sizce cevap vermeli miyim?

Ben olsam yüz vermem, hayatımdan çıkarırım. Arkadaşlarının yanından 5 dakikalığına ayrılamıyormuş vah vah ne kadar ''ilginç'' bir ortamdaymış, zincirle bağladılar sanki. Seni aldatıyor olmasa bile yeterli değil sana karşı hissettikleri diye düşünüyorum. Laf olsun zaman geçsin modunda olabilir. Acabalar, soru işaretleri varsa hayır gelmiyor o işin sonundan tecrübelerim bunu öğretti bana.

Doktor olduğu için sanırım biraz poposunu kaldırmışlar bunun. Ben ona doktor olduğu için değer vermemiştim aslında. zaten biraz daha yazarsa, sana doktor olduğun için değil insan olduğun için değer veren birini kaybettin diye yazıciiiiim

Sevgili değiliz daha görüşme aşamasındayız. Hemde bu aşamada bunu yapıyor. Bence ego ile alakalı ya kendine çok güvenen biri. Bende laf olsun zaman geçsin derdinde olduğunu düşünüyorum.

sırf doktor diye tav olma kız .Bırak bu herifi .Sizi ciddiye almıyor .öylesine takılıyor gibi geldi.Kesin atın bıçak gibi .Daha da öyle hıyarlık yapamasın .

sırf doktor diye tav olma kız .Bırak bu herifi .Sizi ciddiye almıyor .öylesine takılıyor gibi geldi.Kesin atın bıçak gibi .Daha da öyle hıyarlık yapamasın .

Öyle yaptım valla sesim soluğum çıkmıyor :) Bide işin garibi niye cevap vermiyorsun demiyor ya. Sürekli nasılsın cnm ne yapıyorsun canım fln yazıyor :)

Aşağıya inmemesi garip, cidden acaba o esnada orada mıydı ? Özel olarak sizin için indiğini bile söylemesine gerek yoktu aslında, bir bahane uydurabilirdi. Kaldı ki koca adam kime ne istediği yere istediği zaman gidebilir.

O bence oradaydı aslında da, işte ben istediğim zaman görüşürz ben istemeyince görüşmeyiz havasındaydı. Benden öncekiler biraz egosunu okşamış bu DOKTOR beyin!! Ama benim umrumda olmaz doktormuş, bilmem ne.

Ya cicim simdi bu herif doktor, yakışıklı mi değil mi bilmiyoz neyse, ve de nette takiliyur! Tehlikenin farkında misin?
Ya simdi nette dürüst adam da çıkabilir diyenler olcak sen palavere birah birah diyorum cunku çikan oran binde bir falandir herhalde.
Bak simdi iki ihtimalle düşün. Baska bir yerdeydi ama sana mac izliyorum dedi, yalandan gitti.
İkincisi ise, hadi diyelim mac izliyor, 5 dk aşağı inemeyen adamdan bir cacık olmaz.
Sanki sen erkeksin, o kızmış gibi bir durum olmuş.
Doktor olması falan kurtarmıyor valla, once adam olsun adam.

Cevap verme o halde, normalde de ağırdan sat kendini, zaten bu erkeklerin egosunu hep biz şişiriyoruz, o totoları havaya kalkınca kendilerini bir şey sanmaları hep bu yüzden.

Ben olsam cevap veririm ama burnundan da getiririm.

Bende öğretmenim ne olmus yaaaaaani :) şaka bir yana gerek yok ya hiç cevap vermek gelmiyor içimden

Ben olsam cevap veririm ama burnundan da getiririm.

Cevap verincee ne olacak? Artist artist konuşacak. En fazla diyebileceği şey Özür dilerim di onu da dedi zaten daha ne diyebilir ki. Sonra baktı ben ikna olmuyorum yine artistlenecek. Bu sefer o cevap vermek istemicek ben cevapsız kalicam. Ne gerek var. Kaldı ki böyle bir adam bana gelecekte bir şey veremez. boş şeylerle uğraşacak vaktim yok. Yasayacagimi yaşadım zamanında gezdim eglendim kafeye gittim sinemaya gittim sevgilimle hersey biliyorum. Bu hala o havada Gezip tozmak belli yani. Hesap vermek istemiyor ama arıyor akşama istediği zaman beni rezerve ediyor. Benim daha ciddi bir şeye ihtiyacım var.

Bak simdi iki ihtimalle düşün. Baska bir yerdeydi ama sana mac izliyorum dedi, yalandan gitti.
İkincisi ise, hadi diyelim mac izliyor, 5 dk aşağı inemeyen adamdan bir cacık olmaz.

arkadasın sözlerine kesinikle katılıyorum.ya yalan söyledi ki yüksek ihtimal.söylemediysede 5 dakika yanınıza gelmeyen adama zamanınızı harcamayın

Bende öğretmenim ne olmus yaaaaaani :) şaka bir yana gerek yok ya hiç cevap vermek gelmiyor içimden
Bosverr hem hayatinin aşkıni boyle yasamak istemezsin bence sen de, benim de boyle bir deneyimim oldu da.
Yani boyle onun seni senin onu goresin gelmeli, 5 dakika için hani boyle ne engelleri aşacak yüreğinin onu görünce pir pir edeceği, ayni sekilde onun da.inşallah bir gün nasip olur hepimize :)

Bence bunlari ona da soyle. Ben sennin icin derslerimi iptal ettim falan de.Sonuna da seni doktor oldugun icin degil insan oldugun icin deger veren birini kaybettin de sabah yazmisssin oyle diycem diye. Cok hos olur. Kafasina dank eder belki biseyler

Bence arayıp bir şeyler demen bile ona değer verdiğini gösterir. Erkekler düz mantık çünkü. O senin ne dediğine takılmaz onu önemseyip aradığını düşünür. Aramak hata olur kesinlikle. Bir de şöyle bir şey var: kimin için fedakarlık yaparsan, kime çok değer verirsen en çok kazığı da o kişiden yersin.
Sen değer verip tüm planlarını değiştirip o gününü ona göre ayarlıyorsun, o ise aşağı bile inmiyor. Çünkü orada değildi. Yalan da zaten en kötü şey. Bir insan yalan söylerse o insandan her şey beklenir. Aslında çok da düşünecek bir şey yok bence. Bu da böyle bir anı idi deyip geç. Bak nasıl peşinden geliyor, ama bir iki seferden sonra yine aynısı olur ve sen peşinden gidersin bu kez iyice bağlanınca. Karakter değişmiyor çünkü. Çok da üsteleme o yüzden, evrene sal gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…