sizce cevap vermeli miyim?

Bence bunlari ona da soyle. Ben sennin icin derslerimi iptal ettim falan de.Sonuna da seni doktor oldugun icin degil insan oldugun icin deger veren birini kaybettin de sabah yazmisssin oyle diycem diye. Cok hos olur. Kafasina dank eder belki biseyler

Aramicam zaten arayıp duruyor kendisi, en sonunda sinirlenip birini açarım diye düşünüyorum ama daha değil, ama o vazgeçmeden de açarım bunları söyleyip kapatırım, yada mutlaka mesaj atar mesajla yazarım :)

Evrene sal gitsin :) Bayıldım bu söze. Seni evrene salıyorum mu desem acebaaa

Aşağı in demen hoş olmamış.Ama onun söz verip gelmemesi plan değiştirmesi daha kötü.Maç izleyelim demiş.Sonra arkadaşlarını bahane etmiş maçtan sonra görüşelim demiş.Onu da yerine getirmemiş.Ve senden özür dilemek yerine yanına gelip telafi edebilirdi yine yapmamış.Ne bileyim çokta yüz verme

Yüz vermiyorum zaten :) Ama yine aradı az önce açmadım. Normalde çok yoğun yani bu kadar mesaj atamaz hele hele hiç arayamaz. Ama bugün arayabildi ne hikmetse :)

Yüz vermiyorum zaten :) Ama yine aradı az önce açmadım. Normalde çok yoğun yani bu kadar mesaj atamaz hele hele hiç arayamaz. Ama bugün arayabildi ne hikmetse :)
Senin açmaman da çocukça.Aç dinle ama tavrını belirt.Kafanın karışık olduğunu incindiğini ve bir süre sakinlik istediğini söyle.

Seni görmek istiyor ama 2 defa planları kendine göre değiştiriyor . Sen ise onu görmek için planını ona göre ayarlayıp saat değişikliği yapıyorsun. O kendi keyfini düşünüyor sen ise kendinden ödün veriyorsun üstelik onun ki eğlence senin ki iş... İş beklemez.

Bunları terazinin iki tarafına koy bakalım neyle karşılaşacaksın. Taviz tavizi getirir, bir daha taviz verme ve planlarını ona göre ayarlama.3 gün dolmadan da cevap falan verme.

5 dklığına aşağıya inmemesi çok ayıp olmuş bence.. biraz ağırdan almalısın..
bırak o senin peşinden koşsun..bazen insanlar karşısındakinin değerini yitirdiğinde anlar o zaman iş işten geçmiş olur.. ama bence sen biraz tavır koy, bazı şeylere gülme, ağırlığını hissettir.. bak o zaman noluyor?.. iyi akşamlar..

Kızlar dün akşam aradı beni, artık seninle görüşmek istemiyorum dedim. Forumda yakındığım şeyleri söyledim işte, o da Haklsın deyip durdu, neyse kapattım telefonu. Hiç aramadık fln bende üstelemedim. Bugün az önce mesaj attı ne desen haklısın sakin sakin konuşmak istiyorum seninle dedi. Tamam peki dedim, Yüzüne söylemek istiyorum

Çok geri kalmışımmmm

Ne anlatacakmis merak ettim zor adama benziyor düşünerek atmak lazim adimlari yoracak gibi seni cancagazim

Burnundan getiririm derken bunu söylemiştim zaten açık açık durumunuzu ifade edin Dilerim her şey istediğiniz gibi olur.

bunun egosu falan yüksek değil, kendini akıllı sanıyor.
ben onun yukarda arkadaşlarıyla olduğunu sanmıyorum, olsa inerdi, koca adam hesap mı verecek, ya da toplandıkları evde kızlar da vardı, bu da birine yazılıyordu inemedi.
uğraşmaya değmez, ilk fırsatta diğer seçeneği size tercih eder.
ayrıca face kullanmadığını da sanmıyorum.
kaba ve düşüncesiz, yol verin gitsin.

Son düzenleme:

Verdim zaten merak etmeyin :) görüşmeyi kestim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…