Yaşlarınız kaç ?
beklesin biraz, şimdi tölerans gösterirseniz her fırsatta aynısı yapacaktır
Özür dilemiş, erdemli davranmış tamam, ama 5 dakika bile olsun aşağı inememesi tuhaf olmuş... İçine sindiği gibi davran.. Hakkında hayırlısı olsun
erkek milleti söz konusu olunca durumlar değişiyor, aklından geçeni bilemeyiz ama sen kaptırma ve temkinli ol, popüler bir mesleğe sahip kendine aşıra güvenli falan olabilirBen burada öğretmenlik yapıyorum o da doktor olarak atandı. Ben yıllardır buradayım yalnız o yeni geldi sayılır. Acaba boşlukta olduğu için mi benimle görüşüyor sizce? zaman mı geçiriyor sizce sadece
Bende denemek için söylemiştim zaten bunu. Ama inmedi. Ben ne söyleyip aşağı inicm (Kendisi doktor ) bizim bütün doktorlar burda inemem ki dedi. Bende son kez soruyorum iniyor musun dedim. Maalesef cnm kusura bakma ne desen haklısın dedi.
erkek milleti söz konusu olunca durumlar değişiyor, aklından geçeni bilemeyiz ama sen kaptırma ve temkinli ol, popüler bir mesleğe sahip kendine aşıra güvenli falan olabilir
bu kız beni bekler ne desem yapar psikolojisi vs. sen ağır al bakalım ne olacak, kovalayan olma biraz kaç, eğer istiyorsa o peşinden gelecektir
gerçekten sandığınız yerde olduğuna eminmisinz??
bana sanki başka işler karıştırıyor da, şurdayız arkadaşlar var vs diye uydurdu gibi geldi... o anda o dediği yerde olmadığı için de inemem nasıl ineyim falan filan dedi... hislerim bu yönde
bir şey değil nede olsa aklın yolu birdir :))Bende tam böyle düşündüm ama bu fikrimi destekler birinin yazısına ihtiyacım vardı, doğru düşünüyor muyum diye. Çok teşekkürler :)
bir şey değil nede olsa aklın yolu birdir :))
Bana çok tuhaf geldi...Bende denemek için söylemiştim zaten bunu. Ama inmedi. Ben ne söyleyip aşağı inicm (Kendisi doktor ) bizim bütün doktorlar burda inemem ki dedi. Bende son kez soruyorum iniyor musun dedim. Maalesef cnm kusura bakma ne desen haklısın dedi.
Yani mesajlarıma anında cevap verdi, birşeyler karıştırıyor olsa geç yazmaz mıydı? Bi mesajında da şöyle yazmıştı, Ben yalan söylemiyorum diye ama bak şüphelendim şimdi
valla hislerim kuvvetlidir canım, öyle sezinledim... hadi diyelim dediğ yerdeydi o esnada...
beş dakka inmesinde ne sakınca olabilir? zaten arkadaşları varmış, gençler ben iki dakkaya inip geliyorum dese ne olurdu ki orda? yabancı yer mi sanki.. birde yabancı olsa nolcak...
ben bunu sorun ona derim... tabiki iş işten geçmiş. artık ispatlayamazsınız...ordaydım der geçer.. ama o esnada akıllılık edip ineceksin çabuk, iki saniye görecem seni diye zorlasaydınız keşke.. ordaysa ne ala, iner görürdünüz.. içinizde şüphe kalmazdı..
ama orda değilse ele verecekti mecburen.. ve eğer sizi kekliyorduysa, sizde haddini bildirirdiniz.. pis koku geliyor burnuma...
Ben hiç böyle birşey sezmedim ya. Ama haklı olma payınız büyük. Ne yapmalıyım şimdi bilmiyorum.
şöyle ki bence telefonlarını aç ama sanki sevgili değilmişsiniz gibi konuş, araya mesafe koy ve bu mesafeyi hissettir sıradan bir arkadaş mevzusu gibi hal hatır havadan sudan,
geçmişi hatırlatma
belki böyle arkadaşça kalmamız daha doğru falan de
ama kıskandırmaya çalışma sakın
neşeli ol, her zamankinden daha bakımlı ol
bir şeyleri saklıyor gibi ol gizem iyidir :))