Sizce bu şahıstan uzak mı durmalıyım? Ya da o mu benden uzak durmalı :)

kendinizi kullandırtmayın.adam besbelli bir manipulatör ve usta bir adam kullanıcı.üstelik saygısız.derhal ilişkinizi kesin ve ona harcadığınız vakti kendinize ve çocuğunuza ayırın.

Bence ikiniz de uzak durun

Onun sizi kullanması çirkin

Sizin internetten alıp onun sınavda kullanacağı bir çizimin sizin olduğunu söylemeniz çirkin

Mesafe candır
Aslında benim olduğunu söylemedim, o öyle sandı. Örnek, taslak aslında. Kendi çizimlerime normalde imza atarım. Hem o bana iş yaptırıyor hem de bir yandan da bana güvenmiyor da aratmış interneti. Resim aratma özelliği de var artık, bulmak zor değil. Demek ki güvenmiyordu bir yandan da böyle yapmış. Bunu kendisine de söyledim. Neymiş tesadüf görmüşmüş. Nasıl tesadüf görecek ki. Özellikle aratmak lazım. Üste çıkmak için de “tesadüf gördüm, inanmıyorsan bu senin sorunun” dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
kendinizi kullandırtmayın.adam besbelli bir manipulatör ve usta bir adam kullanıcı.üstelik saygısız.derhal ilişkinizi kesin ve ona harcadığınız vakti kendinize ve çocuğunuza ayırın.

Her halt da var bunda. Bilgisayarını karıştırıp başka kadınlar arattığını, onlarla kontakt kurmaya çalıştığına şahit oldum:/ hayatımdan çıkarmak istiyorum . Vampir gibi

Sevgili merana, Türkçe yazıldığı gibi okunmaz zaten merak etme kulaktan kulağa duyup yazman büyük bir yetenek tebrikler.
Ayrıca bir üye “Siz farklı bi üyelikle bu adamı defalarca yazdınız hep uyardık sizi hala devam ediyorsunuz.” demiş, cevap vermek ister misin?

Neden diye soruyorum? Bir takıntı, saplantı bir bağlılık mı var? Nasıl bir ilişki ve seviyesi muamma. Ama sonuç içler acısı senin için en sağlıklısı uzak durmak olacak. Adamda bütün kişilik bozuklukları toplanmış ne yazık ki.

Canım benim bu adam senin peşini bırakmaz. İnan pişkin pişkin tartışmanın üstünü kapatır çünkü adamın hayatını çooook kolaylaştırıyosun sen olmazsan sıkıntıya girecek bu yüzden senle işi bitene kadar senin hep bir şekilde gönlünü almaya çalışır aslaaa inanma koy tekmeyi gitsin embesil

Size karşı kabaca davranıp kırıldığınızı belli edince de ben şunu demek istedim inanmıyorsan senin sorunun demesi tam bir manipülatör cümlesi. Kendisi hatalıyken bile sizi suçlu, sorunlu hissettirerek üste çıkmaya çalışıyor.
Bu siteye çok sık giremiyorum ama ben bile sizin anlattığınıza benzer şeyler yaşayan eski bir üye hatırlıyorum. O üye de görüştüğü kişinin yazdığı yabancı dilde yazıları kontrol edip düzeltiyordu ama adam yine de kadın da kusur aramaya çalışıyordu, böyle manipülasyonlarla dolu bir ilişkileri vardı. Hatta profilde yeni üye yazdığını farkedene kadar sizi o sandım.
Duygusal boşluğunuzun, iyi niyetinizin kullanılmasına izin vermeyin bu adamı (asalağı demem daha doğru olur) çıkarın hayatınızdan.

Yarısını okuyabildim, anladığım kadarıyla karşınızdaki kişi oldukça bencil ve kurucu. Bu tarz bencil bir insanla ben görüşmezdim yalnız olsam da. Yalnız kalmaktan korkmayın bu kadar, böyle sinir olmaktan iyidir yalnızlık.

Tesekkür ederim...sanirim o üye ile ayni seyleri yasiyoruz ikimiz de böyle manipulatör pisligin eline düsmüsüz. Ben aslinda kaçkez farkettim, mesela kesinlikle agzimdan çikmamis bir kelimeyi söylemissim gibi yapiyor. Yapmadigim bir seyi sanki yapmamisim gibi yapiyor. O kadar yalan söylüyor ki nasil desem kendisi sanki inaniyor yalanina dinlersen dogru sanirsin. Ben hayir o öyle olmadi ki diyomce Suçlu çikariyor sonra da tamam sen öyle diyorsan öyledir diyor olmayan seye. Yalniz kalmaktan korktugumdan dolayi boslugumdan yararlandi bi pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…