- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
-
Anlatımınız çok kötü önce onu söyleyim. Ve bu adamla ilişkiyi kesin bence. Aranızda ne var tam anlamadım da. Işlerini size yaptırıyor çizimlerinize benim diyor.
Kisacasi bu adam karsisindakini kullanyior ve isini de begenmeyip kusur ariyorAllah rızası için anlayan anlatsın
Cok dogru, aynen de böyle yapacakti benim düsüncem de bu. Asalagin teki. Evet cizilenler yazilanlar arastiriliyor ve kendisinin diye yutturamadigindan bana döndü. Benim o resmi model olarak almam bile hataymismis onlar bulurlarsa sinavi yanarmismis bi de beni sucluyor giti kendi isini kendin yap banane. O beni kapi önüne koymadan ben ona aynsini yapmaliyim yani hayatimdan cikarmaliyim.Uzak dur tabi onun bunun sırtından geçinmeye çalışan biri çok biliyorsa kendi çizseymiş anladığıma göre çizilenler araştırılıyor yoksa ben çizdim diye yutturacaktı onun derdi ben çizdim diye kimseyi kandıramamış olması kimbilir şimdiye kadar kaç kişiden böyle faydalanmıştır böyleleri önce yakın durur sana işini yaptırır sonra işi bitince seni kapıya koyar
E o zaman cevabı kendin biliyorsundur ?Kisacasi bu adam karsisindakini kullanyior ve isini de begenmeyip kusur ariyor
Evet baya karışık anlatmışsınız olay örgüsünü.Tesekkür derim, sagolun yorumunuz icin.
Anlatiminiz cok kötü kismini tam anlamadim. Türkce harfler klavyemde olmamasi mi? Ya da karisik mi anlatiyorum? Sadece bilmek icin soruyorum bidahasine düzelteyim diye.
Sınavı yanarmıymış pişkin şey senin yaptıkların olmasa sınava bile belki giremeyeceğinden yada boş gireceğinden haberi varmıymış çok uyanık biri bu hayatından uzaklaştırCok dogru, aynen de böyle yapacakti benim düsüncem de bu. Asalagin teki. Evet cizilenler yazilanlar arastiriliyor ve kendisinin diye yutturamadigindan bana döndü. Benim o resmi model olarak almam bile hataymismis onlar bulurlarsa sinavi yanarmismis bi de beni sucluyor giti kendi isini kendin yap banane. O beni kapi önüne koymadan ben ona aynsini yapmaliyim yani hayatimdan cikarmaliyim.
maalesef sosyal hayatımda akademık hayatımdakı kadar basarılı degılımBazı konularda hep aynı şeyi yaşıyorum. Başlıktaki soruya bakıyorum, sonra konuyu okuyorum ve diyorum ki "konu sahibi gerçekten hala bunu soruyor olabilir mi? " Doktora yapmayı planlayan biri olarak gerçekten bu kişiyle ilgili bir karar veremiyor olamazsınız.
Maalesef cok sinirliydim yazarkene cünki yazmadan az evvel olduEvet baya karışık anlatmışsınız olay örgüsünü.
OlsunMaalesef cok sinirliydim yazarkene cünki yazmadan az evvel olduSImdi tekar okuyunca sakin kafayla hak verdim size corba gibi olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?