sizce dogru yaptim mi? Mutsuzum dedi kandirdi

Bekarlara kıran mı girdi? Nedir bu arkadaş evli erkek merakı! Başkasının kocası olunca o da karısı yerine seni seçince egonuz mu tatmin oluyor? Nasıl bir kafa yaşıyorsunuz orda bilmiyorum ki! Mutsuzsa adam boşansın sonra sevgili yapsın istiyorsa onunla da evlensin. Di mi? Biraz akla mantığa davet ediyorum sizi. Lütfen kafanızın içindeki fazlalık değil, kullanın onu, çalıştırın beyninizi. Mutsuz adam boşanır, nokta. Çapkın adam hem evini hem de metreslerini idare eder. Siz kandırıldım diyorsunuz ama evli olduğunu biliyordunuz. Bile bile lades sizinki. Hiç düşünmediniz mi bu adam bir zamanlar karısını seviyordu ama şimdi mutsuzum diye başka kadınlarla geziyor ve eşinin haberi yok. Sizi bu karaktersiz adamla, nasıl bir gelecek bekliyor olabilir???

Bu gün seninle karısını aldatan, yarın seni başkasıyla aldatır. Bu nasıl bir mide bulandırıcı hikaye Allah sizin gibileri uzak etsin

erkek arkadaşımla defalarca ayrılıp barıştık bello 10 oldu. en son yüzük aldı geldi ben sensiz olamam en oyle sıradan biri değilsin diyerek. bir sürü evlilik vaadi umudu hayaller vs kurarken bir kaç ay geçince yan çizmeye başladı kavga ettik. Sonra arabada BİRDEN çantamı almaya çalıştı vermedim çantamı. beraber öleceğiz diyerek hızla arabayı surdu bana adını koyalım diyerek verdigi yüzüğü bende kalmıştı çantama neden saldırdın dediğimde ben hesapçı biriyim ya belki ondan dedi o kavga anında bile yüzüğü düşünmüş. Hakaretler falan sıralayınca AİLENE seni diyeceğim diyince senin burnundan bundan sonra getireceğim dedi. ilk başta cok kinlendim bende ona pahalı hediyeler almıştım.ama yüzüğü satıp parasını yolladim gururuma yediremeyip. muhattap olmamak için satıp parasını yolladim. sizce iyi yapmış miyim bundan sonrası ne olur sizce

Bu yazı konu sahibinin açtığı diğer post.
Büyük harfle değiştirdiklerim de buradaki anlatılanla farkı. BİRDEN değil "karını arayacağım" deyince olacaktı. AİLENE SENİ DİYECEĞİM değil "karına" olacaktı. Ayrıca erkek arkadaş falan değil. Buna metres hayatı deniyor.

Bize de mi lolo

Evli bir adamla görüşmeniz başlı başına bir sorun zaten. Size vaatlerde bulunmuş olabilir ama siz kendinize eşi olduğu halde başka kadınlara vaatlerde bulunan bir adamımı layık gördünüz. Evliyim dediği an oradan uzaklaşıp yalanlarını dinlemeyecektiniz. Kandırılmamışsın evli olduğu halde diğer kadın yerine beni seçiyor moduna girip öneminin olmadığını anlamışsın.

hayır evli olduğu için ayrıldık mutsuzum o da beni sevmiyor kesin kararliyim diyip ayrılacağım dedi ama yalanmış

hayır evli olduğu için ayrıldık mutsuzum o da beni sevmiyor kesin kararliyim diyip ayrılacağım dedi ama yalanmış
Nasıl tanıştınız bilemem ama zaten adam evli. evli yani. Ne kadar mutsuz olsa da eşi onu sevmiyor olsa da sizinle sevgili gibi konuşarak zaten eşini aldatıyor sizinle. Madem mutsuz madem sevmiyorlar birbirini bunca zaman neden boşanmayı düşünmemiş sizi gördükten sonra boşanmak aklına gelmiş. Eşine saygısından evlilik kurumuna saygısından size saygısından boşanıp sonra size açılabilirdi. Evlendikten sonra sizin eski eş gibi aynı duruma düşmeyeceğinizin garantisini kim verebilir. Zaten bir kez yapmış adam tekrar mutsuz olduğunda ikinciye neden yapmasın.

akılsız basım iste nasil inandım bilmiyorum kafasizligimdan oldu

adam karısıyla olmayı seçtiği için evli zaten. evli yani ... evli biriyle birlikte olarak en başta karısını seçmiş olduğunu biliyorsunuz ama sizin bak ben seni karından bile çok mutlu ederim, ondan daha iyi biriyim ,benimle daha mutlu olursun yarışına girdiğiniz için böyle ahlak noksanı karaktersiz erkeklerle birlikte olabiliyorsunuz. eğer siz bir yarış içine girmeseniz evli adamlar da hayatınızda olmaz ,düzgün bir ilişkiniz olurdu. sizin kendinize layık gördüğünüz hayat buysa biz ne yapalım allah sizleri bildiği gibi yapsın inşallah

aaa onu da gördük sitede.2. kadına imam nikahı yaptı tüm malını da üstüne yaptı eşine kalmasın diye.en son bebekleri de olmuştu
son metres bükücü ceycey bayılıyorum sana ya çat çat doğruları söylüyorsun
hemde ikizleri mi ne oldu

Adamın evli olduğunu bile bile yaşamışsınız ilişkiyi. Başınıza ne gelmişse haketmişsiniz. Şu an neyin muhasebesini yapıyorsunuz? Neymiş vaad vermiş, yahu adam evli evli, ne vaadinden bahsediyorsun sen!!!

Biz sizi yargılamayalım ama siz kendinizi yargılayın bence.

Bu olayın size büyük bir ders olmasını diliyorum.

Evli erkekler kolay kolay düzenini bozmak istemez. Bundan sonra evli ama mutsuz erkeklerden uzak durmanız en güzeli olur.

dalga geçmeyin benim canim yanmıyor mu ben eğer inanmasaydım devam eder miydim cok net konuştu
Arkadaşımı 3 sene adamın boşanmasını bekledi. Biz hata yapıyorsunuz dedikçe " çok aşığım, eşiyle mutsuz, çocukları için yanında duruyor" derdi. Bu evli adamlar hep aynı yalanı söylüyor , kızlar da buna inanıyor.

Milletteki lükse bak metrese şov yapacam diye hız yapmalar falan... Akaryakıt olmuş dünyanın parası. Metres desen yüzüğe tenezzül etmiyor. Pırlantadır o kesin, al sat yapınca değeri de düşmüştür. Milletin kocasına tenezzül etmişsiniz yüzüğe niye etmediniz? Hepiniz mi zenginsiniz be...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…