- 7 Şubat 2017
- 761
- 518
- 103
- 40
- Konu Sahibi Zomzom3535
Konusdugum birinin haftaya sınavı var. Geçen hafta idi ama yetiştiremediği için iptal etti. Benden çizim yapmamı istedi çizimim güzel diye. Hayır diyemedim aslında pek vaktim yok full çalışıp ve küçük çocuğum olduğu için. Zaten de yazdıklarını okuyup düzeltiyorum düzenli olarak (mail/ yazışma/ sınav için onlarca sayfa bazen 20). Ben şimdiye dek ondan sadece bir kere kısa bir bilgilendirme mektubu okumasını istedim ( üç satır). Neyse ki vakit darligindan sikayet ediyordu, yetismesi gerekiyordu. Benden baska da yapacak kimse yok. Benim de vaktim yok...netten clipart yani resmi düzenleyip onu onun gönderdigi resme yerlestirdim. Ögretmenlik sinavi bu ve o bos spor salonuna çizim çocuklar yerlestirilmesi gerekiyordu. Iste ben de sifirdan çizmeye vaktim yoktu, kiramadim da ve resmi biçip yerlestirdim. Bu bile epey vaktimi aldi iki gün (iki aksam) isimden sonra bununla ugrastim. bir de sifirdan çizseydim bi haftayi bulurdu Çünki bir degil birçok farkli sinif dolusu çocuk resmi çizmek lazim. Bugün halini hatrini sormak için aradim. Ben senin bana gönderdigin resmni googledan buldum dedi. Oysa ki „Kendi cizimim“ diye yazmistim dedi. Resmi örnek olarak aldigimi dedim. Hayir yapamazsin, onu sen yapmadin diyor. Tamam sen arastirip hazirini bulduysan onu kullan o zaman dedim. Bik bik bik üsteledi. Durumu izah ettim ben calisan birisiyim, full calisiyorum cocugum var ve isin bitsin diye ortada kalma diye yaptim dedim. Ayrica senin de „kendi cizimim“ yazman dogru mu? dedim. „Sen resmi biri degilsin ki? dedi. Bunun icin daha önce de birsürü (kendi cizimim olan, modelsiz) calismalar yapmistim demek ki hepsi icin „kendim yaptim“ demis. Ilerde calismalar yapmayi planliyorduk. Ben acikcasi sicak bakmiyorum. Demek ki o kitabi bana yazdirip cizimlerimi de kendinin gibi gösterip Isimin üstüne konacak?
Cok yalan söylüyor ve olaylari carpitiyor. Mesela vaktim yok senden sonra hemen yattim dedi gecen ama sabahin 3 üne kadar Whatsappte. Ya da „bu sefer böyle böyle oldu ama önceki benim icin yaptigin calismalarda....“ diye devam ederkene patladim sanki ben onun icin calismak zorundayim. Eskilerle ne alakasi varya. „Memnun degilsen baskasina okutursun“ dedim cünki bundan önce „baskasina okuturum“ gibisinden konusmustu ve hala bunu diye diye bana gönderiyor. Neymis ben rest cekıyormusun ‘sen bana rest cekemessın tamam mı. Ben seninle olmasi gerektigi gibi konusuyorum“ dedi. Söyledigi bir deyim vardi (ben dogma büyüme Almanya) anlamini bilmedigim icin ne demek istiyorsun dedim ve bana „sen Googlenin ustasisin ya, git arastir“ dedi sinirden agladim. Laf soktu. Sonra inkar etti neymis ben googleyi iyi kullandigim icin demismis, inanmiyorsam bu benim sorunummus. “senin sorunun falan böyle konusmak mi normal?“ dedim. Buna neden katlandin diyorsunuzdur, Birlikte doktora yapma fikrinden kaynaklandi ama ben bu sahsa güvenemem. (Doktora Almanca olarak yazilacak, Türkçeme bakmayin Iyi olmadigini biliyorum). Bana daha önce de netten baskasinin bir calismasini göndermisti (ben yazdim düzelt demisti). Sonra da inkar etti. Yapip inkar ediyor hep ya da yalan söylüyor. Ben de o üstüme gelince bunu yüzüne vurdum. Sen böyle böyle yaparkene iyiyidi dedim. Baktim tami tamina iki saat tartismisiz telefonda. Zaten de agliyordum konusamadim ve „konusmuyorsun“ dedi. Aglayinca konusamiyorum ben bogazim agriyor dügümleniyor... SIzce ben ne yapayim? Yere batsin doktorasi. Kendim Profesör bulacagim. Tarihten bitane buldum ama sanirim tarihte degil egitim alaninda uzmanlasmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum...Pek arkadasim yok hatta tek konusdugum sahis (ailemden haric)... bide daha aksama görüsürüz dedi hayret bi sey.
Cok yalan söylüyor ve olaylari carpitiyor. Mesela vaktim yok senden sonra hemen yattim dedi gecen ama sabahin 3 üne kadar Whatsappte. Ya da „bu sefer böyle böyle oldu ama önceki benim icin yaptigin calismalarda....“ diye devam ederkene patladim sanki ben onun icin calismak zorundayim. Eskilerle ne alakasi varya. „Memnun degilsen baskasina okutursun“ dedim cünki bundan önce „baskasina okuturum“ gibisinden konusmustu ve hala bunu diye diye bana gönderiyor. Neymis ben rest cekıyormusun ‘sen bana rest cekemessın tamam mı. Ben seninle olmasi gerektigi gibi konusuyorum“ dedi. Söyledigi bir deyim vardi (ben dogma büyüme Almanya) anlamini bilmedigim icin ne demek istiyorsun dedim ve bana „sen Googlenin ustasisin ya, git arastir“ dedi sinirden agladim. Laf soktu. Sonra inkar etti neymis ben googleyi iyi kullandigim icin demismis, inanmiyorsam bu benim sorunummus. “senin sorunun falan böyle konusmak mi normal?“ dedim. Buna neden katlandin diyorsunuzdur, Birlikte doktora yapma fikrinden kaynaklandi ama ben bu sahsa güvenemem. (Doktora Almanca olarak yazilacak, Türkçeme bakmayin Iyi olmadigini biliyorum). Bana daha önce de netten baskasinin bir calismasini göndermisti (ben yazdim düzelt demisti). Sonra da inkar etti. Yapip inkar ediyor hep ya da yalan söylüyor. Ben de o üstüme gelince bunu yüzüne vurdum. Sen böyle böyle yaparkene iyiyidi dedim. Baktim tami tamina iki saat tartismisiz telefonda. Zaten de agliyordum konusamadim ve „konusmuyorsun“ dedi. Aglayinca konusamiyorum ben bogazim agriyor dügümleniyor... SIzce ben ne yapayim? Yere batsin doktorasi. Kendim Profesör bulacagim. Tarihten bitane buldum ama sanirim tarihte degil egitim alaninda uzmanlasmak istiyorum. Yurtdisinda yasiyorum...Pek arkadasim yok hatta tek konusdugum sahis (ailemden haric)... bide daha aksama görüsürüz dedi hayret bi sey.
Son düzenleyen: Moderatör: