Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
neden öyle düşünüyorsun ki önemli olan insanlıktır okumuş kadınların çoğu cahil aynı ortama gir onlardan daha iyi davran sen onları ez herşey düşüncede sen kendini nasıl görürsen öylesindir ayrıca okuyorsun dışardan üniyi de bitir güzel bir iş bul :)
evlendikten sonra iltifatların, övgülerin azalması çok normal. ağzından aşağılayıcı bir söz duymadıysanız sorun yok. kendinizi geliştirmeye devam edin. ayrıca ölmek lafı biraz ergen genç kızları hatırlattı bana:) ölüm çözmez, bitirir...
ne doktorlar var ilkokul mezunundan farksız.herkesi öyle bilgili kültürlü mü sanıyosun canım.okulda verilen eğitim mesleki eğitim,o da meslek hayatında unutulup gidiyo.kendini geliştirmek diploma almakla olmuyo tamamen kişiye bağlı.ayrıca belli bi süre sonra bu lafları tekrar tekrar söylemez zaaten.ben henüz evlenmemiş olmama rağmen sevgiliyken söylediği çoğu şeyi şimdi duymuyorum.söylememe gerek var mı diyo.düşünceleri ortada sürekli dillendirmesine gerek yok gerçekten de.
Arkadaşlar bu konuda gösterdiğiniz hoşgörüyü neden kadın üni. Mezunu olup kocası/sevgilisi ilkokul mezunu olan kadınlara karşı göstermiyorsunuz merak ettim ben.
Sevgilim lise mezunu yazan kızlara aman sakın evlenme fark çokmuş derken şimdi burada evde havuz problemi çözecek değiliz sorun yok denmiş. Bu farklılık daha doğrusu yanlılık nedendir merak ettim?
Evlenmeden once fazla tanimiyordunuz ve ozguveniniz tam bir sekilde konusuyordunuz. Simdi ise onu gozunuzde buyutmussunuz. Ben ogretmenim babam ilk okul mezunu.ben babamin yaninda kendimi cook eksik hissediyorum mesela. Bu durumun tahsille hic ilgisi yok. Eger boyle devam ederseniz esiniz sizi pasif olarak gorecek. Siz hirsla liseyi bitirp unv kazanmaya calisin.