Aklımda HİÇ bir soru işareti kalmadı! Çooooook teşekkürler herkese!!
Doğru yolda olduğuma çok inanıyorum, dediğiniz tam aksisi çıkacak, ve o zaman sizleri hatırlayacağım!! Saygılar!!
Doğru yolda olduğuma çok inanıyorum, dediğiniz tam aksisi çıkacak, ve o zaman sizleri hatırlayacağım!! Saygılar!!
sakin ol ablacım kocana mal diyemeyeceğin gibi insanlara aptal demekte de haklı değilsin. Ayrıca biz önyargılı da yaklaşmadık ama kim olsa 16 yaşındaki bi kıza yaklasan 38 yaşındaki bi adamı eleştirir. Evet kendini haklı çıkartmak için uğraşıyorsun ama bir düşün çok haklı olduguna gerçekten inansaydın bu başlığı açma ıhtiyacı duyar mıydın???
madem kafandakini yapıcaksın buraya neden konu açıyosun. bence sen düşüncelerinden emindin onay almak için yaptın bunu. ama kimse onay vermeyince saçmaladın.
Belkide niyeti ortaligi karistirmak öylesine.....
kızlar konuyu anlamadım silmiş kısaca anlatın nolur ya
du bist nicht die einzige die deutsch kann,pass auf was du sagst!Was für bekloppte Menschen es gibt!! Vorurteile bis zum geht nicht mehr!!
Kennt ihr den Mann, von dem ich erzähle?! Und ich versuche
Mich seit 10 Stunden zu rechtfertigen, wozu?!
İch bin mir der Sache und von meinem Vorhaben bewusst!!
Dummer Fehler, zu versuchen hier etwas zu teilen!!
Dies geht nicht an die Leute, die nein mache es nicht sagen, sondern an die jenigen, die versuchen mir meinen Partner schlecht zu reden!! Seid gegrüßt!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?