Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Sizce çok mu ezik dawranıyorum kocama karşı;((((
- Konu Sahibi Stanbullu
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın bana bir fikir lazım yardım edermisin
Ben istanbul da yaşıyorum ilk okul mezunuyum dışardan lise oluyorum eşim ise dr ve 2 yıllık bi flörtün ardından şu an 1 buçuk yıldır ewliyim sorunum şu eşim hep benim kendimi çok geliştrdiğimden kendime çok şeyler kattığımdan genel kültürüme hayran olduğunu söylerdi flört döneminde sorun şu ki ben ewlendikten sonra bütün özgüvenim gitti kendimi yanında cahil ezik gibi göryorum yanında raat konuşamıorum bile yanlış bişey söylerim diye sebebi de şu ki ewlendikten sonra daha iyi tanık oldum eşim çok bilgili her konuda bi fikri vardır hep mantıklı dır sayılır sewilir yanında
Çevresinde kültürlü bayanların olduğunu düşününce onlardan etkilenir yuwam yıkılır die korkuyorum ewlenmeden önce çok güzeldi herşey ama niye ewlendikten sonra böle olduu???
Eşim bide bana hep şey derdi ilk okul mezunu biriyle ewlenicksin deseler hayatta inanmazdım ama sen çok farklsın kendini çok geliştirmişsin buda benim sana hayran olmama sebep diyor du ama ewlendikten sonra artık hiç sölemiyor iyice kabuğuma çekildim ölmk istiyorum;(((
Yardımmmm;(((
Esin belliki akli basinda bir insan ,seni secmis sana saygi göstermis seninle yuva kurmus ,ona Hayati zehir etme evliliginde mutlu olmaya Calis.Cevresindeki bayanlari düsünme esin Doktor tabiiki cevresinde bir cok insan olucaktir ,senin yapicagin bunlarla yasamasini ögrenmek olsun.
Sen bunlari düsündükce kafan takintilarla doldukca kendini hasta ediceksin,en iyisi vakit kaybetmeden Doktor karisi oldugunu Kabul et kendini gelistirmeye devam et ,yarin öbür gün cocuklariniz oldugunda bakis acin dahada degisir zaten.
Esin seni ezmiyorsa ,sana iyi davraniyorsa kendi ellerinle her seyi batirma .
Kabuguna cekilme ,yapabilecegin seyler olsun ,esine ilgi göster halini ona belli etme,düsüncelerini düzeltmeye bak.
Yaa bu kadinlar kendi kendilerini eziklemeye ne kadar meraklı aklim almıyor. ARKADAŞ adam seni sevmiş evlenmiş demekki fikirlerinizde uyuyor eeeee sen böyle dersen kendi kendine 1 olur 2 olur sonra adamda seni ezmeye çalışır yapmayın offff içimdeki leri anlatamadim ahhh dil eksikliği ahhhh
Senin artıkların onun eksikleri ve tersi bir bütün yapar, bunu unutma canım.Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın bana bir fikir lazım yardım edermisin
Ben istanbul da yaşıyorum ilk okul mezunuyum dışardan lise oluyorum eşim ise dr ve 2 yıllık bi flörtün ardından şu an 1 buçuk yıldır ewliyim sorunum şu eşim hep benim kendimi çok geliştrdiğimden kendime çok şeyler kattığımdan genel kültürüme hayran olduğunu söylerdi flört döneminde sorun şu ki ben ewlendikten sonra bütün özgüvenim gitti kendimi yanında cahil ezik gibi göryorum yanında raat konuşamıorum bile yanlış bişey söylerim diye sebebi de şu ki ewlendikten sonra daha iyi tanık oldum eşim çok bilgili her konuda bi fikri vardır hep mantıklı dır sayılır sewilir yanında
Çevresinde kültürlü bayanların olduğunu düşününce onlardan etkilenir yuwam yıkılır die korkuyorum ewlenmeden önce çok güzeldi herşey ama niye ewlendikten sonra böle olduu???
Eşim bide bana hep şey derdi ilk okul mezunu biriyle ewlenicksin deseler hayatta inanmazdım ama sen çok farklsın kendini çok geliştirmişsin buda benim sana hayran olmama sebep diyor du ama ewlendikten sonra artık hiç sölemiyor iyice kabuğuma çekildim ölmk istiyorum;(((
Yardımmmm;(((
Anlattiklarinizdan anladigim kadariyla esinizden kaynakli bir durum yok ortada tamamen sizin kendi takintiniz bu doğru mu anlamisim?Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın bana bir fikir lazım yardım edermisin
Yardımmmm;(((
Esiniz evlenmeden once sizinle ilgili begendigi noktayi dile getirmis seni bu yüzden seviyorum demis ve bu konuyu sorun etmedigini gayet duzgun hir uslupla dile getirmis. Bunu her seferinde dile getirmesini bekliyorsuNuz sanirim ama bi cok sacma olur. Siz olsaniz durmadan bunu soyler misiniz? Sonra da ya bu adam neden surekli sen ilkokul mezunusun ama cok kültürüsün vs diyor diye takinti yaparsiniz yalan mi? Biz kadinlar her zaman takacak bir sey buluruz.
Yapacaginiz sey kabugunuza cekilmek degil aksine esinizin size her gecen gun daha cok hayran olmasini saglamak. Bu da kendinizi daha cok geliştirerek olur. Kabugunuza cekilmek bir cozum degil. Liseyi bitirin uni okuyun bu arada da bos durmayin hoşlandığınız konularda kurslara falan gidin etkinliklere katilin. Esinizin ilgili oldugu konularda arastirma yapin (ki onunla oturup konusurken sohbet edecek daha fazla konunuz olsun) vb vb.
Sakin ama sakin icinize kapanmayın. Esinizin asik oldugu o kadini oldurmeyin daha da yuceltin
Erkekler her zaman eve geldiğinde de bilgi dinlenemek istemeyebilir ask ister sevgi ister.
Ki siz kendinizi gelistiroyorsunuz ne güzel ancak bunu kendiniz ve yetistireceginiz cocuklar icin olsun.
esinize yaklasmak adina olmasin. Ezik hissetmezsiniz böylelikle. Aksine güven gelir.
Mezuniyet durumundan daha önemli olan bir sey var ancak akli başında mantıklı kararlar alan doğru sorular soran bir kadin olursaniz diplomanin hic bir sey olmadığını pek tabii anlar
Siz nasil hissederseniz karsidakine öyle davranmasi icin çağırırsiniz.
Ki siz kendinizi gelistiroyorsunuz ne güzel ancak bunu kendiniz ve yetistireceginiz cocuklar icin olsun.
esinize yaklasmak adina olmasin. Ezik hissetmezsiniz böylelikle. Aksine güven gelir.
Mezuniyet durumundan daha önemli olan bir sey var ancak akli başında mantıklı kararlar alan doğru sorular soran bir kadin olursaniz diplomanin hic bir sey olmadığını pek tabii anlar
Siz nasil hissederseniz karsidakine öyle davranmasi icin çağırırsiniz.
Yani bu zamanda ilkokul mezunu olmak şaşırtıcı gerçekten. Benim dedem bile Trabzon' un köyünde ilkokul diploması almış. Tuhafıma gitti ne yalan söyleyim.
Eşinizin etrafındaki kadınların tek derdi kendilerine bir koca bulmak değil inanın. Kendinize güvenin.
Aile olmak çok farklı bir şey. Benim dedem ilkokul mezunuydu ama başımızın tacıydı. Hiçbir doktor onun yerini alamazdı. Kendinize güvenin, kendinizi sevin ve sevdirin. Gerisi hikaye...
Eşinizin etrafındaki kadınların tek derdi kendilerine bir koca bulmak değil inanın. Kendinize güvenin.
Aile olmak çok farklı bir şey. Benim dedem ilkokul mezunuydu ama başımızın tacıydı. Hiçbir doktor onun yerini alamazdı. Kendinize güvenin, kendinizi sevin ve sevdirin. Gerisi hikaye...
E sürekli kendini çok geliştirdin sana hayranım denmez ki Bol bol kitap okuyun , sosyal medyadan haberiniz olsun , liseden sonra üni. ye de girin , kendinize hobi alanları geliştirin tamaaaam . Ve korkmayın , içinizdeki sıkıntılarıda belli etmeyin , rahat olun. etrafında bir sürü kültürlü kadın varken sizinle evlendi bunuda aklınızdan çıkarmayın ve son olarak ; kültür sadece üniversite okumak değildir belli ki eşinizde bunun farkında .Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın bana bir fikir lazım yardım edermisin
Yardımmmm;(((
Aaaa ayni durumdaymisiz:)bende aciktan liseyi okuyorum.ilkokul mezunuyum ve esim insaat muhendisi.Bunun yaninda,kayinvalidem kimya muhendisi,kp insaat.gorumceleri ve eslerini hic sormayin.Bana evlenirken etrafimdakiler neler nelr soylediler.korkmuyor musun,seni cahil gorecekler vs vs.ama inan evlendigimden beri bir kisi bile ne mezunusun diye sormadi.Sen esek olduktan sonra sirtina semer vuran cok okur derler ya,hayat tam da oyle.sen ezik davrandikca goze batarsin aslinda.Benim esim hep,evde havuz problemi mi cozucez ki illa okumus diye tutturayim der.okumaya ve kendini gelistirmeye devam et
Arkadaşlar merhaba çok canım sıkkın bana bir fikir lazım yardım edermisin
Yardımmmm;(((
sürekli kendini geliştirip internet televizyon kullanarak dünya ile ilgili bir sürü şey öğrenip her şey hakkında fikir sahibi olabilirsin. neden kocan karşısında ezik kalmak yeirne onunla birlikte tartışma yapmaya çalışmıyorsun? bence çok güzel olur her gece karşılıklı bir konuyu konuşun ve birbirinizi geliştirin. ayrıca lise okuyormuşsun lise bitince de ünv bile okursun daha ne olsun işte.
evlendikten sonra, evlenmeden önceki söylediklerini tekrarlamaya gerek duymuyordur eşiniz...
her fırsatta size bu eğitim konusundaki farklılıklardan bahsedip, sizi yüceltmesini övmesini beklemeyin...
vakti zamanında yeterince söylediğini düşünüyordur eee bir de üzerine sizinle evlendi...
bütün bunlar zaten sizi sevdiğine işaret...
şimdi sizde bu sevgiyi daimi kılacak hareketlerinize devam edin...
evlendikten sonra değişen erkekten ziyade kadın oluyor ! komplekse giriyor, kendisi olmaktan çıkıyor...
bu hataya düşmeyin...
şu an zaten sizin eşiniz, nasıl ki bunca flört döneminde onu eğitim durumunuzla ters orantıda sahip olduğunuz kültür birikiminizle şaşırttınız... hayran ettiniz... şimdi yine ona devam edin...
kendinizi nasıl geliştirdiyseniz yani, yine o şekilde geliştirmeye devam edin..
Asla hissettiklerinizi eşinize yansıtmayın... özgüveni olmayan bir kadın çekiciliğini kaybeder...
her fırsatta size bu eğitim konusundaki farklılıklardan bahsedip, sizi yüceltmesini övmesini beklemeyin...
vakti zamanında yeterince söylediğini düşünüyordur eee bir de üzerine sizinle evlendi...
bütün bunlar zaten sizi sevdiğine işaret...
şimdi sizde bu sevgiyi daimi kılacak hareketlerinize devam edin...
evlendikten sonra değişen erkekten ziyade kadın oluyor ! komplekse giriyor, kendisi olmaktan çıkıyor...
bu hataya düşmeyin...
şu an zaten sizin eşiniz, nasıl ki bunca flört döneminde onu eğitim durumunuzla ters orantıda sahip olduğunuz kültür birikiminizle şaşırttınız... hayran ettiniz... şimdi yine ona devam edin...
kendinizi nasıl geliştirdiyseniz yani, yine o şekilde geliştirmeye devam edin..
Asla hissettiklerinizi eşinize yansıtmayın... özgüveni olmayan bir kadın çekiciliğini kaybeder...