Sizce bu şahıstan uzak mı durmalıyım? Ya da o mu benden uzak durmalı :)

Adamda disiplin yok , kalan islerini sana yaptiriyor. Sen de bununla doktora yapma hayali kuruyorsun. Sadece kendin basvursan daha cok basarili olursun ama doktora icin master gerekmiyor mu?

Son düzenleme:
Birlikte doktora yapma nedir ki allah aşkına bu adam size tezini de yazdırır akademik hırsızlıkta gelinen son nokta...

Çalışıyorum çocuğum var üstüne adamın çizimini yaptım demişsiniz. Neden yani? Bunca hakareti eden hırsız bir adama yaranmak için harcadığınız vakti neden evladınıza ayırmıyorsunuz?

Bnm anladığım sen onun işlerini yapıyorsun birde beğenmiyor haspamm... Salla gitsin

Asalak gibi yapışmış aman uzak dur. Mutlaka başka yol bulunur

"Yazarkene....."
Doktora yapacak siz misiniz gerçekten? Bu ülkede doktora ayağa düşmüş hiçbi.değeri yok o halde
Yurt dışında yaşıyormuş , orda büyümüş olabilir türkçeyi kullanamasi iyi olmayabilir. Doktora neden ayağa düşsün zaten türkçeyi kullanmıyordur konusma şekliyle yazıyordur

"Yazarkene....."
Doktora yapacak siz misiniz gerçekten? Bu ülkede doktora ayağa düşmüş hiçbi.değeri yok o halde

Türkçe benim anadilim degil ki. Yabanci dil gibi benim için. Metni yazarkene o kadar zorlandim ki. Zaten bu yüzden sonunda Avrupada yasadigimi belirttim Tezi Almanca olarak yazacagim. Ne alaka ayaklar altina alinmak felan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yurt dışında yaşıyormuş , orda büyümüş olabilir türkçeyi kullanamasi iyi olmayabilir. Doktora neden ayağa düşsün zaten türkçeyi kullanmıyordur konusma şekliyle yazıyordur
Evet aynen öyle, Türkçeyi hiçbir alanda kullanmiyorum ki. Hatta Türkçe dersi bile almadim. Hep Ingilizce Almanca Latince yani Avrupa dilleri. Bu yazdiklarim ögrendiklerim de kendi çabamla oldu. Sadece kulaktan kulaga olan Türkçeyi yazabiliyorum. Hiç yazamayan var ben halime sükrediyorum.

Adamda disiplin yok , kalan islerini sana yaptiriyor. Sen de bununla doktora yapma hayali kuruyorsun. Sadece kendin basvursan daha cok basarili olursun ama doktora icin master gerekmiyor mu?
Hepsi tamam, master bitti yillar evvel. Evet kendi isini kendi yapsin

Çok tatlı ve çok iyi niyetli birisiniz. Yazılarınızdan direkt anlaşılıyor. Bu insanla ilişkinizi kesin. Maalesef o sizin gibi temiz biri değil. Allah yolunuzu açık etsin, kendiniz gibi insanlarla karşılaşın inşallah

çok tesekkür ederim bu yorumunuz için. ❤Ben çok saf biriyim kalp kirmaktan nefret ederim...kendimden çok ödün veriyorum bazen

çok tesekkür ederim bu yorumunuz için. ❤Ben çok saf biriyim kalp kirmaktan nefret ederim...kendimden çok ödün veriyorum bazen

Evet onu işiniz gücünüz ve çocuğunuz arasında böylesine birine yardım etmenizden ben de anladım saf kalplisiniz. Olsun napalım elbet vardır bizim gibilerin de mükafatı

Evet onu işiniz gücünüz ve çocuğunuz arasında böylesine birine yardım etmenizden ben de anladım saf kalplisiniz. Olsun napalım elbet vardır bizim gibilerin de mükafatı❤
Ben gerizekali aptalin tekiyim. Bu beni zaten doktora meselesiyle kendine çekti aslinda iliski felan istemiyordum. Zaten yeni ayrilmistim...aptalim iste hayir diyemeyen bir saf O kadar utangacim ki konusurkene insanlarin gözlerine bile bakamiyorum

Siz farklı bi üyelikle bu adamı defalarca yazdınız hep uyardık sizi hala devam ediyorsunuz. Adam kullanıyor sizi ,size de müstehak diyorum,böyle bi ilişkiyi hakediyorsunuz demek ki

Bence ikiniz de uzak durun

Onun sizi kullanması çirkin

Sizin internetten alıp onun sınavda kullanacağı bir çizimin sizin olduğunu söylemeniz çirkin

Mesafe candır

Yok o huyunu yenmelisin bence, bu senin iyi niyetinden yararlanmak isteyenlerin dikkatini çeker, hedef haline getirir seni. Böyle gözlerinin içine içine bakacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…