- 1 Ağustos 2014
- 8.810
- 12.560
- 298
canım yaaa rahat ol lütfen eşin seni olduğun halinle beğenmiş. kendimi geliştircem diye de kasma. bizim meslekler de eşimle çok farklı ikimiz de üni mezunu olduğumuz halde sıkılıyorum onun mesleğiyle ilgili anlattıklarından yasalar kanunlar vs gibi konulardan yani. o da benim mesleki anlamda anlattıklarımdan sıkılır. ama rutin dedikodumsu sohbetler zaten her daim anlaşılır. ki eşinin mesleği zaten doktor olmadan anlaşılmayacak bişey. üni mezunu da olsan anlamayacaktın zaten latince üni mezunlarının da bilmediği bi dil hiç eziklik hissetme. kendimi geliştireyim diye kasarsan gelişmesi zor okuluna devam et öncelikle. ve ilgini çeken konularda araştırmalar yap. ama kendimi geliştircem diye de anlamsız bilgileri beynine zorla sokmaya çalışma. çevresindeki kültürlü bayanlar evlendikten sonra çıkmadı eşinin karşısına isteseydi öyle biriyle evlenirdi.Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın bana bir fikir lazım yardım edermisin
Ben istanbul da yaşıyorum ilk okul mezunuyum dışardan lise oluyorum eşim ise dr ve 2 yıllık bi flörtün ardından şu an 1 buçuk yıldır ewliyim sorunum şu eşim hep benim kendimi çok geliştrdiğimden kendime çok şeyler kattığımdan genel kültürüme hayran olduğunu söylerdi flört döneminde sorun şu ki ben ewlendikten sonra bütün özgüvenim gitti kendimi yanında cahil ezik gibi göryorum yanında raat konuşamıorum bile yanlış bişey söylerim diye sebebi de şu ki ewlendikten sonra daha iyi tanık oldum eşim çok bilgili her konuda bi fikri vardır hep mantıklı dır sayılır sewilir yanında
Çevresinde kültürlü bayanların olduğunu düşününce onlardan etkilenir yuwam yıkılır die korkuyorum ewlenmeden önce çok güzeldi herşey ama niye ewlendikten sonra böle olduu???
Eşim bide bana hep şey derdi ilk okul mezunu biriyle ewlenicksin deseler hayatta inanmazdım ama sen çok farklsın kendini çok geliştirmişsin buda benim sana hayran olmama sebep diyor du ama ewlendikten sonra artık hiç sölemiyor iyice kabuğuma çekildim ölmk istiyorum;(((
Yardımmmm;(((
Aranızdaki tahsil farkı gerçekten fazlaymış. Yapmanız gereken tek şey okumaya devam etmek. Çünkü bu konu kafanızı Kurcalıyor.. Hemen çocuk yapmayıp okuyun bence.. yaşlarınız kaç bu arada? Eğer küçükseniz yani 20 lerde bence çocuk yapmadan önce üniversiteyi kazanın..Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın bana bir fikir lazım yardım edermisin
Ben istanbul da yaşıyorum ilk okul mezunuyum dışardan lise oluyorum eşim ise dr ve 2 yıllık bi flörtün ardından şu an 1 buçuk yıldır ewliyim sorunum şu eşim hep benim kendimi çok geliştrdiğimden kendime çok şeyler kattığımdan genel kültürüme hayran olduğunu söylerdi flört döneminde sorun şu ki ben ewlendikten sonra bütün özgüvenim gitti kendimi yanında cahil ezik gibi göryorum yanında raat konuşamıorum bile yanlış bişey söylerim diye sebebi de şu ki ewlendikten sonra daha iyi tanık oldum eşim çok bilgili her konuda bi fikri vardır hep mantıklı dır sayılır sewilir yanında
Çevresinde kültürlü bayanların olduğunu düşününce onlardan etkilenir yuwam yıkılır die korkuyorum ewlenmeden önce çok güzeldi herşey ama niye ewlendikten sonra böle olduu???
Eşim bide bana hep şey derdi ilk okul mezunu biriyle ewlenicksin deseler hayatta inanmazdım ama sen çok farklsın kendini çok geliştirmişsin buda benim sana hayran olmama sebep diyor du ama ewlendikten sonra artık hiç sölemiyor iyice kabuğuma çekildim ölmk istiyorum;(((
Yardımmmm;(((
Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın bana bir fikir lazım yardım edermisin
Yardımmmm;(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?