sizce cevap vermeli miyim?

şimdi tekrar tekrar özür dileyecektir
önemseme bahane arama, bahane yaratmasına izin verme
üstelersen o da uzatacaktır erkekler temcit pilavını hiç sevmez :))
sıradanlaştır olayı, faceden ekliyse aşksız paylaşımlar yap şarkı dinliyor yap, dinleniyor vs ama olumlu paylaşımlar olsun onu dert ettiğini belli etme, bir araya gelirsenizde neşeni kaybetme heyecanlı bir şeyler anlat,

neden inmediği gerekçesini sorun... ısrarla neden inmediğini baskı ile sorun... eveleyip gevelerse bilin ki bişey var... nasıl ineyim yaa demesi bir gerekçe değil ama...:KK67:

Bence şu da olabiliir onun uğraşacak kimsesi yok burda, yeni geldiği için. gezip tozmak derdinde can sıkıntısı. İhtimal tabi.

Bence şu da olabiliir onun uğraşacak kimsesi yok burda, yeni geldiği için. gezip tozmak derdinde can sıkıntısı. İhtimal tabi.

olabilir bencede... askere giden bazı erkeklerde yapıyor bunu.. askerde vakit geçsin diye sevgili gibi olup, döndükten sonra bırakan...
her iki ihtimalde de bu doktor kardeşimiz pek masum gelmedi :KK66:
ama günahını da almayalım... vebali boynuna :-)

şimdi tekrar tekrar özür dileyecektir
önemseme bahane arama, bahane yaratmasına izin verme
üstelersen o da uzatacaktır erkekler temcit pilavını hiç sevmez :))
sıradanlaştır olayı, faceden ekliyse aşksız paylaşımlar yap şarkı dinliyor yap, dinleniyor vs ama olumlu paylaşımlar olsun onu dert ettiğini belli etme, bir araya gelirsenizde neşeni kaybetme heyecanlı bir şeyler anlat,

vauuvvv :KK9::KK9::KK9:
güzel fikir bacım... karşıdakini delirtmek için biçilmiş kaftan :rolleyes:

olabilir bencede... askere giden bazı erkeklerde yapıyor bunu.. askerde vakit geçsin diye sevgili gibi olup, döndükten sonra bırakan...
her iki ihtimalde de bu doktor kardeşimiz pek masum gelmedi :KK66:
ama günahını da almayalım... vebali boynuna :-)

Bu çocuk izmirde okumuş biraz kızlara düşkün bir yapısı var açıkçası. Ben biraz sert geldim ona, Bir şey söylediğinde "işine gelmiyorsa"yı hissediyor ve her seferinde çok fevrisin ya diyor. Uğraşacak bir tipe benzemiyor egosu fazla yüksek ama şaşırıyorum :) Neyse bekleyip görelim :) sonuçları paylaşırım :)

Kızlar biri ile görüştüğümü daha önceden söylemiştim burada. Neyse sadede geliyorum :) Daha az önce oldu olay çok taze :) Bugün görüşecektik.Sabahtan bana mesaja attı Akşam buluşalım diye, hatta akşam maç var beraber izleyelim dedi. . Tmm dedim. Bir kaç saat sonra "maç izlemek için plan yapıyor arkadaşlar, gitsem bana kızar mısın" dedi. Bende git erkek erkeğe daha eğlenceli olur maç izlemek dedim. Maçtan sonra görüşürüz dedi. Tmm dedim benimde özel dersim vardı bugün iki tane. Bunun maç izleyeceği arkadaşına yakın olan özel derse gittiğim öğrencimi arayıp saati akşama aldım diğerini de iptal ettim yarına erteledim bunla görüşmek için sırf. akşam oldu özel dersteyim bana mesaj attı, ben gelemem ki ya. Bütün iş arkadaşlarım burda dedi. Nasıl sinirlendim anlatamam. Özel dersim de maç izlediği arkadaşının evine çok yakındı tmm madem öyle 5 dk in aşağı dedim nasıl ineyim dedi. ( Sırf bahane mi uyduruyor diye öğrenmek istedim). Bende böyle böyle yaptım senin için biliyorsun dedim. Ne desen haklısın, özür dilerim dedi. Baya bir özür diledi. Bende aaa asıl ben özür dilerim senden birşey beklediğim için dedim. Utandırıyorsun beni özür diliyorum senden başka da birşey diyemem dedi. Sonra bana mesaj fln attı hiç cevap vermedim. az öncede aradı açmadım. Cevap vermeli miyim sizce?
nasıl tanıştınız siz bu çocukla?

canım belki başkalarıyla da görüşüyo olabilir, bu yüzden sana böyle davranıyodur..

Olabilir ben güvenmiyorum zaten tek isteğim yanlış kişiyse boşuna vakit harcamamak. Anlarız bakalım bekliyorum ne kadar uğraşacak

Acabaa o evde mı degıldı, yoksa ıcerde kızlı erkeklıler mıydıı?? Bence bıkac gun trıbı haketmıssın verme cevap..

Ne olursa olsun insan ailesine bile iki dakikaya geliyorum der çıkar. Bariz yalan söylüyor...

Bende denemek için söylemiştim zaten bunu. Ama inmedi. Ben ne söyleyip aşağı inicm (Kendisi doktor ) bizim bütün doktorlar burda inemem ki dedi. Bende son kez soruyorum iniyor musun dedim. Maalesef cnm kusura bakma ne desen haklısın dedi.

Bence tam bir gerizekali. Doktor olmus ( nasil olmussa bu zekayla) ama adam gibi adam olamamis. Insan iner bir 5 dakikaligina. Arkana bakmadan kac bu ozurluden:)) yaptigi cok kaba bir davranis.

Bence tam bir gerizekali. Doktor olmus ( nasil olmussa bu zekayla) ama adam gibi adam olamamis. Insan iner bir 5 dakikaligina. Arkana bakmadan kac bu ozurluden:)) yaptigi cok kaba bir davranis.

Ben onun için bir özel dersimi iptal ettim diğerininde saatini taaa akşama bıraktım ya. Kimseye değer vermicem bundan sonra :110::110::110:

Bariz yalan söylemiş (Günahı boynuna). Bence de o evde değildi. Boşuna kendi planlarınızı ona göre değiştiriyorsunuz. Yoğunluğunuzun arasına o sıkışmaya çalışmalı.

Sonradan bende pişman oldum evet :/

X