adam her iki kadınla fiziksel ve manevi yönden kendini tatmin ediyor kadınlarda diğer kadın yüzünden adamı suçlu hissettirip maddi olarak kullanıyor. Ama pardon konu sahibimiz maddi olarak kullanmamış. Çiftlikbank gibi yatırım yapıp batmış.
Zıkkımmm olabilir.ne hesabim olabilir
Muhteşemsin böyle devam et. Yatakta kardeş kardeş uyuyoruz dedi mi baskasinin kocası ya nasıl mideniz alıyorşimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Ayyyh koptum. Lütfen bı asilzadeyle düzgün konuşun hanımefendiAferin. Cok asil birisisiniz
Karısı dememiş de ailesi demişkavgali ayrilik sonrasi yuzuk
erkek arkadaşımla defalarca ayrılıp barıştık bello 10 oldu. en son yüzük aldı geldi ben sensiz olamam en oyle sıradan biri değilsin diyerek. bir sürü evlilik vaadi umudu hayaller vs kurarken bir kaç ay geçince yan çizmeye başladı kavga ettik. Sonra arabada birden çantamı almaya çalıştı vermedim...www.kadinlarkulubu.com
Erkek arkadaşım diyor ya hahah. Bir de gebelik bölümüne açmış başlığı. Ne alaka?
Eline yüzüne bi su çarpsa kendine gelir belki altılı çantanda sütçü beygirine yatırmış parayıbu aralar borsadan coinlerden battığımız gibi konu sahibinin evli adam projesi de elinde patlamış.o da zararda bizim gibi anacığımmm
Neden parasıni yolluyosun yüzüğü geri yollasaydin ya karısına takardıne dikkat çekeceğim be son dk yüzük peşinde olduğunu beyan eden cümleler sarf edince yolaldim parasını
hatıra mı sakladı acaba yüzüğü?kafamda deli sorularYuzugu neden direk yollamadinizda parasini yolladiniz bizde alinan hediyeler iade edilir neyse takilacak cok sey varken bunu soemayayim bence esini aramakla yanls yaptiniz .
Zaten siz karisinn arkasindan is çeviren biriyle birlikte olarak guvensizligi ve kandirilmayi haketmistiniz adamdan neden intikam alir gbi esine soylediniz?
Lağımda yüzüyorsunuz resmen ...şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Yok belki kandirmamistir, boşanır gelir bekle bakalım sabah ola hayrolaayrılacağım diyerek aramız kotu diyerek beni kandırmış olmuyor mu