Sizce doğru mu yapıyorum ?

Eğer cebinde parası yoksa kaçamak planları yapmayacak bey efendi...

Ayakkabı hediyeler 1 gün dolu dolu aile gezdirmeler bunlara gelince borç harç para bulunuyor...

Sevgiliyle vakit geçirirken sevgili sömürülüyor??

Doğru yapmamışsın, şimdi bir şekilde kıvırmaya çalış ve altınlarını bozma... Ama ben olsam ağzımdan çıktı ama ben altınlarımı bozmak istemiyorum onlar benim ilk birikimim diye söylerdim ki en baştan teklif etmen hata, onunda kabul etmesi kusura bakma yüzsüzlük...

Onun demesi gerek, hayır olmaz onlar senin ilk birikimin diye...
Bir kere söylemiş bulundum nasıl derim ki altınları bozduramam diye, onu da sıkıntıya sokmak istemiyorum ama ailesine dolu dolu harcarken bize gelince neden böyle diye de düşünmeden edemiyorum

Valla canımcım şöyle bir durum var, benim sevgilimin 60.000 tl kredi borcu var hepsini de ailesi için çekti onu ödeyemedikçe kartlara da yüklendi maaşında eksiye düştü. Şuanda 4300 tl maaş alıyo ama borçlarına yetmiyo. Kötü gün parası yok evlilik için birikimi de yok . Savurgan demiyim de rahat biraz borçtan korkmuyor pek. Benden önemli mi der hep
kendini kandırıyorsun canım. borçtan korkmuyor değil ailesine hayır diyemiyor. evlenince de aynısı olacak. siz karı koca olarak ay sonunu getirmek için kemer sıkarken, o ailesine bol bol yağdıracak.
bdv de buna benzer konuları oku da ibret al.

Valla canımcım şöyle bir durum var, benim sevgilimin 60.000 tl kredi borcu var hepsini de ailesi için çekti onu ödeyemedikçe kartlara da yüklendi maaşında eksiye düştü. Şuanda 4300 tl maaş alıyo ama borçlarına yetmiyo. Kötü gün parası yok evlilik için birikimi de yok . Savurgan demiyim de rahat biraz borçtan korkmuyor pek. Benden önemli mi der hep
Abovv danger levhasi asmak gerek boynuna :))

2 günlük tatil için çocuk 1500tl harcayacaksa ve bu zamana kadar senden hiç birşey esirgemediyse, senin 2 altının lafını etmen çok yanlış.

400tl topu topu...
Öyle demeyin ama ben onları ne zorluklarla aldım. Sabahları kahvaltı bile yapmadım simit poğaçaya para vermiyim kenarımda bulunsun diye.

Birikimini söyleme.hayat ortak borçlar her şey ortak olur ama su an sizin için erken.altinlarini söylemekle hata yapiyosun.Bundan yüz bulmasın.En ufak bir şey de senin altının vara donmesin is.Ve kesinlikle her zaman bayanın erkekten saklı parası olmalı kenarda.Madem para yok ona göre gezip tozun .Her gün yemeğe gitmeyin evde yemek yiyip çaya gidin. Maaasindan destek olmanı anlarım. O da şöyle olabilir hadi bugün yemekler benden misali. Ama altınları söylemekle hata etmissin

E iyi de sen her ay maaşını ailene harcıyorsun adam da ailesine bişeyler yapmaya heveslenmiş yani ne var bunda. Tabi ki gerekirse sen harcayacaksın adam maaşını ailesine değil sana harcamak zorunda değil ki. Bu düşünce çok ayıp geldi bana. İlla altınındaysa gözün gezmiceniz o zaman

eee ailesi de ona emek veriyor sen ne yaptın ona şimdiye kadar, adama seni yedirip gezdirmiş, sende maaşını ailene vermişsin.

O ses etmemiş. sen 2 altının hesabını yapıyorsun keşke şimdiye kadar biraz daha koysaydın kenara.

Yaptığın şey ayıp bence. Sende arada gezme tozmaya paranı harca

Gezmek için altın bozdurulur mu? Kesinlikle yapma öyle bir şey. Niye böyle bir şey teklif ettin ki? Bence kadınların kenarda biraz kendine ait parası olmalı ve gerçekten çok zor durumlar için saklanmalı. Sevgiliyle gezmek için değil.

Bir şekilde ara ve kıvır. Gerekiyorsa daha sonra buluşursunuz. Hem şimdi böyle yaparsan ileride hep senden böyle bir şey bekleyecektir. Ne demişler azı çocuğuna çoğu kocana gösterme. Yatırımlarını da gizli yap bence bundan sonra biraz.
İşte nasıl kıvırabilirim ki dün akşam ben sana alırım yerine koyarm onları dedi bende öenmli değil den dert etme dedim. Bişey diyemedim yani aramızdaki ilişki artık o kadar ilerledi ki böyle şeylerin muhabbeti utandırıyor beni

Bence haksızsınız. Sürekli erkeğe yüklenmek bana çok mantıklı gelmiyor.
Ben de uzaktan ilişki yürüttüm bir gelip gitmek en kötü 1000 liraya mal oluyor. Paranız yoksa görüşmeyin. Siz bütün paranızı ailenize verirken sıkıntı yok ama o ailesine bir şeyler alınca mı sıkıntı oluyor?
Kız asgari ücret çalışıyor kaç yıllık sevgisi kaç kere ailesine kredi çekti çocuk hatta ayrıldılar bir ara geleceği hiç düşünmüyor ailem beni düşünmüyor diye kıza affettirdi kendini kardeşim doğuda 4000 tl geçiyor eline harcayacak bir yer de yok yani kıza tabi harcaması lazım hep önceliği ailesi kız kit kanaat geciniyor revami ki bu ?
Konu Sahibi sizle yapacağı plan için yakınıyor parasizliktan 600 700 tl için seviniyor ama söz konusu ailesi olunca kartla hallediyor mantıklı mi? Niye size yansıtıyor da ailesine yansıtıyor parasizligi adi üstünde ailesi onlar ! Sizin is pek hayırlı görünmüyor ama neyse ayrildiginizda çok taktir etmiştim kararlı duruşunu zu inş. Pişman olmazsin

Bir kere söylemiş bulundum nasıl derim ki altınları bozduramam diye, onu da sıkıntıya sokmak istemiyorum ama ailesine dolu dolu harcarken bize gelince neden böyle diye de düşünmeden edemiyorum

Kardeşinin göz doktorunuza bahane et.
Ailem ondan bundan borç soruyor, biraz zor durumda kaldık falan de.
Paranız yoksa da harcamayin 1500 tl 2 gün için.
He ama su da var, ortada 1500 tl harcama varsa, bir ucundan tutmus olmanız da garip değil. Sonuçta bu ikinizin gideri. Ailesi için olanla bunu karıştırma.

Eğer kızın içinden gelipte bu seferde bendensin olayı olsa sen haklısın...
Yada gerçekten çocuğun cebinde para olmasa...

Paramda bitti napıcaz diye dert yakınan adama, kız bir teklifte bulunuyor buraya kadar her şey normal gibi görünüyor ama...

Ertesi gün bizim yüzsüz şuna adidas ayakkabı sözüm var buna hediye alcam annemleri 1 gün dolu dolu gezdircem planları yapıyor.... Ee hani paran kısıtlıydı???

Burada da ben sorgularım acaba bana harcayacağı para mı gözüne fazla geldi diye???

Adam bir yerlerden bir şeyleri çıkarmanın peşinde...
Cebinde olan son parayı sevgiliye değil aileye harcamak istiyor belki? Sonuçta adam ailesinden uzakta. Bana normal geldi, ben de olsam önce sevgilim sonra ailem demem. Biraz da karşımdaki harcasın derim. Bu açıdan bakarsanız konu sahibi de bir ay ailesine vermeyip sevgilisine harcayabilir. Birikime var ama gezmeye mi para yok?

Sevgili koalina , ben zaten sürekli ona yüklenen bi kız değilim. Bende varsa benden , onda varsa ondan... Bugüne kadar hep böyle oldu şimdi onda yok bende var ama ailesine gelince olmayan para nasıl var oluyor. Ailesine istediğini alsın beni ilgilendirmez ama zaten ne geldiyse ondan geldi başına 60.000 tl borcu var hepsinide ailesi için çekti ortada ne ev var ne araba nede görünen birşey ihtiyacları vardı çektim diyor şimdi de onun sıkıntısını çekiyor
Durumun ayrıntısını bilemem ancak bir gidip gelmenin ne kadar külfetli olduğunu yaşadığım için biliyorum. 2-3 ay toparlanamıyorsun, tam toparlandım derken hoop tekrar gidip gelme.
Gezmek için altın bozdurulmaz ancak birikim yapacak kadar paranız varsa bence görüşmek için harcayabilirsiniz. Siz birikiminize kıyamıyorsunuz, sevgilinizin ailesinden kısmasını bekliyorsunuz. Dediğim gibi diğer olayları, ayrıntıları bilemem ancak sadwce buna bakınca pek haklı göremedim.

Sizinle tatile gitmeye geldi mi borcuna borç katacağı önemli gelmiyor da kardeşine ayakkabı alacak olunca mı borcu vardı ama şimdi ailesine harcayacak deniyor o kısmı anlamadım.
Madem öyle azıcık zora girin siz de. araba kiralamayın mesela amaç yanyana olmak değil mi, otobüste minibüste de yanyanasın. Tatile gidin ama daha uygun bir yere bir gece kalmaya gidin, dışarıda gezerken yemek yemek için bi parkta simit - ayran yiyin birlikte. Böylece sizin paranızdan almak zorunda kalmasın.
Hee kredi meselesi çok ayrı, evliliği direkt sorgulatan bişey bana göre. Ailesine yardım etmesi tamam da üstünden geçinmeye alışmışlarsa işte o zaman bi dur demek lazım. Ona da siz karar vereceksiniz.

Artik " yok bn bozdurmuycam altinlari" diyemezsin. Laf agizdan bi kere cikti. Hem o darda su an. Tabikide hep erkek elini cebine atmamali. Bu seferde sen at.

Ailemle sunu sunu yapariz derken zaten senin parandan bahsetmiyorki? Benmi yanlis anladim. Kredi kartiyla yaparim demis. Sen " bana gelince kredi kartiyla cekmiyor ailesine gelince seve seve borca harca giriyr" diyemi uzuldun?
Valla şapşik sevgilimin öyle bir huyu var ki ailesine gelince olamayan parayı buluyor buluşturuyor. Ben onun bu hallerine kızıyorum. Daha önceden çok kavga ettik bu konuda bana evlilikten bahsederken maddi konuda senden destek bekliyorum idareli alalım eşyalarıı takıyı falan diyordu bende tamam diyodum aradan 1 ay geçmeden ailesine kredi çekiyod. Ben genel anlamda bunu bildiğim için hazmedemiyorum

E sende paranı ailene harcıyormuşsun ve hep o ödemiş bu zamana kadar bu sefer sen öde ne olur.
Ya ben zaten böyle para muhabbetlerinin dönmesini ki buraya konu edildi çok çirkin buluyorum.
Eşimle sevgiliyken benimde çok harcamışlığım vardır oda öyle hiç düşünmedim gittik birlikte yedik ama onun ödemesi lazım diye

Günaydın.
Gerçekten bazen şaka olmanı öyle çok istiyorum ki.
Hani bir silkelesem seni,aklını başına getirebilsem o kadar çok istiyorum ki.
Hani bir gram değebilecek olsa gerekirse tüm maaşını onun üzerine yatır da adamın seni ne kadar çok üzdüğünü/üzeceğini bile bile niye bu kör gözle ilerliyorsun.
Her geçen gün biraz daha kaybediyorsun.
Merak ediyorum,bu işin sonunu...

X