sizce cevap vermeli miyim?

Ben onun için bir özel dersimi iptal ettim diğerininde saatini taaa akşama bıraktım ya. Kimseye değer vermicem bundan sonra :110::110::110:

Bu geri yuzunden herkesi ayni kefeye asla koyma. Karsina cok daha kaliteli kisilikli adamlar cikacaktir. Ama bu ozurlu , once seninle pkan yapiyir mac izlemek icin sonra iptal ediyor arkadaslarila izlemek icin.... Tam bir geriiiii ya !!! Sonrada seni girmek icin agsagiya inmiyor. Biraz tuaflik var. Hadi anladim tamam arkadaslariyla izlemek istedi maci ama asagiya inmemesi çok şüpheli.

Dedikletinin hepsi doğru diyelim . 5 dk aşağıya inemeyen bir özürlüyle vaktini hiç harçama çok mantıklı bir açıklaması olsa bile .

bence mesafe koy yani elbette büyük bir olay değil ama o kadar ayarlamışsınız önce arkadaşlarla izlesem sora buluşsak diyor sonra da iş arkadaşlarım burda nasıl geliyim diyor. her şey özür dilemek ile olmuyor

Bu geri yuzunden herkesi ayni kefeye asla koyma. Karsina cok daha kaliteli kisilikli adamlar cikacaktir. Ama bu ozurlu , once seninle pkan yapiyir mac izlemek icin sonra iptal ediyor arkadaslarila izlemek icin.... Tam bir geriiiii ya !!! Sonrada seni girmek icin agsagiya inmiyor. Biraz tuaflik var. Hadi anladim tamam arkadaslariyla izlemek istedi maci ama asagiya inmemesi çok şüpheli.

Dedikletinin hepsi doğru diyelim . 5 dk aşağıya inemeyen bir özürlüyle vaktini hiç harçama çok mantıklı bir açıklaması olsa bile .

Bencede yaa. Alt tarafı 5 dk in dedim yani. Eğer gerçekten mesajda söylediği gibi bana ayıp ettiğini düşünseydi inerdi en azından.

bence mesafe koy yani elbette büyük bir olay değil ama o kadar ayarlamışsınız önce arkadaşlarla izlesem sora buluşsak diyor sonra da iş arkadaşlarım burda nasıl geliyim diyor. her şey özür dilemek ile olmuyor

Egosu yüksek arkadaşın biraz da ondan bu havalar, özür dilerim geçer diye düşündü galiba. Ben ona daha da cevap vermem zaten :) Sessizlik iyidir, hemde ben söylediklerini duyup sinirlenmem :)

Hiç uğraşmaya gerek yok bence :) Parmağımı kıpırdatmam artık
Nasıl istersen . Doğru hiç gereği yok ama aşagı inmmemesi seviyesini gösteriyor. Kıçını oynatanamış mı yerinde ? Nasıl bir tipitip bu yaa arkadaşlarına ne dermiş sahte özgüvenli. Oylama yapsaydı arkadaşları ile beraber insem mi inmesem mi diye.

Dip Not: burda yazılsnları baz alıpta karar verme lütfen. Senin hayatın sonuçta .

Nasıl istersen . Doğru hiç gereği yok ama aşagı inmmemesi seviyesini gösteriyor. Kıçını oynatanamış mı yerinde ? Nasıl bir tipitip bu yaa arkadaşlarına ne dermiş sahte özgüvenli. Oylama yapsaydı arkadaşları ile beraber insem mi inmesem mi diye.

Dip Not: burda yazılsnları baz alıpta karar verme lütfen. Senin hayatın sonuçta .

Yok ben kararımı vermiştim zaten de bunu destekler nitelikte yorumlar alınca emin oldum :) Çok teşekkürler ama sahte özgüvenli :) Tuttum bunu :KK24:

Kızlar hala mesaj atmaya devam ediyor :) Ama ilginç olanı neden cevap vermiyorsun falan yazmadı hiç. Israrla, ne yapıyorsun canım?, Canım?, Ne yaptın cnm fln yazıyor :)

Kızlar biri ile görüştüğümü daha önceden söylemiştim burada. Neyse sadede geliyorum :) Daha az önce oldu olay çok taze :) Bugün görüşecektik.Sabahtan bana mesaja attı Akşam buluşalım diye, hatta akşam maç var beraber izleyelim dedi. . Tmm dedim. Bir kaç saat sonra "maç izlemek için plan yapıyor arkadaşlar, gitsem bana kızar mısın" dedi. Bende git erkek erkeğe daha eğlenceli olur maç izlemek dedim. Maçtan sonra görüşürüz dedi. Tmm dedim benimde özel dersim vardı bugün iki tane. Bunun maç izleyeceği arkadaşına yakın olan özel derse gittiğim öğrencimi arayıp saati akşama aldım diğerini de iptal ettim yarına erteledim bunla görüşmek için sırf. akşam oldu özel dersteyim bana mesaj attı, ben gelemem ki ya. Bütün iş arkadaşlarım burda dedi. Nasıl sinirlendim anlatamam. Özel dersim de maç izlediği arkadaşının evine çok yakındı tmm madem öyle 5 dk in aşağı dedim nasıl ineyim dedi. ( Sırf bahane mi uyduruyor diye öğrenmek istedim). Bende böyle böyle yaptım senin için biliyorsun dedim. Ne desen haklısın, özür dilerim dedi. Baya bir özür diledi. Bende aaa asıl ben özür dilerim senden birşey beklediğim için dedim. Utandırıyorsun beni özür diliyorum senden başka da birşey diyemem dedi. Sonra bana mesaj fln attı hiç cevap vermedim. az öncede aradı açmadım. Cevap vermeli miyim sizce?
adam maça gideceğini söylemiş görmeyivereydiniz sonuçta planını yapmış sizle paylaşmış sizde tamam demişsiniz neden böyle atraksiyonlara giriyorsunuz ki ? :KK14:

adam maça gideceğini söylemiş görmeyivereydiniz sonuçta planını yapmış sizle paylaşmış sizde tamam demişsiniz neden böyle atraksiyonlara giriyorsunuz ki ? :KK14:

Çünkü 2 gündür şehir dışındaydı sürekli özledim deyip sonra böyle maç falan çıkarması hoş değil. Yine tepki vermedim zaten olabilir yani Maç izlemesine tmm dedim ama yine maçtan sonra buluşalım diyen oydu, onun için planlarımı erteledim ya akşama kaldı her işim, gecenin 10unda eve gelmek zorunda kaldım. yarım saat kala ben gelemem ki diyor. oraya kadar gelmişim madem 5 dk aşağı in yani, ona da yok. Amaç görmek değil biliyor musun verdiği değer ortada. Ben herşeyimi iptal ediyorum o bir kıçını kaldırıp aşağı inmedi.

Çünkü 2 gündür şehir dışındaydı sürekli özledim deyip sonra böyle maç falan çıkarması hoş değil. Yine tepki vermedim zaten olabilir yani Maç izlemesine tmm dedim ama yine maçtan sonra buluşalım diyen oydu, onun için planlarımı erteledim ya akşama kaldı her işim, gecenin 10unda eve gelmek zorunda kaldım. yarım saat kala ben gelemem ki diyor. oraya kadar gelmişim madem 5 dk aşağı in yani, ona da yok. Amaç görmek değil biliyor musun verdiği değer ortada. Ben herşeyimi iptal ediyorum o bir kıçını kaldırıp aşağı inmedi.
canım maç hali adam kısmı değişir o anda maç heyecanlıysa hele kılını bile kıpırdatmaz boşverin büyütmeyin o kadar tamam tribini at da gene de kesin hüküm vermeyin maç hali başkadır çünkü insan değişiyor o anda

bariz bir yalan var ortada ve siz tutumunuzla beyfendinin! poposunu kaldırmışsınız.
İnternetten evlenen tanışan çok evet ama bu doktor bey pek masum gelmedi bana bence o siteden başka kişilerle de görüşüyor olabilir!

Ayrıca daha yeni tanıdığın birine insan ilk izlenim önemlidir algısı ile dikkat eder. Siz planlarınızı ötelerken o 5 dk aşağıya inmeye
maalesef cnm ya!! gibi yazması çok ama çok ergence.
Size karşı birşeyler hissetse koşa koşa iner telafi ederdi.

bariz bir yalan var ortada ve siz tutumunuzla beyfendinin! poposunu kaldırmışsınız.
İnternetten evlenen tanışan çok evet ama bu doktor bey pek masum gelmedi bana bence o siteden başka kişilerle de görüşüyor olabilir!

Ayrıca daha yeni tanıdığın birine insan ilk izlenim önemlidir algısı ile dikkat eder. Siz planlarınızı ötelerken o 5 dk aşağıya inmeye
maalesef cnm ya!! gibi yazması çok ama çok ergence.
Size karşı birşeyler hissetse koşa koşa iner telafi ederdi.

Benle tanıştıktan sonra o siteyi o gün kapattı aslında. Evet gerçekten önemli bir sebep olsa tmm ama 5 dk inmedi maç bitmeye yakındı artık ki öyle derbi falan değil. Bence beni yeteri kadar önemsemiyor düşüncesindeyim.

bence o an orada degildi. yoksa ozur dileyene kadar bes dakika asagiya inerdi.

Bunu hiç düşünmedim aslında çok safım galiba :) Hissetmedim yani yalan olabileceğini. Burdaki herkes böyle söylüyorsa demekki haklılık payınız var.

Bunu hiç düşünmedim aslında çok safım galiba :) Hissetmedim yani yalan olabileceğini. Burdaki herkes böyle söylüyorsa demekki haklılık payınız var.
ya orda degildi ya da kizli bi ortamdaydi.
hadi her şeyi gectim orada bile olsa yaptigi ayip ortada.
kedinin fareyle oynadigi gibi oynamis masallah.
cok sinir oldum bence biraz konusun umursamiyormus gibi, bir daha bi yere cagirdiginda da sizin bes dakika kala bi işiniz ciksin..

Benle tanıştıktan sonra o siteyi o gün kapattı aslında. Evet gerçekten önemli bir sebep olsa tmm ama 5 dk inmedi maç bitmeye yakındı artık ki öyle derbi falan değil. Bence beni yeteri kadar önemsemiyor düşüncesindeyim.
yeni bir nick almak hiç de zor değil bence.
yok yere başınızı ağrıttığınıza değmez.

X