- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
ya orda degildi ya da kizli bi ortamdaydi.
hadi her şeyi gectim orada bile olsa yaptigi ayip ortada.
kedinin fareyle oynadigi gibi oynamis masallah.
cok sinir oldum bence biraz konusun umursamiyormus gibi, bir daha bi yere cagirdiginda da sizin bes dakika kala bi işiniz ciksin..
Ben olsam yüz vermem, hayatımdan çıkarırım. Arkadaşlarının yanından 5 dakikalığına ayrılamıyormuş vah vah ne kadar ''ilginç'' bir ortamdaymış, zincirle bağladılar sanki. Seni aldatıyor olmasa bile yeterli değil sana karşı hissettikleri diye düşünüyorum. Laf olsun zaman geçsin modunda olabilir. Acabalar, soru işaretleri varsa hayır gelmiyor o işin sonundan tecrübelerim bunu öğretti bana.
ama ben gelemem kiiii
aşağıya inemem kiiii
arkadaşlar var buluşamayız kiiii
bu ne beee babasından abisinden çekinen kız çocukları gibi
sırf doktor diye tav olma kız .Bırak bu herifi .Sizi ciddiye almıyor .öylesine takılıyor gibi geldi.Kesin atın bıçak gibi .Daha da öyle hıyarlık yapamasın .Kızlar biri ile görüştüğümü daha önceden söylemiştim burada. Neyse sadede geliyorum :) Daha az önce oldu olay çok taze :) Bugün görüşecektik.Sabahtan bana mesaja attı Akşam buluşalım diye, hatta akşam maç var beraber izleyelim dedi. . Tmm dedim. Bir kaç saat sonra "maç izlemek için plan yapıyor arkadaşlar, gitsem bana kızar mısın" dedi. Bende git erkek erkeğe daha eğlenceli olur maç izlemek dedim. Maçtan sonra görüşürüz dedi. Tmm dedim benimde özel dersim vardı bugün iki tane. Bunun maç izleyeceği arkadaşına yakın olan özel derse gittiğim öğrencimi arayıp saati akşama aldım diğerini de iptal ettim yarına erteledim bunla görüşmek için sırf. akşam oldu özel dersteyim bana mesaj attı, ben gelemem ki ya. Bütün iş arkadaşlarım burda dedi. Nasıl sinirlendim anlatamam. Özel dersim de maç izlediği arkadaşının evine çok yakındı tmm madem öyle 5 dk in aşağı dedim nasıl ineyim dedi. ( Sırf bahane mi uyduruyor diye öğrenmek istedim). Bende böyle böyle yaptım senin için biliyorsun dedim. Ne desen haklısın, özür dilerim dedi. Baya bir özür diledi. Bende aaa asıl ben özür dilerim senden birşey beklediğim için dedim. Utandırıyorsun beni özür diliyorum senden başka da birşey diyemem dedi. Sonra bana mesaj fln attı hiç cevap vermedim. az öncede aradı açmadım. Cevap vermeli miyim sizce?
sırf doktor diye tav olma kız .Bırak bu herifi .Sizi ciddiye almıyor .öylesine takılıyor gibi geldi.Kesin atın bıçak gibi .Daha da öyle hıyarlık yapamasın .
hiç yüz verme .Şımartmayın şu adamlarıÖyle yaptım valla sesim soluğum çıkmıyor :) Bide işin garibi niye cevap vermiyorsun demiyor ya. Sürekli nasılsın cnm ne yapıyorsun canım fln yazıyor :)
Aşağıya inmemesi garip, cidden acaba o esnada orada mıydı ? Özel olarak sizin için indiğini bile söylemesine gerek yoktu aslında, bir bahane uydurabilirdi. Kaldı ki koca adam kime ne istediği yere istediği zaman gidebilir.
O bence oradaydı aslında da, işte ben istediğim zaman görüşürz ben istemeyince görüşmeyiz havasındaydı. Benden öncekiler biraz egosunu okşamış bu DOKTOR beyin!! Ama benim umrumda olmaz doktormuş, bilmem ne.
Ya cicim simdi bu herif doktor, yakışıklı mi değil mi bilmiyoz neyse, ve de nette takiliyur! Tehlikenin farkında misin?
Ya simdi nette dürüst adam da çıkabilir diyenler olcak sen palavere birah birah diyorum cunku çikan oran binde bir falandir herhalde.
Bak simdi iki ihtimalle düşün. Baska bir yerdeydi ama sana mac izliyorum dedi, yalandan gitti.
İkincisi ise, hadi diyelim mac izliyor, 5 dk aşağı inemeyen adamdan bir cacık olmaz.
Sanki sen erkeksin, o kızmış gibi bir durum olmuş.
Doktor olması falan kurtarmıyor valla, once adam olsun adam.
Ben olsam cevap veririm ama burnundan da getiririm.
Ya cicim simdi bu herif doktor, yakışıklı mi değil mi bilmiyoz neyse, ve de nette takiliyur! Tehlikenin farkında misin?
Ya simdi nette dürüst adam da çıkabilir diyenler olcak sen palavere birah birah diyorum cunku çikan oran binde bir falandir herhalde.
Bak simdi iki ihtimalle düşün. Baska bir yerdeydi ama sana mac izliyorum dedi, yalandan gitti.
İkincisi ise, hadi diyelim mac izliyor, 5 dk aşağı inemeyen adamdan bir cacık olmaz.
Sanki sen erkeksin, o kızmış gibi bir durum olmuş.
Doktor olması falan kurtarmıyor valla, once adam olsun adam.
Bosverr hem hayatinin aşkıni boyle yasamak istemezsin bence sen de, benim de boyle bir deneyimim oldu da.Bende öğretmenim ne olmus yaaaaaani :)şaka bir yana gerek yok ya hiç cevap vermek gelmiyor içimden
Bence bunlari ona da soyle. Ben sennin icin derslerimi iptal ettim falan de.Sonuna da seni doktor oldugun icin degil insan oldugun icin deger veren birini kaybettin de sabah yazmisssin oyle diycem diye. Cok hos olur. Kafasina dank eder belki biseylerCevap verincee ne olacak? Artist artist konuşacak. En fazla diyebileceği şey Özür dilerim di onu da dedi zaten daha ne diyebilir ki. Sonra baktı ben ikna olmuyorum yine artistlenecek. Bu sefer o cevap vermek istemicek ben cevapsız kalicam. Ne gerek var. Kaldı ki böyle bir adam bana gelecekte bir şey veremez. boş şeylerle uğraşacak vaktim yok. Yasayacagimi yaşadım zamanında gezdim eglendim kafeye gittim sinemaya gittim sevgilimle hersey biliyorum. Bu hala o havada Gezip tozmak belli yani. Hesap vermek istemiyor ama arıyor akşama istediği zaman beni rezerve ediyor. Benim daha ciddi bir şeye ihtiyacım var.