• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar acil...kocam ve yalanları :(

Evlenmeden once soyledikleri ve yaptiklari hakkinda mecbur kaldim yoksa aramizi bozacakti ayirmaya calisiyordu dedi.o kelimeye karsi hicbirsey soylememis olmasini bende rahatsiz edici buluyorum ama daha olumlu yonden bakmam gerekiyor su an icin yoksa kusur arayacak olursam kusur cok. Kusurlarini gormek beni suan daha cok yipratir cunki halihazirda ayrilmam mumkun degil. O kadinla arasinda bir bag olsa bana evlenmeden once attigi mesaj lari atan yine yapmazmiydi. Hicbisey olmasa ses kaydi yapar yine atardi. Evlendikten sonrada sadece 1 kere para yollamis onuda cocukla tatile gidecekmis annesi ve annanesi onun icin istedi verdim dedi. Su anda umutvar olan kisma sarilmaliyim. Karsimda yarim bardak su var ama bardagin dolu tarafini gormeliyim.

Herşeye de bir cevabı var. Hayat güzel kuşlar kelebekler falan.

O adama hala "es" diyebilmek iyi cesaret. Neyin karsiliginda yolluyormus o kadar parayi? Neden ilisigini kesmemis? Kesinlikle birakilmasi gereken biri ama cocuklariniz var tabii... Yalan agzina yuva yapmis denir boyle tiplere, Allah esirgesin hic bi zaman ne dediginden emin olamazsin.

Kizlar iyi geceler
benim derdim cok karmasik. Biraz uzun olursa yazi ozurdilrim. Okuyanlarada tesekkur ederim. Biz esimle 5 yil once tanistik. Tanistigimizda karisindan ayrilali 4 ay olmustu ve bana eski karisindan bahsederken cok kotu kelimeler kullanip adini dahi duymak istemiyorum diyordu. X kadin esimi aldatmis evliyken ve esimde yakalamis bunu. Zaten cocuk icin devam ediyordu son 3 yil ayni odada bile yatmadik diyordu. 1.5 yil gorustuk esimle tabi bu arada eski esinden bir cocugu oldugu icinde mecburen telefonda gorusmeleri gerekiyordu arada bir. Cok asik olmustum esime ve ne derse ona inaniyordum. X ariyomu hic dedigim zaman yok aramiyo derdi genelde. 40 yilin basinda cocuk icin ariyo derdi.1.5 yili doldurdugumuzda evlendik. Esimin kendi isyeri var. Ben muhasebe ogretmenligi yapiyordum. Baska yerde calismami istemedi benim yanimda dur hesaplari girip irsaliye kesersin bende sana yine eleman gibi maaş veririm dedi bende kabul ettim. Evliligimizin 2.ayinda isyerinin telefonunu x aradi ve bana olmayacak hakaretler etti. Yuvami yiktin o...pu falan dedi tabi bende cevabini verdim. Ben tanistigimda siz ayrilmistiniz dedim. Bana o beni seviyor hala seni istemiyor falan diyordu ama aldirmiyordum. Sonra bana bi dolu mesaj resmi yolladi. Esimin numarasi hemde. Bende hat detayina baktim gercekten yazmis. Benim hakkimda ben ona mecburum benim icin kocasindan ayrildi falan demis. Halbuki biz tanismadan 2.5 yil once ayrilmistim ben. Esimin yanliz yasadigi eve falan gelmis barismak icin yalvarmis o kadin. Esim ona her ay tonlarca para falan yollamis. Kadin bana bunlarin hepsini ispatladi ve dediki sizi ayirmadan bana huzur yok. Seni ortalik mali yapcam dedi. Esimin cep telefonunu arayip bagira bagira benden o..pu diye soz etti ama esim gik bile demedi. Ben bu olaylarin ustune ayrilmayi dusunurken hamile oldugumu ogrendim. Esim yalvardi yakardi seni seviyorum bidaha asla gorusmem onunla dedi affettim. Ardindan dogum yaptiktan sonra ise gidemiyordum ben ve esime soruyordum x ariyomu diye. Yok deyip bide yeminler ediyordu. Bi sekilde is yerini aradigi ve hatta esimin yine para yolladigini ogrendim. (Bu arada para kesinlikle cocuk icin degil. Cocuga annesi bakmiyor anannesi bakiyor ona veriyoruz biz parayi) neyse vel hasil ben yeni dogum yaptigim icin bunuda affettim ama son sansin dedim. O gunden bu yana pesinede dusmedim acikcasi ve kaza kursunu gibi bi daha hamile kaldim oglum 3 aylikken. Simdi iki cocugumuz var. Bugun tesadufen instegramina bakarken arama yerine x in bas harfini yazar yazmaz onun ciktigini farkettim. Demekki arada bakiyo takip ediyo ne yapip yapmadigini. Ne yapcam ben? Soylesem kesin inkar edecek yine. Cok uzuluyorum yalanlarini duymaktan biktim. Esimi seviyorum ikide cocuk var ama ya gercekten eski esini seviyorsa diye dusununce kahroluyorum. Bi akil verin lutfen.

Ah canim benzer olaylari bende yasadim hatta halen yasiyorum allaha sükür eski evliliginden cocugu yok bizim bir cocugumuz var.. Bu tip erkekler iki kadini idare etme pesinde biri evde biri cepte cocuk yap akla hata etmissin hadi birinci oldu ikinciyi neden yaptin olmasaymis ama olmus.. Sana tavsiyem kendini hertürlü garantiye al kesinlikle ezdirme kendini ve uzak tutmaya calis o kadindan esini yoksa huzurun bozulur acikca söyle mesafesini koysun olmaz böyle ayni seyleri bende yapiyorum ve suan bende ayrilma durumuna geldim ve inanlil az bir sekilde esimin yalanlari yüzünden ondan sogudum .. Allah yardimcin olsun

Kizlar iyi geceler
benim derdim cok karmasik. Biraz uzun olursa yazi ozurdilrim. Okuyanlarada tesekkur ederim. Biz esimle 5 yil once tanistik. Tanistigimizda karisindan ayrilali 4 ay olmustu ve bana eski karisindan bahsederken cok kotu kelimeler kullanip adini dahi duymak istemiyorum diyordu. X kadin esimi aldatmis evliyken ve esimde yakalamis bunu. Zaten cocuk icin devam ediyordu son 3 yil ayni odada bile yatmadik diyordu. 1.5 yil gorustuk esimle tabi bu arada eski esinden bir cocugu oldugu icinde mecburen telefonda gorusmeleri gerekiyordu arada bir. Cok asik olmustum esime ve ne derse ona inaniyordum. X ariyomu hic dedigim zaman yok aramiyo derdi genelde. 40 yilin basinda cocuk icin ariyo derdi.1.5 yili doldurdugumuzda evlendik. Esimin kendi isyeri var. Ben muhasebe ogretmenligi yapiyordum. Baska yerde calismami istemedi benim yanimda dur hesaplari girip irsaliye kesersin bende sana yine eleman gibi maaş veririm dedi bende kabul ettim. Evliligimizin 2.ayinda isyerinin telefonunu x aradi ve bana olmayacak hakaretler etti. Yuvami yiktin o...pu falan dedi tabi bende cevabini verdim. Ben tanistigimda siz ayrilmistiniz dedim. Bana o beni seviyor hala seni istemiyor falan diyordu ama aldirmiyordum. Sonra bana bi dolu mesaj resmi yolladi. Esimin numarasi hemde. Bende hat detayina baktim gercekten yazmis. Benim hakkimda ben ona mecburum benim icin kocasindan ayrildi falan demis. Halbuki biz tanismadan 2.5 yil once ayrilmistim ben. Esimin yanliz yasadigi eve falan gelmis barismak icin yalvarmis o kadin. Esim ona her ay tonlarca para falan yollamis. Kadin bana bunlarin hepsini ispatladi ve dediki sizi ayirmadan bana huzur yok. Seni ortalik mali yapcam dedi. Esimin cep telefonunu arayip bagira bagira benden o..pu diye soz etti ama esim gik bile demedi. Ben bu olaylarin ustune ayrilmayi dusunurken hamile oldugumu ogrendim. Esim yalvardi yakardi seni seviyorum bidaha asla gorusmem onunla dedi affettim. Ardindan dogum yaptiktan sonra ise gidemiyordum ben ve esime soruyordum x ariyomu diye. Yok deyip bide yeminler ediyordu. Bi sekilde is yerini aradigi ve hatta esimin yine para yolladigini ogrendim. (Bu arada para kesinlikle cocuk icin degil. Cocuga annesi bakmiyor anannesi bakiyor ona veriyoruz biz parayi) neyse vel hasil ben yeni dogum yaptigim icin bunuda affettim ama son sansin dedim. O gunden bu yana pesinede dusmedim acikcasi ve kaza kursunu gibi bi daha hamile kaldim oglum 3 aylikken. Simdi iki cocugumuz var. Bugun tesadufen instegramina bakarken arama yerine x in bas harfini yazar yazmaz onun ciktigini farkettim. Demekki arada bakiyo takip ediyo ne yapip yapmadigini. Ne yapcam ben? Soylesem kesin inkar edecek yine. Cok uzuluyorum yalanlarini duymaktan biktim. Esimi seviyorum ikide cocuk var ama ya gercekten eski esini seviyorsa diye dusununce kahroluyorum. Bi akil verin lutfen.

Kizlar iyi geceler

Az önce zank diye cevapla butonuna basmışım yanlış oldu neyse

Diyeceğim şu ki "çocuk için dvm ediyorum" cümle kalıpları bana göre değil
Adamı sittin sene vazgeçiremezsin yaptıkları ve yapacaklarından
Malesef bu jenerasyonda evlilik sürdürmek / sürdürecek kişi bulmanın yolu çok çetrefilli
Boşan diyip yuvanı yıkmak gibi bir kavramın kılıfına gir diyemem
Ben şu gibi durumda kesinlikle dvm ettiremezdüm ki ettirmedim de zaten ...

Cok gerildim gercekten kusurabakmayin kirici olmakta istemiyorum. Ama disardan izlemek kadar kolay olmuyo icerde yasamasi. Bide esim beni aldatmis degil evet yalan soyledi bunu inkar etmiyorum ama aldatmadi.
Nasıl bu kadar emin olabiliyorsunuz Ayrıca yalan da bir aldatma biçimi değil mi

Bu kaza kurşunu nedir ya? 2 evlilik yapmış kadınsın korunmadan bu kadar mı bihabersin??
xenforo-smilies-kk57.gif

Hiçbişey ile korunduğun gayet açık.
Senin için çok önemli değil bence eski karısı ile görüşmesi bugün yarın 3. Çocuğun da yine bir kaza(!) ile yolda olduğunu öğrenirsin.
Ne yapacaksın sorusunun cevabı bende yok ama ne yapmalıydın sorusunun cevabı gayet ortada

Bakın hiç birşeyden haberiniz olmadığı çok belli. Böyle bir olay yüzünden mahkemeye veremez.

Ayrıca bir insanın namusunu 3. tekil şahıslar mı belirliyor. Birisi size **** dedi diye siz *** mi oluyorsunuz?

Bir insanın namusunu kendisi belirler siz çok yanlış öğrenmişsiniz bazı şeyleri. İnsanların ağzı torba değildir büzemezsin demişler.

Zaten konu sahibi de karşı taraftan sürekli burda aynı kelime ile bahsediyor.. O yüzden çok da hak savunacak bir durum yok ;) Psychopaths Psychopaths

Bu kaza kurşunu nedir ya? 2 evlilik yapmış kadınsın korunmadan bu kadar mı bihabersin??
xenforo-smilies-kk57.gif

Hiçbişey ile korunduğun gayet açık.
Senin için çok önemli değil bence eski karısı ile görüşmesi bugün yarın 3. Çocuğun da yine bir kaza(!) ile yolda olduğunu öğrenirsin.
Ne yapacaksın sorusunun cevabı bende yok ama ne yapmalıydın sorusunun cevabı gayet ortada
Keske yazdiklarimin hepsini okuyup yorum yapsaydiniz ezbere degilde

Buraya dert yazar akıl isterler, işlerine gelmeyen görüşü eleştirirler, madem görüş istemiyorsun neden yazdın diyince de derdimi paylaşmak istedim derler... Konu sahibi sen de onlardansın sana ne desem boş....
Konu çok da basit bir konu değil. Senin gerekçelerine göre kaldırabileceğin birşeydir, bazılarına göre yenilir yutulur değildir. Umarım düşüne düşüne ilerde psikolojik rahatsızlıklara yol açmaz. Mücize bir şekilde çocuk sahibi olmuşsun, Allah bağışlasın, onlar da senin yaşadığını yaşayacak diye birşey yok sonuçta. Yani bazı gerekçeleri çocuklara dayandıramazsın.
Hem eşinin yaptıklarını yazıyorsun, birisi aleyhine birşey yazdığında da onu savunuyorsun. Sen bence önce kendinle yüzleş. Kendinden bir emin ol.
Ha bir de karşı taraftan o...pu diye bahsetmen hiç hoş değil. Sana böyle dedi diye yakınıyorsun senin de iki lafında birisi böyle. Sen onu sadece eşinin anlattığı kadarı ile tanıyorsun. Yaşadığın ilk sorunlu evliliğe rağmen, ikinci evliliğine sadece ve sadece evlenmiş boşanmış bir adamın anlattıklarına inanarak başlamışsın yine de insanlara önyargı ile yaklaşmaya devam ediyorsun..

Buraya dert yazar akıl isterler, işlerine gelmeyen görüşü eleştirirler, madem görüş istemiyorsun neden yazdın diyince de derdimi paylaşmak istedim derler... Konu sahibi sen de onlardansın sana ne desem boş....
Konu çok da basit bir konu değil. Senin gerekçelerine göre kaldırabileceğin birşeydir, bazılarına göre yenilir yutulur değildir. Umarım düşüne düşüne ilerde psikolojik rahatsızlıklara yol açmaz. Mücize bir şekilde çocuk sahibi olmuşsun, Allah bağışlasın, onlar da senin yaşadığını yaşayacak diye birşey yok sonuçta. Yani bazı gerekçeleri çocuklara dayandıramazsın.
Hem eşinin yaptıklarını yazıyorsun, birisi aleyhine birşey yazdığında da onu savunuyorsun. Sen bence önce kendinle yüzleş. Kendinden bir emin ol.
Ha bir de karşı taraftan o...pu diye bahsetmen hiç hoş değil. Sana böyle dedi diye yakınıyorsun senin de iki lafında birisi böyle. Sen onu sadece eşinin anlattığı kadarı ile tanıyorsun. Yaşadığın ilk sorunlu evliliğe rağmen, ikinci evliliğine sadece ve sadece evlenmiş boşanmış bir adamın anlattıklarına inanarak başlamışsın yine de insanlara önyargı ile yaklaşmaya devam ediyorsun..
ah ağzına sağlık.. kendinde empati yapmamız açısından kendisinden bahsetmiş. acaba kadınla konuşurken konu sahibi kendinde empati yaptınmı. çoçuklarını düşünüyorsan onlara böyle hayatı reva gördüğün için sana ilerde kızıcaklar hiç düşündünmü bunu? yani babasının yalancı biri olduğunu öğrendiklerinde, annesini kandırdığını öğrendiklerinde ve sinir hastası bir anne ile büyüdüklerinde. çoçuğumuzun yanında tartışmıyoruz diyırsunuzda çoçukların anlaması için yüksek sese gerek onlar zaten hisseder. sadece çoçuklara acıyorum sizin gb sorumsuz insanlara acıyamıyorum. Alllah size güç versin o çoçuklar için :KK67::KK67::KK67::KK67:

Kizlar iyi geceler
eşinin yalanları eski eşi aradaığında gıkını bile çıkartmamış olması ayrılma sebebi benim için.sorunlarınız olduğu halde keşke 2.ye hamile kalmasaydınız bunca yalanı varken uzak dyrsaydınız cinsl anlamdada.olan olmuş artık gerçi.hala arattığına göre neden merak ediyor olabilir inkar etsin etmesin araştırın bence.

Keske basında yol verseydınız bu adama.. Cocugu ıcın katlanıyor takıp edıyor dıyeceksınız ama cocukla alakası yokmus.. Cocugu da keske bı sekılde yanınıza aldırsaydınız.. Olan cocuguna olmus.. Cocugu ıle cok alakalı bı babamıdır esınız?

Nafaka olarak odemesı gereken tutarı belkı gonderıyordur.. Sizi basbaya aldatmıs olmasını hıc bır acıklama affettıremez aslına bakarsanız.. Iyı yada kotu nıyetli..

Bazen dua ediyorum sadece. Rabbim ayipsiz ayrilik ver diye. Canim yandi cigerim yandi. Omur boyu sevgisiz gececek bi evlilige layik gorup buna mahkum etmis beni. Oysa sevmek sevilmek guvenebilmek benimde hakkim degilmiydi. Bu icimdeki aci nasil diner bilmiyorum

Ayy canim aynen güvenin olmadigi yerde kendini yer bitirirsin hic birsey gecirmez acini zamanla alisirsin sadece onla yasamaya kendine ve cocuklarini garanti altina al ve bekle

Numaradan da olsa deneme amaçlı eşine, ben aranızdan çekilmeye karar verdim.
Gizli gizli arama, gizli gizli para gönderme. Açık açık istediğini yaşa onunla.
Çocuklarımla gidiyorum bana bir şey göndermene gerek yok, kuruş bile beklemiyorum
desen ne olur tepkisi eşinin acaba?

Seni gerçekten sevip sevmediğini buna tepkisinden anlayabilirsin bence.

Back