Sizce bu köşe koltuk nasıl ?

LoveLy_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2009
130
1
0
İstanbul
aslında tepehome da beğenmiştim nette bulamadım resmini ama dün bir arkadaş evim güzel evim bölümünde paylaşmış o olmazsa bu olacak muhtemelen fikirlerinize ihtiyacım var :26:

harika bir takım ve kolundakı tahtanın renginde tv panelıyle süper kombin olur üstüne rengarenk yastıklar diktr bide bnce :)

harika bir takım ve kolundakı tahtanın renginde tv panelıyle süper kombin olur üstüne rengarenk yastıklar diktr bide bnce :)

canım bu tv ünitesinin aynısını yaptırdım. Tesadüfen koltuğun kenarındaki mobilyanın renginde ama bu koltuğu silmek biraz zor olacak gibi puf puf yaa Tabii yakından görmek gerek

bn bu koltugu sormustum palmo die bı yerde bnde aynısını dedım megerse o puflarn usrundekı makınaya atılıormus yastıklarını cıkarmasıda hıc zor degıl 3 tarafı fermuorlı bıde leke tutmaz oldugu ıcın buyuk temızlıklerde yıkanır sadece

öyle mi iyiymiş o zaman ben evgör mobilyanın sitesinden aldım resmi en kısa zamanda gidip bakıcam nasıl diye teşekkür ederim cvp verdiğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…