• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Kaç yaşındasın? Adam kac yaşında? Seni evli biriyle iliski kurmaya iten duygu durumun nedir? Bu sekilde nahoş bir duruma girmeni sağlayan hislerin nelerdir? Öncelikle kendi iç dünyana bi bakmanı tavsiye ediyorum. Kınamam kimseyi ama yaptığın yanlış ve buna meyil etme sebebini arastır.
Not: Lütfen bir daha aynı hatalari yapip hayatını alt ust etme. Bekar sana uygun normal bir erkek ile sağlıkli bir ilişki kurman dileğiyle...

az kaldı metresleri koruma kollama ve yaşatma derneği açacağımm.kendileri beni pek sevmez ama olsunnn :KK45:
Çok masraflı olur. O kadar çoklar ki. Üstelik normalleştirmiş aferin bekliyorlar. Annesine çok üzüldüm. Ne umutlarla hayallerle dünyaya getirmiş kadın, bir bilse kahrından utancından yerin dibine girer.

Adam seni kandırmamış. Evli olduğunu söylemiş zaten. Evliliğinde mutlu ya da mutsuz. Sen evli bir adamla ilişki yaşayacak kadar kendini küçültmüşsün. Karısına söylesen ne olacak? Sen sanıyor musun karılarının haberi yok. Gayet herşeyin farkındalar ama önemsemiyorlar. Elinin kiridir, Nasıl olsa kürkçü dükkanına dönüyor diyorlar.
Bu da sana ders olsun. Bir daha sahipli adamlara yanaşmayı verirsin.

Bana tuhaf gelen hikaye şu: metres boşatmak için herşeyi yapıyor. İnstagram, whatsup vb uygulamalar sürekli mesaj trafiği , buluşmalar, günlük evler falan. Evli kadında boşamıyor çünkü bu metres, bu kaşar kadın (benim adam bu oros.u ile evlenmez ki diyor) adam her ikisini de kullanıyor. İki kadında da karakter yok. Adam 3-5 ay sadece eşiyle, sonra 3-5 ay hem eşi hem metresiyle gününü gün ediyor. Salak metres te hala boşanmasını bekliyor. 😂😂😂
Esasında win win. Adam her iki kadınla fiziksel ve manevi yönden kendini tatmin ediyor kadınlarda diğer kadın yüzünden adamı suçlu hissettirip maddi olarak kullanıyor. Ama pardon konu sahibimiz maddi olarak kullanmamış. Çiftlikbank gibi yatırım yapıp batmış.

Esasında win win. Adam her iki kadınla fiziksel ve manevi yönden kendini tatmin ediyor kadınlarda diğer kadın yüzünden adamı suçlu hissettirip maddi olarak kullanıyor. Ama pardon konu sahibimiz maddi olarak kullanmamış. Çiftlikbank gibi yatırım yapıp batmış.
bu aralar borsadan coinlerden battığımız gibi konu sahibinin evli adam projesi de elinde patlamış.o da zararda bizim gibi anacığımmm :KK53: :KK45:

şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Muhteşemsin böyle devam et. Yatakta kardeş kardeş uyuyoruz dedi mi baskasinin kocası ya nasıl mideniz alıyor

Erkek arkadaşım diyor ya hahah. Bir de gebelik bölümüne açmış başlığı. Ne alaka?
Karısı dememiş de ailesi demiş 😂

Yuzugu neden direk yollamadinizda parasini yolladiniz bizde alinan hediyeler iade edilir neyse takilacak cok sey varken bunu soemayayim bence esini aramakla yanls yaptiniz .

Zaten siz karisinn arkasindan is çeviren biriyle birlikte olarak guvensizligi ve kandirilmayi haketmistiniz adamdan neden intikam alir gbi esine soylediniz?

Yuzugu neden direk yollamadinizda parasini yolladiniz bizde alinan hediyeler iade edilir neyse takilacak cok sey varken bunu soemayayim bence esini aramakla yanls yaptiniz .

Zaten siz karisinn arkasindan is çeviren biriyle birlikte olarak guvensizligi ve kandirilmayi haketmistiniz adamdan neden intikam alir gbi esine soylediniz?
hatıra mı sakladı acaba yüzüğü?kafamda deli sorular :işsiz:

Bundan sonra başka evli birini bulursunuz.Onun boşanmasını beklersiniz.
Çünkü yeryüzünde bekar erkek yok ve sizin içinde dost "metres" olmanın önemi yok.!

Lağımda yüzüyorsunuz resmen ...

Back