Sizce bu köşe koltuk nasıl ?

LoveLy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
130
1
0
İstanbul
aslında tepehome da beğenmiştim nette bulamadım resmini ama dün bir arkadaş evim güzel evim bölümünde paylaşmış o olmazsa bu olacak muhtemelen fikirlerinize ihtiyacım var :26:

$099_puf_kose_takimi_detay10.webp

harika bir takım ve kolundakı tahtanın renginde tv panelıyle süper kombin olur üstüne rengarenk yastıklar diktr bide bnce :)

harika bir takım ve kolundakı tahtanın renginde tv panelıyle süper kombin olur üstüne rengarenk yastıklar diktr bide bnce :)

canım bu tv ünitesinin aynısını yaptırdım. Tesadüfen koltuğun kenarındaki mobilyanın renginde ama bu koltuğu silmek biraz zor olacak gibi puf puf yaa :62: Tabii yakından görmek gerek

$n_1455_m.webp

bn bu koltugu sormustum palmo die bı yerde bnde aynısını dedım megerse o puflarn usrundekı makınaya atılıormus yastıklarını cıkarmasıda hıc zor degıl 3 tarafı fermuorlı bıde leke tutmaz oldugu ıcın buyuk temızlıklerde yıkanır sadece

bn bu koltugu sormustum palmo die bı yerde bnde aynısını dedım megerse o puflarn usrundekı makınaya atılıormus yastıklarını cıkarmasıda hıc zor degıl 3 tarafı fermuorlı bıde leke tutmaz oldugu ıcın buyuk temızlıklerde yıkanır sadece

öyle mi iyiymiş o zaman ben evgör mobilyanın sitesinden aldım resmi en kısa zamanda gidip bakıcam nasıl diye teşekkür ederim cvp verdiğin için

Back
X