- Konu Sahibi minikserce24
-
Bu gün seninle karısını aldatan, yarın seni başkasıyla aldatır. Bu nasıl bir mide bulandırıcı hikaye Allah sizin gibileri uzak etsinşimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
Aaa doktor mıymış adam ne doktiriymis?meslektaşın bir de dr.
Bize de mi loloerkek arkadaşımla defalarca ayrılıp barıştık bello 10 oldu. en son yüzük aldı geldi ben sensiz olamam en oyle sıradan biri değilsin diyerek. bir sürü evlilik vaadi umudu hayaller vs kurarken bir kaç ay geçince yan çizmeye başladı kavga ettik. Sonra arabada BİRDEN çantamı almaya çalıştı vermedim çantamı. beraber öleceğiz diyerek hızla arabayı surdu bana adını koyalım diyerek verdigi yüzüğü bende kalmıştı çantama neden saldırdın dediğimde ben hesapçı biriyim ya belki ondan dedi o kavga anında bile yüzüğü düşünmüş. Hakaretler falan sıralayınca AİLENE seni diyeceğim diyince senin burnundan bundan sonra getireceğim dedi. ilk başta cok kinlendim bende ona pahalı hediyeler almıştım.ama yüzüğü satıp parasını yolladim gururuma yediremeyip. muhattap olmamak için satıp parasını yolladim. sizce iyi yapmış miyim bundan sonrası ne olur sizce
Bu yazı konu sahibinin açtığı diğer post.
Büyük harfle değiştirdiklerim de buradaki anlatılanla farkı. BİRDEN değil "karını arayacağım" deyince olacaktı. AİLENE SENİ DİYECEĞİM değil "karına" olacaktı. Ayrıca erkek arkadaş falan değil. Buna metres hayatı deniyor.
Evli bir adamla görüşmeniz başlı başına bir sorun zaten. Size vaatlerde bulunmuş olabilir ama siz kendinize eşi olduğu halde başka kadınlara vaatlerde bulunan bir adamımı layık gördünüz. Evliyim dediği an oradan uzaklaşıp yalanlarını dinlemeyecektiniz. Kandırılmamışsın evli olduğu halde diğer kadın yerine beni seçiyor moduna girip öneminin olmadığını anlamışsın.şimdi beni yargılayan çıkacak ama yazıp yazmamakta cok arada kaldim. Görüştüğüm biri vardi. Devamlı ayrıl barış ayrıl barış şeklinde süren bir ilişkiydi. Adam evliydi ama mutsuzum falan diyordu. Sonra mesajlarını gordum gayet normal konuşmalar olunca ayrıldım bu şahıstan.Sonra bana yüzük alıp geldi ben kesin olarak bitirdim karşı tarafta bana sevgisi yok ayrılıyorum senle ilgisi yok dedi. Vaatler sozler yeminler verdi. Belli sure verdim ona sure dolunca geri arasını düzeltince yada zaten arası iyiydi verdiği sozler yalanmış değişmeye başladı tavırları. hakaretler vs Kandirildigimi anlayinca karına söyleyeceğim dedim. mesajları atacağım dedim. ilk başta ben senden vazgeçemem dedi sonra ben söyleyeceğim diyince kapıları kilitleyip çantamı almaya çalıştı. Vermeyince arabayı hızla sürüp öleceğiz o zaman dedi o esnada karısını aradım elimden telefonu aldı. Vermiyorum telefonu falan dedi. sonra telefonu verdi indikten sonra aradım her şeyi söyledim diyince senin burnundan getireceğim dedi. Sonra karısının telefonunu kendi almış hep kendi cıktı telefona tabi.her yerden engelledi beni.Yuzugu satıp parasını yolladim. Bir yanım yollama dedi ama onun üç kuruşuna tenezzül etmek istemedim. Iyi yapmismiyim bundan sonrası ne olur. kandırılmış gibi hissediyorum
hayır evli olduğu için ayrıldık mutsuzum o da beni sevmiyor kesin kararliyim diyip ayrılacağım dedi ama yalanmışEvli bir adamla görüşmeniz başlı başına bir sorun zaten. Size vaatlerde bulunmuş olabilir ama siz kendinize eşi olduğu halde başka kadınlara vaatlerde bulunan bir adamımı layık gördünüz. Evliyim dediği an oradan uzaklaşıp yalanlarını dinlemeyecektiniz. Kandırılmamışsın evli olduğu halde diğer kadın yerine beni seçiyor moduna girip öneminin olmadığını anlamışsın.
Nasıl tanıştınız bilemem ama zaten adam evli. evli yani. Ne kadar mutsuz olsa da eşi onu sevmiyor olsa da sizinle sevgili gibi konuşarak zaten eşini aldatıyor sizinle. Madem mutsuz madem sevmiyorlar birbirini bunca zaman neden boşanmayı düşünmemiş sizi gördükten sonra boşanmak aklına gelmiş. Eşine saygısından evlilik kurumuna saygısından size saygısından boşanıp sonra size açılabilirdi. Evlendikten sonra sizin eski eş gibi aynı duruma düşmeyeceğinizin garantisini kim verebilir. Zaten bir kez yapmış adam tekrar mutsuz olduğunda ikinciye neden yapmasın.hayır evli olduğu için ayrıldık mutsuzum o da beni sevmiyor kesin kararliyim diyip ayrılacağım dedi ama yalanmış
akılsız basım iste nasil inandım bilmiyorum kafasizligimdan olduNasıl tanıştınız bilemem ama zaten adam evli. evli yani. Ne kadar mutsuz olsa da eşi onu sevmiyor olsa da sizinle sevgili gibi konuşarak zaten eşini aldatıyor sizinle. Madem mutsuz madem sevmiyorlar birbirini bunca zaman neden boşanmayı düşünmemiş sizi gördükten sonra boşanmak aklına gelmiş. Eşine saygısından evlilik kurumuna saygısından size saygısından boşanıp sonra size açılabilirdi. Evlendikten sonra sizin eski eş gibi aynı duruma düşmeyeceğinizin garantisini kim verebilir. Zaten bir kez yapmış adam tekrar mutsuz olduğunda ikinciye neden yapmasın.
son metres bükücü ceyceyaaa onu da gördük sitede.2. kadına imam nikahı yaptı tüm malını da üstüne yaptı eşine kalmasın diye.en son bebekleri de olmuştu
Arkadaşımı 3 sene adamın boşanmasını bekledi. Biz hata yapıyorsunuz dedikçe " çok aşığım, eşiyle mutsuz, çocukları için yanında duruyor" derdi. Bu evli adamlar hep aynı yalanı söylüyor , kızlar da buna inanıyor.dalga geçmeyin benim canim yanmıyor mu ben eğer inanmasaydım devam eder miydim cok net konuştu
Yoo boşanmadı diye ayrıldınız.hayır evli olduğu için ayrıldık mutsuzum o da beni sevmiyor kesin kararliyim diyip ayrılacağım dedi ama yalanmış
Çok iyi olmuş size. Umarım karısı da o rezili bırakır da o da kalır öyle ortada!dalga geçmeyin benim canim yanmıyor mu ben eğer inanmasaydım devam eder miydim cok net konuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?