sizce bu güzel mi?? pişman olmak üzereyim

p1t1rc1k

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2010
177
0
0
İstanbul
$gs062_84.jpg kızlar bunu yeni aldım geçen sene güraldan yuvarlak almıştım kareye hevesim vardı ilk başta çok beğendim ama sonradan sanki hoşuma gitmedi düşüncelerinizi merak ediyorum beğenmeyenlerde neden beğenmediklerini yazsınlar...bilmiyorumkismile

neden pişman oluyosun çok şık görünüyo valla. ben çok beğendim.
şimdi böyle düşünme onu sen masayı hazırlayacaksın masa örtüsüyle akseuarlarıyla bi okadar daha hoş görünecek gönlün ağlamasın bence.

zarif bir görünümü var,bence çok güzel. hem masan kare ve ya dikdörtgense daha güzel duruyor kare takımlar.

yaaa...sakin pişman olma.tüm samimiyetimle söylüyorum ki,çok hoş bir takım.zarif ve şık.

bencede çok şık ve güzel desen seçimi harika
kullanacak olan sensin senin içine sinmesi herşeyden daha önemli

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim aldğım yerde görünce okadar hoşuma gittiki anlatamam ama eve getirdi adamlar açtım baktım böyle bi garip oldum nedenini hala çözmüş değilim sanki o hevesle alan ben değilim ama şöylede bişey var erkek arkadaşımla aram 1aydır çok kötü önceden evlenmeye daha hevesliydim şimdi hayal kırıklıklarım var ondanda olabilir belki beğenenlerede çok teşekkür ederim beni rahatlattınız vallaa.s.

neden pişman oluyosun çok şık görünüyo valla. ben çok beğendim.
şimdi böyle düşünme onu sen masayı hazırlayacaksın masa örtüsüyle akseuarlarıyla bi okadar daha hoş görünecek gönlün ağlamasın bence.

teşekkürler canım çok saolun ....bu arada avatarda harika yani:DDD:teytey:

ben de arkadaşlarıma katılıyorum çok şık bir takım.hiç hevesin kırılmasın.arkadaşınla problemlerinizi halledince daha da hoş gelecektir gözüne merak etme :)

Back