- 9 Mayıs 2011
- 13.962
- 29.016
- Konu Sahibi Yalnizkelebek
Cebinde olan son parayı sevgiliye değil aileye harcamak istiyor belki? Sonuçta adam ailesinden uzakta. Bana normal geldi, ben de olsam önce sevgilim sonra ailem demem. Biraz da karşımdaki harcasın derim. Bu açıdan bakarsanız konu sahibi de bir ay ailesine vermeyip sevgilisine harcayabilir. Birikime var ama gezmeye mi para yok?
Durumun ayrıntısını bilemem ancak bir gidip gelmenin ne kadar külfetli olduğunu yaşadığım için biliyorum. 2-3 ay toparlanamıyorsun, tam toparlandım derken hoop tekrar gidip gelme.
Gezmek için altın bozdurulmaz ancak birikim yapacak kadar paranız varsa bence görüşmek için harcayabilirsiniz. Siz birikiminize kıyamıyorsunuz, sevgilinizin ailesinden kısmasını bekliyorsunuz. Dediğim gibi diğer olayları, ayrıntıları bilemem ancak sadwce buna bakınca pek haklı göremedim.
Böyle konu sahibinin avukatlığı gibi oluyor ama adam cebindeki son parayı ailesine harcamıyor, tamamını ailesine harcıyor.
Biraz da sevgilisine ayıracakken ona onu alıcam buna bunu alıcam diye başlıyor.
Ve bu adam konu sahibine ileri derecede psikolojik baskı uyguluyor evlenmek için.
Maaşının tamamıyla ailesinin borcunu öderken düğün yapıp ev kurabileceğini zannediyor.
Yani bence zırnık koklatılmaz.
Yakıyorsunuz kendinizi yakıyorsunuz.